Д'еба таз носталгия
Re: Д'еба таз носталгия
Ами аз предлагам около петимата останали тука, всеки от нас да си направи около 5 профила и да си пише сам с различните профили, както и с алт профилите на другите. Или пък по-добре не. 
тежки нокаути
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Форумната ситуация е пиши кур и да бегаме.
Но![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Момчета, зимата съм забелязал, че ни се получават нещата една идея повече откъм активност, затова викам да направим следното: кенефи за аватари vol. 2.
Схемата е ясна - правиш си добре композирана актуална снимка на тоалетната чиния и я презентираш пред все по-лишения от веселие и първобитна тъпотийка форум, на който силата му така или иначе винаги са били не политическите, а именно фекалните теми. Предния път имаше доста вдъхновени експонати.
Разбира се, че ще задам тона.
Но
Момчета, зимата съм забелязал, че ни се получават нещата една идея повече откъм активност, затова викам да направим следното: кенефи за аватари vol. 2.
Схемата е ясна - правиш си добре композирана актуална снимка на тоалетната чиния и я презентираш пред все по-лишения от веселие и първобитна тъпотийка форум, на който силата му така или иначе винаги са били не политическите, а именно фекалните теми. Предния път имаше доста вдъхновени експонати.
Разбира се, че ще задам тона.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
kingcrimson
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Всъщност, вглеждайки се, ще забележиш едно тъмно петно, което си е чисто лайно, оставено с цел закачка с форума преди да направя снимката. За съжаление компресията развали играта.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Маце Борко написа:Форумната ситуация е пиши ЛОКО СОФИЯ и да бегаме.
.
Fix'd
ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
Indeed.Dante написа:Евалата на Рико, че разбра защо пуснах тази тема.
Тя не беше защото ми е мъчно за черно-сивия форум на PCmania или защото има някаква драма. Аз не пиша тук от няколко години (последните ми постове за от 2016-та, но бях активен до към 2014-15) и затова отдавна съм го напуснал.
Темата беше за носталгията и хубавите неща, които са ми се случили преди доста време тук, но най-вече - заради хора, които познавам на живо покрай това място
Луеко шефчеВалентин I написа:Сéди малко.Rico написа:Не съм те виждал на нито една форумна, so you were never part of it I suppose...
Явно съм пропуснал drama fest-a. Oh wellSerious Sam написа: Няма да цитирам имена. Първото съм го виждал като коментари от разни хора, които вече не пишат тук, второто - от един конкретен човек, който уж поради тази причина си наложи да не влиза.
С пиене и мезе у некое кръчме както в добрите стари дниcrimsonreborn написа:Най-добре я заебете тази носталгия. Дайте идеи как да се подобри форумното състояние.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
-
kingcrimson
таман бех тръгнал да цитирам/подчертавам баш тази част.iskam_keri_russell написа:Абе тоя май не е Моторолата.crimsonreborn написа:Вярвам, че тук не сме се събрали някакви животни.
Моторолата колкото и да беше странен, поне познаваше хората от форумово достатъчно добре, за да не напише такава глупост.
ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Ахахахахахахахахахахахха
дейба притеснявам се, че помня всички форумни истории/мемета/лафове и т.н.
+1Der Meister написа:Ахахахахахахахахахахахха
тежки нокаути
Ееееее, изпуснал съм основата на темата преди дантето да я изтрие. Волтаж, ти нали водиш записки и справки на всичко - дали я имаш скрийншотната?
Иначе и на мен ми става носталгично от време на време, но вече все по-рядко и сякаш ми е все тая. Така или иначе с близките ми хора от форума си останахме само онлайн приятели и не се движа и виждам активно с никого. Отдавам го на просто стечение на обстоятелствата, не че нещо :Д
С Майстера от време на време ходим по разни концерти и е винаги фън (като на последния и двамата бяхме толкова пияни, че се изгубихме в навалицата и повече не се намерихме
), но като цяло е това.
п.с Майстер видях, че ми беше писал, ама напоследък не обръщам много-много внимание на месинджъра и забравих :Д
Иначе и на мен ми става носталгично от време на време, но вече все по-рядко и сякаш ми е все тая. Така или иначе с близките ми хора от форума си останахме само онлайн приятели и не се движа и виждам активно с никого. Отдавам го на просто стечение на обстоятелствата, не че нещо :Д
С Майстера от време на време ходим по разни концерти и е винаги фън (като на последния и двамата бяхме толкова пияни, че се изгубихме в навалицата и повече не се намерихме
п.с Майстер видях, че ми беше писал, ама напоследък не обръщам много-много внимание на месинджъра и забравих :Д
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
kingcrimson
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Аз дори не помнех дали сме се виделиdenik написа:С Майстера от време на време ходим по разни концерти и е винаги фън (като на последния и двамата бяхме толкова пияни, че се изгубихме в навалицата и повече не се намерихме![]()
![]()
), но като цяло е това.
Оня ден в Микса, моите хора от Радио Тангра Мега Рок, направиха божествен трибют на Леми, беше наистина велико!
-
Der Meister
- Обратна връзка:
А Дантето защо си е изтрил поста, беше готин?
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Der Meister написа:А Дантето защо си е изтрил поста, беше готин?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Това за мен беше най-депресарското посрещане на новата година, но съм оптимист за останалата част от годината - ето и малко пресилена усмивка - 
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
A THRONE MADE BY REMAINS
OF TWELVE HOLY DISCIPLE
OF TWELVE HOLY DISCIPLE
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Честита Новата 2019 и от мен!
Нощес вс бе точно, но около 2 часа вече прекалиха с топовни салюти, предупредих ги, че ми стресират песа, уж разбраха, но продължиха да трещят, не усетих как ги отправих към травматологичните отделения. Честно, не исках това.
Нощес вс бе точно, но около 2 часа вече прекалиха с топовни салюти, предупредих ги, че ми стресират песа, уж разбраха, но продължиха да трещят, не усетих как ги отправих към травматологичните отделения. Честно, не исках това.
Нема таа, нема онаа.