[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
Аз нямам прителка, ама моято коса е дълга и често вадя косми от какви ли не места. Даже кат си бръкна в гъза пак вадя косми от косата си.
Мда, от гъза и дори омотани около оная ми работаvanmx написа:Аз нямам прителка, ама моято коса е дълга и често вадя косми от какви ли не места. Даже кат си бръкна в гъза пак вадя косми от косата си.
Откакто живеем заедно, точно веднъж се наложи приятелката ми да пусне прахосмукачка (тя е поела други неща свързани с почистването) и тя се беше шокирала колко много нейни косми имало по земята
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Опитах се да го кажа дискретно, но явно проблема е масов. Иначе когато аз чистя винаги търча да и показвам колко и капе косата.Gipo написа: Мда, от гъза и дори омотани около оная ми работа![]()
¯\_(ツ)_/ ¯
- Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Непосредствено пред част от балкона ни има бор. С просто око се виждат намотаните по клоните му коси.
Няма отърване.
Няма отърване.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Аз в кухнята тази сутрин дърпам завесата и какво да видя: на прозореца ми "кацнали" оглозгани останки от риба... Иначе съм на трети етаж.
¯\_(ツ)_/ ¯
Ебаси ужаса... Не толкова самите останки, а това, че има такива хора 
Аз за съжаление не случих на съседи в блока. Оказаха се супер селяци повечето. Най-готините са тия, с които на практика не се засичаме и нямам никакви впечатления за тях. Ама риба по прозореца не сме имали де...
Аз за съжаление не случих на съседи в блока. Оказаха се супер селяци повечето. Най-готините са тия, с които на практика не се засичаме и нямам никакви впечатления за тях. Ама риба по прозореца не сме имали де...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
бахти якия сняг е навън, само да не се задържа много много де
тежки нокаути
Яко е, ако не ти се налага да шофираш... за 3 часа тътрене из София, видях 2 снегорина, но единия не беше със спуснато гребло... За сметка на това, колите с очевидно летни гуми бяха поне със 100 повече 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
еми да, добре че нямам планове за излизане днес, още повече с колата... 
тежки нокаути
- Маце Борко
В Балкана на междуселски път сме. Всичко е в преспи. Стискайте палци да се доберем до София, мочмета, че си е ебало ситуацията ;/
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Някой да вкара оня цитат за нощното дрифтене на кръговото.Gipo написа:Яко е, ако не ти се налага да шофираш... за 3 часа тътрене из София, видях 2 снегорина, но единия не беше със спуснато гребло... За сметка на това, колите с очевидно летни гуми бяха поне със 100 повече
¯\_(ツ)_/ ¯
Вчера на връщане от Банско, закъсахме на магистралата в лявата лента. Забуксувахме и се наложи да бутаме колата за да можем да тръгнем. Между двете пътни ленти се беше образувала толкова висока ивица от лед и сняг че трябваше да си някакъв корав джип че да можеш да я пресечеш. Пътуването беше интересно пътувахме средно с 30 килочетра в час.
Май поне за 2ри път те засичам, че искаш нещо наготово/безплатно и/или на гърба на другите и то по тоз начин.но по-надалеч, и аз просто вече виждах в главата си как ще се възползвам, за да ме остави по пътя си, И ТО БЕЗПЛАТНО!!!
Поне трябваше да й предложиш да си разделите* таксито - примерно това е първото нещо аз което бих направил в твойта (важна*) ситуация.
Отделно от това, след като сте разбрали помежду си*, не знам дали знаеш - клиента определя откъде да го закарат до дестинацията.
Тъй че като цяло си fail-nal.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Като ти е толкова гаден "Българчо", България и всичко българско, защо не си си останал там на острова дето си учил "вишо" ? 
+1vanmx написа:Като ти е толкова гаден "Българчо", България и всичко българско, защо не си си останал там на острова дето си учил "вишо" ?
а после се оплаква колко гадни били българитено по-надалеч, и аз просто вече виждах в главата си как ще се възползвам, за да ме остави по пътя си, И ТО БЕЗПЛАТНО!!!
тежки нокаути
- Маце Борко
Волтажа е отражение точно на това, което мрази най-много у другите.
Типичен злодей от някоя анимация - всичко, което му се изсипва като неприятни преживявания в ежедневието, е заслужено и дори изработено.
Естествено, че "българчо" му е виновен
Типичен злодей от някоя анимация - всичко, което му се изсипва като неприятни преживявания в ежедневието, е заслужено и дори изработено.
Естествено, че "българчо" му е виновен
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Serious Sam написа:Някой да вкара оня цитат за нощното дрифтене на кръговото.Gipo написа:Яко е, ако не ти се налага да шофираш... за 3 часа тътрене из София, видях 2 снегорина, но единия не беше със спуснато гребло... За сметка на това, колите с очевидно летни гуми бяха поне със 100 повече
За това става дума нали ?Gipo написа:За последен път имаше яка зима преди около 3 години. Помня, щото точно си бях купил много готини зимни обувки и се строших да ги нося. Доста дълго време имаше дълбок сняг. Тогава ходих да въртя колата на едно колело на автобуси посреднощ
тежки нокаути
Ааааа колелото на тролеите няма нищо общо с кръгово, моля моля 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аз още тогава не разбрах какво имаш в предвид под "едно колело на автобуси"? 
тежки нокаути
Последната/първата спирка на голяма част от градския транспорт представлява нещо като полигон, в случая кръгъл. Повечето му викаме "колелото на автобусите/тролеите" и имаме предвид горепосоченото 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )