Автор |
Съобщение |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 13 Дек 2018 22:27
Аз нямам прителка, ама моято коса е дълга и често вадя косми от какви ли не места. Даже кат си бръкна в гъза пак вадя косми от косата си.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 14 Дек 2018 01:11
vanmx написа: Аз нямам прителка, ама моято коса е дълга и често вадя косми от какви ли не места. Даже кат си бръкна в гъза пак вадя косми от косата си. Мда, от гъза и дори омотани около оная ми работа Откакто живеем заедно, точно веднъж се наложи приятелката ми да пусне прахосмукачка (тя е поела други неща свързани с почистването) и тя се беше шокирала колко много нейни косми имало по земята  . А има доста здрава коса, представям си, ако беше с косопад...
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 14 Дек 2018 09:43
Gipo написа: Мда, от гъза и дори омотани около оная ми работа Опитах се да го кажа дискретно, но явно проблема е масов. Иначе когато аз чистя винаги търча да и показвам колко и капе косата. 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 14 Дек 2018 10:35
Непосредствено пред част от балкона ни има бор. С просто око се виждат намотаните по клоните му коси.
Няма отърване.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 14 Дек 2018 10:45
Аз в кухнята тази сутрин дърпам завесата и какво да видя: на прозореца ми "кацнали" оглозгани останки от риба... Иначе съм на трети етаж.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 14 Дек 2018 12:09
Ебаси ужаса... Не толкова самите останки, а това, че има такива хора  Аз за съжаление не случих на съседи в блока. Оказаха се супер селяци повечето. Най-готините са тия, с които на практика не се засичаме и нямам никакви впечатления за тях. Ама риба по прозореца не сме имали де...
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 16 Дек 2018 13:03
бахти якия сняг е навън, само да не се задържа много много де
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 16 Дек 2018 14:27
Яко е, ако не ти се налага да шофираш... за 3 часа тътрене из София, видях 2 снегорина, но единия не беше със спуснато гребло... За сметка на това, колите с очевидно летни гуми бяха поне със 100 повече 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 16 Дек 2018 14:56
еми да, добре че нямам планове за излизане днес, още повече с колата... 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 16 Дек 2018 20:45
В Балкана на междуселски път сме. Всичко е в преспи. Стискайте палци да се доберем до София, мочмета, че си е ебало ситуацията ;/
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Дек 2018 01:04
Gipo написа: Яко е, ако не ти се налага да шофираш... за 3 часа тътрене из София, видях 2 снегорина, но единия не беше със спуснато гребло... За сметка на това, колите с очевидно летни гуми бяха поне със 100 повече  Някой да вкара оня цитат за нощното дрифтене на кръговото. 
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Дек 2018 12:36
Вчера на връщане от Банско, закъсахме на магистралата в лявата лента. Забуксувахме и се наложи да бутаме колата за да можем да тръгнем. Между двете пътни ленти се беше образувала толкова висока ивица от лед и сняг че трябваше да си някакъв корав джип че да можеш да я пресечеш. Пътуването беше интересно пътувахме средно с 30 килочетра в час.
|
|
|
|
 |
Agent
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Дек 2018 02:50
Цитат: но по-надалеч, и аз просто вече виждах в главата си как ще се възползвам, за да ме остави по пътя си, И ТО БЕЗПЛАТНО!!! Май поне за 2ри път те засичам, че искаш нещо наготово/безплатно и/или на гърба на другите и то по тоз начин. Поне трябваше да й предложиш да си разделите* таксито - примерно това е първото нещо аз което бих направил в твойта (важна*) ситуация. Отделно от това, след като сте разбрали помежду си*, не знам дали знаеш - клиента определя откъде да го закарат до дестинацията. Тъй че като цяло си fail-nal.
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Дек 2018 15:35
Като ти е толкова гаден "Българчо", България и всичко българско, защо не си си останал там на острова дето си учил "вишо" ? 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Дек 2018 15:52
vanmx написа: Като ти е толкова гаден "Българчо", България и всичко българско, защо не си си останал там на острова дето си учил "вишо" ?  +1 Цитат: но по-надалеч, и аз просто вече виждах в главата си как ще се възползвам, за да ме остави по пътя си, И ТО БЕЗПЛАТНО!!! а после се оплаква колко гадни били българите 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Дек 2018 17:20
Волтажа е отражение точно на това, което мрази най-много у другите. Типичен злодей от някоя анимация - всичко, което му се изсипва като неприятни преживявания в ежедневието, е заслужено и дори изработено. Естествено, че "българчо" му е виновен 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Дек 2018 22:20
Serious Sam написа: Gipo написа: Яко е, ако не ти се налага да шофираш... за 3 часа тътрене из София, видях 2 снегорина, но единия не беше със спуснато гребло... За сметка на това, колите с очевидно летни гуми бяха поне със 100 повече  Някой да вкара оня цитат за нощното дрифтене на кръговото.  Gipo написа: За последен път имаше яка зима преди около 3 години. Помня, щото точно си бях купил много готини зимни обувки и се строших да ги нося. Доста дълго време имаше дълбок сняг. Тогава ходих да въртя колата на едно колело на автобуси посреднощ  За това става дума нали ?  бтв, интересното е, че преди месец си купих едни готини зимни обувки. Да видим дали ще е тежка тая зима 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 20 Дек 2018 01:42
Ааааа колелото на тролеите няма нищо общо с кръгово, моля моля 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 20 Дек 2018 13:44
Аз още тогава не разбрах какво имаш в предвид под "едно колело на автобуси"? 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 21 Дек 2018 02:18
Последната/първата спирка на голяма част от градския транспорт представлява нещо като полигон, в случая кръгъл. Повечето му викаме "колелото на автобусите/тролеите" и имаме предвид горепосоченото 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|