Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Заглавие: Re: Blizzcon 2018
Публикувано на: 02 Ное 2018 21:52

http://playdiablo4.com/

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 02 Ное 2018 21:52

https://playwarcraft3.com/en-gb/
30$ за стандартното издание, 40 за това с виртуалните глупости.

Tbh изненадан съм, че правят пълен римастър, очаквах нещо подобно на SC: R.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2018 21:59

the_presator написа:
Tbh изненадан съм, че правят пълен римастър, очаквах нещо подобно на SC: R.

След като изгубиха делото срещу Valve за ДОТА правата, нарпавиха промяна по къстъм маповете. Вече всичко което се направи с техния енджин е тяхно интелектуално право, ако пожелаят. Предполагам искат да имат нов ендиджин, за да го интегрират с Батълнет (за мултиплейър и споделяне на карти), и за подсигурят тези нови правила линквайки ги с акаунта там (който изисква някакво име).

Общо взето я римейкват за да я придърпат по-плътно в ДРМ-а.

-------------------
https://game.163.com/en/
А това са NetEase, китайската компания на която са аутсорснали новата Диабло игра.
Предполагам за да може да се продава по-лесно в Китай, че иначе ако американска компания продава там трябват много подкупи за Партията.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2018 22:09

Ремейка изобщо не изглежда обещаващ на този етап и добре че си говорим за потенциален релийс другия декември.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2018 22:16

Валентин I написа:
Ремейка изобщо не изглежда обещаващ на този етап и добре че си говорим за потенциален релийс другия декември.

Римейка изглежда като евтина нова игра, докато Warcraft III все още си прилича на скъпа, макар и стара, игра. Не може като римейкваш нещо само да сложиш моделите от другата ти игра (WoW ili HotS) и да оставиш същото осветяване, анимации, т.н. Доста западнал вид има.
Image

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2018 22:24

Вярно, че изглежда доста зле, но може би това е защото римастъра не е завършен? :?

Edit: Забелязахте ли как в синематика на Diablo Mobile нямаше нито 1 капка кръв? :(

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2018 22:37

Още в Overwatch филмчето забелязах, как избягват насилие да показват, може да е нова посока в която се движат. Странно е с Diablo от всички игри, ама на телефони може друг имидж да искат.

Also, them dislikes.
Also, also, https://clips.twitch.tv/PunchyImpossibleCoyoteYouWHY
Also, also, also https://clips.twitch.tv/TawdryHonestFlamingoCoolStoryBob

Профил

Публикувано на: 02 Ное 2018 23:49

Чета новините от близкона и се чудя,какво става.Края на 2018 година,актуалните анонси на близард са:уоу класик и wc3 ремастър,добре дошли обратно в 2004 година.Плюс мобилно диабло.Компания,която за тези 14 години е направила МИЛИАРДИ долари печалба,има креативните възможности на инди студио.Фенове от цял свят,плащат луди кинти за виртуал билети,за да гледат анонси на ремастър игри от преди 100 години+мобилно диабло,които от своя страна също ще струват луди кинти.Навремето,когато излезе уоу-а,бях стабилно закърмен със стотици часове:старкрафт,уаркрафт,диабло и бях в благоговение,кълнях се в близард.Какво стана,мамка му.....

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Ное 2018 00:08

Смешна раота ама така е - лесни пари са.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Ное 2018 00:12

Смениха се хората, сменя се и корпоративната култура. Морхайм си взе сбогом в началото на събитието, сигурно за да не е на сцената когато обявят Диабло. А преди него напуснаха и повечето от останалите. Май най-стария е Каплан, който дойде като Евъркуест ветеран да помага с дизайна на УоУ, и сега се занимава само с Overwatch. Визията на шепа метълджий които искат да направят Уархамър игра, ама не им дават лиценза, не е същата като визията на шепа костюми, които искат да вдигнат цената на акциите.
Не че ще им скачат акциите сега, де. Очевидно нямат връзка с играчите. Ivory tower as fuck, напълно са изгубили контакт с хората на земята.

https://www.youtube.com/watch?v=41XpjeCRrsk
Линкнаха ми това, геймплейя прилича на това което видяхме от Диабло, че даже и интерфейса. Та дори и на мобилния маркет не са уникални.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 03 Ное 2018 00:29

Направо ми е жал за вас :D

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Ное 2018 01:32

Мобилна игра, бях сигурен :D Ще гонят парите на азиатския пазар и тийновете. Радвам се, че няма да има нищо за Д4, защото са неспособни да го направят добро.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 03 Ное 2018 01:46

Ми то Диабло реално си умря заедно с Blizzard North. Иначе гледам реакции и репортажи от събитието и е било потресаващо. Чак ми стана жал за девчетата, дето костюмарите са ги пратили там да седят и да обират освиркванията

Ма от друга страна настръхнах от синематика на W3 и прочетох някъде, че играта щяла да включва и TFT, което означава че този път може и да получим добър синематик на Илидан вс Артас :D :D :D

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Ное 2018 01:56

denik написа:
което означава че този път може и да получим добър синематик на Илидан вс Артас :D :D :D
Fuck yeah, радвам се, че не съм единственият, който почти веднага си е помислил за това :)
Kогато са правили TFT не им е стигнало времето да направят 2 CGI сцени за края на играта.
Можеха да го ъпдейтнат през годините, но явно не им се е занимавало да хвърлят няколко месеца работа по нещо, което е вече завършено.

Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 03 Ное 2018 04:40

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Ное 2018 07:03

Diablo Immortal си изглежда като посредствена мобилна игра от този жанр, което си значи, че и ще си избие dev cost-а, въпреки shitstorm-а, който в момента бушува с пълна сила сред "феновете". Единственият начин това да не се беше случило беше да обявят мобилната игра заедно с нещо друго, но уви, явно не са останали много хора в Blizzard, които да мисля с главата си. Както и да е де, Diablo 4 пак си е в разработка и не се очакваше да бъде обявено. Нова Diablo игра беше обявена, но определено не беше типично aRPG.
В други новини - алпака и робот строят замъци.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 03 Ное 2018 10:56

Аз съм съгласен с всичко, което Волтажа написа. Reforged със сигурност ще изглежда доста по-добре, когато излезе, те даже си го бяха написали в трейлъра. Който си спомня бетата на WC3 на какво приличаше, сега изобщо не знам за какво коментира кое и как.

При Диаблото нещата чисто маркетингово са пълен крах вече. Няма нищо лошо в мобилна игра. Но това не е мобилна игра на Близърд. И дори ТОВА би било окей, ако я анонсираха в пакет с Д4 или поне някакъв експанжън. И за сериалчето нищо не казаха.

От компанията, която закла най-мащабния си проект, разработван почти десетилетие, защото не са могли да го направят достатъчно добър, вземете сега тая китайска ултра дженерик шибаница наместо анонс от нас във франчайза, в който хората трета поредна година неистово очакват обявяването на нова цифра в заглавието.

Който идиот е решил, че си заслужава да клати имиджа на Близърд (който макар и доста поочукан през годините, все още остава на разработчик, който не изкарва заглавия, просто за да има) в името на някаква аутсорсната мобилна тъпотия, заслужава всичко, което ще му се сипе на главата сега. Хартстоун, за това, което е, е изключително яка игра. Като искат мобилно Диабло, да си бяха седнали на задниците и да го бяха направили поне.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Публикувано на: 03 Ное 2018 12:58

iskam_keri_russell написа:
Въпреки че никога не бих пипнал мобилна Диабло игра (както и каквато и да било мобилна игра, всъщност...), всъщност нямам нищо против това ново попълнение към Диабло каталога.
Причината? Фактът че действието ще се развива във времевия период между края на D2:LoD и Diablo 3 ще е отлична възможност за обогатяване на lore-а на Диабло вселената.
И предвид че играта ще е малка като мащаби, това предотвратява възможността този lore да бъде осран... много. :D

---

Относно Warcraft III: REFORGED, тук вече съм на напълно противоположното мнение на всички тук.

До такава степен съм очарован от това, което Близърд са сътворили, че дори ще си спестя да изброявам да хваля всичко, което ми харесва, и направо ще прескоча до единственото което НЕ ми харесва - а именно HUD-а с единиците, портретите и уменията. Но съм сигурен че това ще бъде поправено в бъдеще.

Наистина не ви разбирам -- от този анонс на Близърд и начина, по който е презентиран (филмчета, специализиран сайт, шотове, ефекти, ремастерирано интро...) лъха изключително висок професионализъм и отдаденост и служба към класическите фенове.

Всичко ми е толкова величествено, че от цялата работа неизменно произлиза и едно тъжно и притеснително заключение -- мащабността на начинанието и количествата ресурс и време, и най-вече - ГРИЖА, които със сигурност са били вложени в него, най-вероятно означават че почти сигурно никога няма да има Warcraft IV.
Този Рефордж ще се явява увековечаването на Warcraft III като пирон в ковчега на историята на RTS-ите; нещото което ще Го обезсмърти вовеки, по начин, по който да не може да бъде нито продължен, нито репликиран.

Поклон пред Краля! :!:

Надявам се,причината да ги напишеш тези неща е комбинацията от крайна фенщина+силна носталгия,защото иначе са колосални простотии.Висок професионализъм щеше да е,ако бяха обявили игра от калибъра на стар ситизен или рдр2 във вселената на стар крафт(примерно).Ти ако на изработката на една шепа 3д модели+една торба 4к текстури му викаш величествено начинание,което изисква количества ресурси и грижа,значи нямаш идея,какво се случва със и във гейм индустрията.Имали и специализиран сайт със шотове :doh: За да не бъда разбран погрешно-да,wc3 е класика на която и аз съм оставил много часове и направата на ремастър винаги е добре дошла и достойна за уважение,но аз очаквам това да стане междудругото,докато близ,работят поне по 2 мега проекта и като безплатен реверанс към старите фенове,които имат играта,а не(поради липса на креативност) да се обявява,като нов продукт за 30$ :doh: Всички знаем какво ще стане,нали?Като излезе ремастъра,един месец ще има а-у и после никой няма да го играе това.Ама както е казано-не е луд този който яде баницата.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Ное 2018 14:10

Да, да, точно така си е. Ние сме хейтъри, пък истинските фенове се радват на новата Диабло игра. Не им стигна мястото да се дореждат, опашките бяха толкова дълги че излизака от залата. Всеки искаше да види Диаблото.

Image

А, чакай, обърках се. Дори и хора които са дали 200 долара за билет и още стотици да пътуват там не искаха да си жертват 30 минути от живота да го пробват безплатно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Ное 2018 14:56

Tbh целият шитсторм покрай Диабло можеше да бъде избегнат или силно намален, ако просто бяха тийзнали Diablo 4 или поне Нетфликс анимацията, за да не е само тази мобилна простотия.
Защото съм сигурен, че голяма част от феновете не следят неофициални лийкс отпреди месеци, нито са си направили труда да прочетат онзи blog post, в който Blizzard загатнаха, че се работи по Diablo 4, но няма да покажат играта на тазгодишният Blizzcon.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com