Търся стара игра

Игри за PC
baiks
В момента играе: HALO 3
Обратна връзка:

Търся стара игра

Мнение от baiks »

Здравейте имаше една игра която бях играл преди много време. В нея става дума за някакво пътуване във времето, като се включваме в различни битки. Например ви пускат с някакво съвременно оръжие срещу индианци и т.н. Мисля, че историята се въртеше около това че ако повлияем на някоя ключова битка ще се промени бъдещето. Благодаря предварително.
Аватар
Sentry

Re: Търся стара игра

Мнение от Sentry »

Darkest of Days
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
baiks
В момента играе: HALO 3
Обратна връзка:

Мнение от baiks »

Sentry написа:Darkest of Days

Златен си !!!
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

:o :o :o
Бях адски надъхан да я играя, когато излезе, но компа ми тогава не можеше да я подкарва или нещо др. и досега бях напълно забравил за нея. Ще я пробвам сега при първа възможност, защото идеята да ползвам op оръжия в различни периоди ми се струва адски яка :D
TheChosen1 написа:даджайците
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Е, те FPS-ите с time travelling са TimeSplitters, TimeShift, Sigularity и тази :D
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Откъм геймплей не беше нещо особено, но пък беше иновативна.
Публикувай отговор