Здравейте имаше една игра която бях играл преди много време. В нея става дума за някакво пътуване във времето, като се включваме в различни битки. Например ви пускат с някакво съвременно оръжие срещу индианци и т.н. Мисля, че историята се въртеше около това че ако повлияем на някоя ключова битка ще се промени бъдещето. Благодаря предварително.
Sentry
Заглавие: Re: Търся стара игра
Публикувано на: 20 Окт 2018 17:32
Darkest of Days
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
baiks
Публикувано на: 20 Окт 2018 17:34
Sentry написа:
Darkest of Days
Златен си !!!
the_presator
06 Фев 2009 21:49 Мнения: 2682 Местоположение: Стара Загора
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 21 Окт 2018 01:44
Бях адски надъхан да я играя, когато излезе, но компа ми тогава не можеше да я подкарва или нещо др. и досега бях напълно забравил за нея. Ще я пробвам сега при първа възможност, защото идеята да ползвам op оръжия в различни периоди ми се струва адски яка
Публикувано на: 21 Окт 2018 22:30
Е, те FPS-ите с time travelling са TimeSplitters, TimeShift, Sigularity и тази
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Der Meister
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Публикувано на: 22 Окт 2018 12:48
Откъм геймплей не беше нещо особено, но пък беше иновативна.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения