Автор |
Съобщение |
Revive_
|
|
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 24 Фев 2013 10:33
PC MANIA ПРЕМАХНЕТЕ БОТ-ОВЕТЕ ОТ РАЗДЕЛ - ''КОМПЮТЪРНИ ИГРИ''
___________________________________ "Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione." "Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 06 Мар 2013 10:57
Аз имам предложение за сайта. Трябва ви още някой, който да ви превежда от другите сайтове новините, защото много изоставате в тази секция.Вече обявиха че ще има Римейк на Thief .Обявиха някои интересни подробности и снимки около Assassins`s Creed Black Flag 4 .Обявиха BAFTA наградите. Не се давайте толкова лесно ,още има хора които обичат да ви четат и трябва да ги радвате.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 26 Дек 2015 17:50
Мисля, че е редно да оправите вече проблема с невъзможността да сложиш аватар от компа. Няколко човека се оплакаха вече
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 27 Апр 2016 21:18
Много често сайта пада и не е достъпен. Не че е голям проблем , но все пак толкова много хора го посещаваме и го следим редовно , малко е неприятно. Ако може да се пооправи малко. Ако не може спирам да си купувам списанието ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
3dfx
|
|
В момента играе: Homeworld 2
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 18 Авг 2016 02:59
Разширете опциите за гласуване в анктетата кой какво играе. Последно, когато обърнах внимание имаше поне 10 пъти повече заглавия в нея.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 22 Авг 2016 12:01
Класацията ще е актуализирана в началото на септември.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 01 Юли 2017 18:59
Здравейте. Незнам от мен ли е проблемът ама търсачката ви за ревюта не ви работи. Исках да прочета няколко ревюта на игри и когато напиша името на някоя игра и дам "Търси", ми излиза черно поле и всичко е на маймуница. За по ясна представа:
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 06 Юли 2017 09:24
Кодът на сайта се нуждае от оптимизация, форума - от ъпдейт.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 02 Окт 2017 00:19
искаме си форума!!!!!!!!!!!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Jotaro97
|
|
В момента играе: Soldier of Fortune, Vivisector: Beast Within
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 06 Май 2018 18:19
Не мога да чета нито една статия на сайта, просто зарежда празен подраздел.
#Edit - От втора страница нататък се отварят повечето.
___________________________________ "Carthago delenda est"
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 09 Май 2018 14:30
При мен работят. Все още ли ти се случва така?
|
|
|
|
|
Jotaro97
|
|
В момента играе: Soldier of Fortune, Vivisector: Beast Within
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 10 Май 2018 15:57
Serious Sam написа: При мен работят. Все още ли ти се случва така? Не, сигурно проблемът е бил у мен.
___________________________________ "Carthago delenda est"
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 13 Юни 2018 13:35
Може ли да се добави опция за писане на off topic подобна на spoiler бутона? И искам да репортна нещо като бъг: когато се постват линкове завършващи с дясна скоба ")" тя не се зачита като част от тях. Примерно: https://en.wikipedia.org/wiki/Kain_(Legacy_of_Kain) В доста такива случаи линка води към грешна страница. Fix plz
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 19 Юни 2018 11:31
Не ми работи опцията за youtube url, пък при други хора виждам, че работи. Защо?
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 19 Юни 2018 23:27
мда, мерси
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 01 Окт 2018 18:53
Мммм защо не можем сами да изтриваме постовете си? Това го забелязах едва преди няколко месеца и ми се струва доста странно.
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 04 Окт 2018 14:53
"Вие не можете да търсите в момента, моля опитайте след няколко минути." Това не знам от колко години го има вече и още не е оправено. Търсачката е почти безполезна... Fix plz
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 06 Окт 2018 20:33
Проблема с търсачката се появява, когато се опитвам да отворя някоя от следващите страници с резултати (тези дето са най-отдолу с малките номерца 1, 2, 3..). Получава се така почти винаги независимо какво търся.
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 18 Яну 2019 22:48
Вече можете да ембедвате и https видеа.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 29 Сеп 2019 22:58
От днес не мога да сменя стила на форума и ми позволява да ползвам само черният/ default дизайн. Цитат: "Главна грешка Could not get style data Уведомете администратора или уеб-мастъра: forum@pcmania.bg" Плз фикс :( Едит: Също така менюто с усмивките при писане на мнение е празно.
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|