[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
Gipo

Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema

Мнение от Gipo »

А защо точно да се пазим от МВР? :shock:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

В състояние ли си да отговориш адекватно на поне един въпрос или вече нещата стигнаха до неадекватност в 100% от времето?
Аз не се сещам за нито една причина да се пазя от МВР.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Gen.Toast
В момента играе: PTSD simulator

Мнение от Gen.Toast »

За да разнообразя нещата в офиса, ми хрумна една идея, ама за целта ми трябва една кутия с шоколадчета.
Не каква да е, а прозрачна, цилиндрична, пълна с шоколадчета с размера на дъвка турбо и са опаковани.
Някой да знае откъде човек може да се сдобие с такова нещо?
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Или може би не съм филмар :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

Мастър Люх написа:
Till.Lindemann написа:
Ashkenazi написа: изблици на типична българщина...
Много удобно извинение винаги! :D
eii ko praish ue
jiv li si :P
бивам, наминах да ви проверя, ти как си, вдигаш ли :rockon:
Ashkenazi написа:
Абе като цяло: Тежка категория джипове с решетъчна предна броня = МВР.
Значи и аз съм бил от МВР 2010-2012, даже и чантичка през рамото имах :lol:
Аз

Мнение от Аз »

Ми че Аз от нас не излизам по принцип :!: Ако ми трябва нещо си го поръчвам до вратата :arrow: Най-много мразя да ходя по прашни, мръсни и често разкопани наляво и надясно улици :arrow: Горе-долу на един месец имам не повече от 6 излизания (много често доста по малко от това) :shock:
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Аз написа:Ми че Аз от нас не излизам по принцип :!: Ако ми трябва нещо си го поръчвам до вратата :arrow: Най-много мразя да ходя по прашни, мръсни и често разкопани наляво и надясно улици :arrow: Горе-долу на един месец имам не повече от 6 излизания (много често доста по малко от това) :shock:
:shock: :shock: :shock: Я да се стягаш!
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Arrow

Мнение от The Arrow »

бе донякъде почвам да се съгласявам с гипо, тилката и морката... :? :roll:
тежки нокаути
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Не знам, ама за мен не е нормално да се излиза 6 пъти в месеца. В депресии ли сте, не знам, но взимайте мерки!
The Wolf
В момента играе: Във форума.
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

Ей, хора, как сте? Няколко месеца ме нямаше, но гледам, че почти нищо не се е променило във форума. За съжаление тъкмо в този период сте направили форумна среща и съм я изпуснал, егати късмета :(
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

toq_ot_star_wars написа:
Лично аз имам хитрия план в края на този месец да предприема себеналожено изгнание.
Стоя си в нас, като през няколко дни ще излизам за неизбежното набавяне на консумативи.
как ли ще се откъснеш от иначе толкова натовареното си и изпълнено със социални контакти ежедневие, но все пак разбирам те - имаш нужда да се изолираш малко и да отделиш време се себе си, успех :rockon:
Ми че Аз от нас не излизам по принцип :!: Ако ми трябва нещо си го поръчвам до вратата :arrow: Най-много мразя да ходя по прашни, мръсни и често разкопани наляво и надясно улици :arrow: Горе-долу на един месец имам не повече от 6 излизания (много често доста по малко от това) :shock:
ебати спрелия тип :Д не че аз в последните години съм се скъсал от физическа активност(за сметка на преди - като сутрин бягах бос до колене в морето независимо от сезона), ама 6 пъти в месеца - несериозно е. иди за биричка до някой по-далечен магазин, покарай колело, квото и да е - това затваряне вкъщи не е добре според мен
Аз

Мнение от Аз »

Ок, момчета - чакам да спре тази виелица от вече близо два дни и ще взема да се пораздвижа, че ме хвана срам от последните отговори :oops:
Нещо остроумно
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Пак смешни оправдания, волтаж. В София било такова, във Варна било онакова... :lol: :lol: :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

По отношение на разходката Волтажа много искаше, ама нещо нямаше желание... :lol:
¯\_(ツ)_/ ¯
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

toq_ot_star_wars написа:Ибаааахго

как в София стана от лято зима буквално за два дни :shock: :shock: :shock:

Till.Lindemann написа: ебати спрелия тип :Д не че аз в последните години съм се скъсал от физическа активност(за сметка на преди - като сутрин бягах бос до колене в морето независимо от сезона), ама 6 пъти в месеца - несериозно е. иди за биричка до някой по-далечен магазин, покарай колело, квото и да е - това затваряне вкъщи не е добре според мен
Не знам от къде е Аз, но като Варненец сигурно е лесно да кажеш "раздвижи се малко!", при положение че градът ви е с добър климат и доста добре устроен инфраструктурно.
Ела в София, поразгледай я и се поразходи малко в нея, и после пак давай същите съвети...
Какво ѝ е на София? Тук варианти за интересен живот навън има бол. Инфраструктура и климат не са оправдания!
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

За пръв път ходих в Гърция на море предния уикенд, бидейки крайно скептичен и националистически настроен, че по-добро от нашето море няма.

Ама съм бил в грешка де. Страхотни къмпинги, страхотни плажове, бистра вода и готини рибки. Единственият БГ къмпинг, който бих могъл да кажа че достига по якост нивото на гръцките е този до с. Крапец на северното черноморие.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Едно време се смеех на мои приятели, които предпочитаха гръцкото море пред нашето. Преди 5 години отидох на къмпинг в Гърция и от тогава ходя само там(всяка година на различно място). Обслужването, чистотата, къмпингите, градчетата, туристите... са толкова по-добри от при нас, че не знам какво трябва да се случи, че да отида отново в Бг на море. А на всичкото отгоре, там ни излиза и по-евтино.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Gipo написа:Обслужването
Аз такова нещо не бях виждал в живота си - нямаше и 1 минута след като си бяхме дали поръчките за пиене и нещата вече бяха на масата :shock: :shock: :shock: плюс, че цените наистина бяха като българските, че на места дори и по-евтини (4 кирливи калмарчета в Созопол бяха на същата цена като една пълна порция в Гърция например)

@Волтажен, за съжаление хората са неизбежни. Поне в БГ има по-диви къмпинги, където на цяла плажна ивица има-няма 100 човека в силен сезон, което е супер. За Гърция не знам де - там май дивото къмпингуване е забранено.

Но ей сега като ходих, което беше баш последния уиекнд преди да приключат сезона, беше доста спокойничко...
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Най-добрите плажове и най-чистата вода, която съм виждал някъде (поне до сега) все още си остава в Гърция и по-специално на Тасос, като изключа Лименария от чиито плаж бях разочарован.

Тая година бяхме в Испания, беше доста добре, но пак водата на моменти си беше мръсна.

На къмпинг не съм бил никога.

@denik, ти вече ли няма ли да минаваш Хамо по постове бе :lol:
тежки нокаути
Аз

Мнение от Аз »

На море не ходя често, но след 2009 се зарекох да не стъпвам на български плаж и хотел и от тогава никога не съм се оплакал от морето и обслужването в Гърция :!: Хубава храна, обслужването е на ниво, морето е чисто, цените са добри, спокойствие :arrow:
Нещо остроумно
Публикувай отговор