Автор |
Съобщение |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 16 Сеп 2018 23:02
А защо точно да се пазим от МВР? 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Сеп 2018 10:14
В състояние ли си да отговориш адекватно на поне един въпрос или вече нещата стигнаха до неадекватност в 100% от времето? Аз не се сещам за нито една причина да се пазя от МВР.
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Сеп 2018 23:14
За да разнообразя нещата в офиса, ми хрумна една идея, ама за целта ми трябва една кутия с шоколадчета. Не каква да е, а прозрачна, цилиндрична, пълна с шоколадчета с размера на дъвка турбо и са опаковани. Някой да знае откъде човек може да се сдобие с такова нещо?
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Сеп 2018 02:20
Или може би не съм филмар 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 19 Сеп 2018 16:26
Мастър Люх написа: Till.Lindemann написа: Ashkenazi написа: изблици на типична българщина...
Много удобно извинение винаги!  eii ko praish ue jiv li si  бивам, наминах да ви проверя, ти как си, вдигаш ли ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif) Ashkenazi написа: Абе като цяло: Тежка категория джипове с решетъчна предна броня = МВР.
Значи и аз съм бил от МВР 2010-2012, даже и чантичка през рамото имах 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 24 Сеп 2018 11:16
Ми че Аз от нас не излизам по принцип ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Ако ми трябва нещо си го поръчвам до вратата ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Най-много мразя да ходя по прашни, мръсни и често разкопани наляво и надясно улици ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Горе-долу на един месец имам не повече от 6 излизания (много често доста по малко от това) 
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 24 Сеп 2018 12:13
Аз написа: Ми че Аз от нас не излизам по принцип ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Ако ми трябва нещо си го поръчвам до вратата ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Най-много мразя да ходя по прашни, мръсни и често разкопани наляво и надясно улици ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Горе-долу на един месец имам не повече от 6 излизания (много често доста по малко от това)   Я да се стягаш!
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 24 Сеп 2018 15:39
бе донякъде почвам да се съгласявам с гипо, тилката и морката... ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 24 Сеп 2018 23:32
Не знам, ама за мен не е нормално да се излиза 6 пъти в месеца. В депресии ли сте, не знам, но взимайте мерки!
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 25 Сеп 2018 09:39
Ей, хора, как сте? Няколко месеца ме нямаше, но гледам, че почти нищо не се е променило във форума. За съжаление тъкмо в този период сте направили форумна среща и съм я изпуснал, егати късмета 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 25 Сеп 2018 20:34
toq_ot_star_wars написа: Лично аз имам хитрия план в края на този месец да предприема себеналожено изгнание. Стоя си в нас, като през няколко дни ще излизам за неизбежното набавяне на консумативи.
как ли ще се откъснеш от иначе толкова натовареното си и изпълнено със социални контакти ежедневие, но все пак разбирам те - имаш нужда да се изолираш малко и да отделиш време се себе си, успех Цитат: Ми че Аз от нас не излизам по принцип ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Ако ми трябва нещо си го поръчвам до вратата ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Най-много мразя да ходя по прашни, мръсни и често разкопани наляво и надясно улици ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Горе-долу на един месец имам не повече от 6 излизания (много често доста по малко от това)  ебати спрелия тип :Д не че аз в последните години съм се скъсал от физическа активност(за сметка на преди - като сутрин бягах бос до колене в морето независимо от сезона), ама 6 пъти в месеца - несериозно е. иди за биричка до някой по-далечен магазин, покарай колело, квото и да е - това затваряне вкъщи не е добре според мен
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 26 Сеп 2018 00:25
Ок, момчета - чакам да спре тази виелица от вече близо два дни и ще взема да се пораздвижа, че ме хвана срам от последните отговори 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 26 Сеп 2018 07:30
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 26 Сеп 2018 09:07
По отношение на разходката Волтажа много искаше, ама нещо нямаше желание... 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 26 Сеп 2018 19:28
toq_ot_star_wars написа: Ибаааахго как в София стана от лято зима буквално за два дни Till.Lindemann написа: ебати спрелия тип :Д не че аз в последните години съм се скъсал от физическа активност(за сметка на преди - като сутрин бягах бос до колене в морето независимо от сезона), ама 6 пъти в месеца - несериозно е. иди за биричка до някой по-далечен магазин, покарай колело, квото и да е - това затваряне вкъщи не е добре според мен Не знам от къде е Аз, но като Варненец сигурно е лесно да кажеш "раздвижи се малко!", при положение че градът ви е с добър климат и доста добре устроен инфраструктурно. Ела в София, поразгледай я и се поразходи малко в нея, и после пак давай същите съвети... Какво ѝ е на София? Тук варианти за интересен живот навън има бол. Инфраструктура и климат не са оправдания!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Сеп 2018 22:21
За пръв път ходих в Гърция на море предния уикенд, бидейки крайно скептичен и националистически настроен, че по-добро от нашето море няма.
Ама съм бил в грешка де. Страхотни къмпинги, страхотни плажове, бистра вода и готини рибки. Единственият БГ къмпинг, който бих могъл да кажа че достига по якост нивото на гръцките е този до с. Крапец на северното черноморие.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Сеп 2018 22:45
Едно време се смеех на мои приятели, които предпочитаха гръцкото море пред нашето. Преди 5 години отидох на къмпинг в Гърция и от тогава ходя само там(всяка година на различно място). Обслужването, чистотата, къмпингите, градчетата, туристите... са толкова по-добри от при нас, че не знам какво трябва да се случи, че да отида отново в Бг на море. А на всичкото отгоре, там ни излиза и по-евтино.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Сеп 2018 23:02
Gipo написа: Обслужването Аз такова нещо не бях виждал в живота си - нямаше и 1 минута след като си бяхме дали поръчките за пиене и нещата вече бяха на масата  плюс, че цените наистина бяха като българските, че на места дори и по-евтини (4 кирливи калмарчета в Созопол бяха на същата цена като една пълна порция в Гърция например) @Волтажен, за съжаление хората са неизбежни. Поне в БГ има по-диви къмпинги, където на цяла плажна ивица има-няма 100 човека в силен сезон, което е супер. За Гърция не знам де - там май дивото къмпингуване е забранено. Но ей сега като ходих, което беше баш последния уиекнд преди да приключат сезона, беше доста спокойничко...
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 30 Сеп 2018 23:05
Най-добрите плажове и най-чистата вода, която съм виждал някъде (поне до сега) все още си остава в Гърция и по-специално на Тасос, като изключа Лименария от чиито плаж бях разочарован. Тая година бяхме в Испания, беше доста добре, но пак водата на моменти си беше мръсна. На къмпинг не съм бил никога. @denik, ти вече ли няма ли да минаваш Хамо по постове бе 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 01 Окт 2018 01:49
На море не ходя често, но след 2009 се зарекох да не стъпвам на български плаж и хотел и от тогава никога не съм се оплакал от морето и обслужването в Гърция ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Хубава храна, обслужването е на ниво, морето е чисто, цените са добри, спокойствие ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|