1. Все още смятам, че Египет могат да бият Русия;Ashkenazi написа:Майстер Боби, мисля че първите два дни окончателно прекратиха фантазиите на теб и брат ти, че Египет ще бие Русия.
Съжалявам да ви го кажа, но е очевАдно че русофобията, която двамата с него изпитвате (моля не отричай, нали се имаме във фейсбук...) ви заслепява жестоко.
Злобата, поне такава елементарна като вашата, не е хубаво нещо.
Също така - това че Роби Уилямс пя на откриването - EPIC WIN !!!![]()
![]()
за Русия и огромен юмрук в лицето на Запада и неговите анти-руски настроения![]()
![]()
2. Нито се имам за русофоб, нито изпитвам някаква злоба към руския отбор. В интерес на истината, доста неща от руската култура ми допадат. Това да не одобрявам диктаторския режим на Путин няма нищо общо с русофобия или омраза към отбора. Не смесвай политика и футбол! Това, че казах, че са ми противен отбор също не мисля, че ме прави русофоб. Например, много харесвам Германия като страна и култура, но на футбол, последните години, съм против тях. Изобщо смятам, че е безумно да си какъвто и да "фоб", що се отнася до държави, защото не ми харесва поставянето под общ знаменател на толкова много фактори като политика, география/природа, производство, народи, религия, култура, традиции и т.н., които реално обусляват дадена страна.