Български гейминг канал

Игри за PC
bgnooby

Български гейминг канал

Мнение от bgnooby »

Здравейте! Днес създадох гейминг канал на родния ни език :) Тъй като започнах днес, както вече споменах, бих се радвал на градивна критика/съвет относно канала. Какви игри бихте искали да гледате? На този етап съм започнал LP на Civilization V и съвсем скоро започвам на World of Warcraft. Линк към канала -https://www.youtube.com/channel/UCZ_HQj ... HiQKo5mdMA
Аватар
Gipo

Re: Български гейминг канал

Мнение от Gipo »

Успех с канала :). Бих те посъветвал да се ориентираш към англоговорящата аудитория, обаче. Поне на този етап, всичко, което е насочено към бг аудиторията е обречено.
А иначе -
bgnooby написа:започвам на World of Warcraft
... закъснял си с някакви си 13 години за това :)
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Jotaro97
В момента играе: Soldier of Fortune, Vivisector: Beast Within

Мнение от Jotaro97 »

Поне се е сетил да си качва клиповете в YouTube. Моят Jedi Academy Let's Play отиде на никъде във Vbox7.
"Carthago delenda est"
bgnooby

Мнение от bgnooby »

Не виждам защо да съм закъснял..играта още се играе :) Е.. мисля, че YouTube е по-добра опция от Vbox,поне на този етап. :) Иначе съм решил твърдо да се насоча към българската аудитория...колкото и малко да е :)
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Защото обикновено клипчетата тип "да играем [име на игра]" са подходящи за нови игри, защото много хора имат нужда да видят геймплея или пък да станат съпричастни с интересните приключения на техен любим ютюбър... Едното отпада автоматично, предвид възрастта на УоУ, остава другото - уоу е достатъчно мудна и скучна игра (поне в началото), че да не е подходяща за тоя тип клипче, пък и няма фейскам, с който зрителите да са по-съпричастни с приключенията ти...
Отделно от горното - за тия 13 години сигурно има 1 милион подобни клипчета, което ти прави лоша услуга в стремежа да създадеш нещо интересно, което да привлече зрителите.
Всичко това го казвам абсолютно без лоши чувства, а като съвет, от позицията на човек, който се интересува много от ютюб творчеството.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Jotaro97

Мнение от Jotaro97 »

Е, ако Let's Play-ът му на WoW е направен като някои от Something Awful форумите, може и да събере публика.
"Carthago delenda est"
Аватар
kaboom
В момента играе: С пъпа на баба ти

Мнение от kaboom »

малко инфо за Something Awful форумите? Разгледах го ама ми е мн сбъркано и не му разбирам идеята. Представям си, че минават няква тъпа игра и се бъзикат с нея до след кратък сърч в тубата всичко на smt awful си е доста сериозно и не особено интересно поне за мен. Навремето тъпите игри в списанието бяха доста хумористично представени. Нещо такова с кеф бих гледал на клип.
Аватар
Jotaro97

Мнение от Jotaro97 »

kaboom написа:малко инфо за Something Awful форумите? Разгледах го ама ми е мн сбъркано и не му разбирам идеята. Представям си, че минават няква тъпа игра и се бъзикат с нея до след кратък сърч в тубата всичко на smt awful си е доста сериозно и не особено интересно поне за мен. Навремето тъпите игри в списанието бяха доста хумористично представени. Нещо такова с кеф бих гледал на клип.
Простете, но нещо не Ви разбрах. Something Awful имат отделен сайт за всичките до момента Let's play-ове, които са били публикувани в техните форуми. Нарича се the Let's play archive https://lparchive.org/. Не съм гледал всичките, но съм останал с впечатлението, че са добре направени. Точна информация, забавни, без големи проблеми със записването им. Може би не знаете, но Let's Play-а започва от тези форуми. Първият видео Let's Play е на Slowbeef.
"Carthago delenda est"
Аватар
Jotaro97

Мнение от Jotaro97 »

нелегален написа:а за коя игра е?
Посетете каналът му. Играе 4X Strategy игри. Много са трудни за Let's Play.
"Carthago delenda est"
Аватар
Jotaro97

Мнение от Jotaro97 »

нелегален написа:питах първата игра с ЛП коя е била.
Не Ви разбрах, простете.

Играта с видео е Immortal. Иначе, първият Let's Play е със screenshot-ове за Oregon Trail.

[YouTube]https://www.youtube.com/watch?v=KA1kIBwGhrk[/YouTube]
"Carthago delenda est"
Публикувай отговор