Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Български гейминг канал
Публикувано на: 25 Окт 2017 17:07

Здравейте! Днес създадох гейминг канал на родния ни език :) Тъй като започнах днес, както вече споменах, бих се радвал на градивна критика/съвет относно канала. Какви игри бихте искали да гледате? На този етап съм започнал LP на Civilization V и съвсем скоро започвам на World of Warcraft. Линк към канала -https://www.youtube.com/channel/UCZ_HQjx56wWkaHiQKo5mdMA

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Български гейминг канал
Публикувано на: 26 Окт 2017 09:56

Успех с канала :). Бих те посъветвал да се ориентираш към англоговорящата аудитория, обаче. Поне на този етап, всичко, което е насочено към бг аудиторията е обречено.
А иначе -
bgnooby написа:
започвам на World of Warcraft

... закъснял си с някакви си 13 години за това :)

Профил

Аватар
В момента играе: Soldier of Fortune, Vivisector: Beast Within
Публикувано на: 30 Окт 2017 07:34

Поне се е сетил да си качва клиповете в YouTube. Моят Jedi Academy Let's Play отиде на никъде във Vbox7.

Профил

Публикувано на: 30 Окт 2017 15:12

Не виждам защо да съм закъснял..играта още се играе :) Е.. мисля, че YouTube е по-добра опция от Vbox,поне на този етап. :) Иначе съм решил твърдо да се насоча към българската аудитория...колкото и малко да е :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Окт 2017 16:19

Защото обикновено клипчетата тип "да играем [име на игра]" са подходящи за нови игри, защото много хора имат нужда да видят геймплея или пък да станат съпричастни с интересните приключения на техен любим ютюбър... Едното отпада автоматично, предвид възрастта на УоУ, остава другото - уоу е достатъчно мудна и скучна игра (поне в началото), че да не е подходяща за тоя тип клипче, пък и няма фейскам, с който зрителите да са по-съпричастни с приключенията ти...
Отделно от горното - за тия 13 години сигурно има 1 милион подобни клипчета, което ти прави лоша услуга в стремежа да създадеш нещо интересно, което да привлече зрителите.
Всичко това го казвам абсолютно без лоши чувства, а като съвет, от позицията на човек, който се интересува много от ютюб творчеството.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Окт 2017 22:28

Е, ако Let's Play-ът му на WoW е направен като някои от Something Awful форумите, може и да събере публика.

Профил

Аватар
В момента играе: С пъпа на баба ти
Публикувано на: 01 Ное 2017 21:39

малко инфо за Something Awful форумите? Разгледах го ама ми е мн сбъркано и не му разбирам идеята. Представям си, че минават няква тъпа игра и се бъзикат с нея до след кратък сърч в тубата всичко на smt awful си е доста сериозно и не особено интересно поне за мен. Навремето тъпите игри в списанието бяха доста хумористично представени. Нещо такова с кеф бих гледал на клип.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Апр 2018 12:32

kaboom написа:
малко инфо за Something Awful форумите? Разгледах го ама ми е мн сбъркано и не му разбирам идеята. Представям си, че минават няква тъпа игра и се бъзикат с нея до след кратък сърч в тубата всичко на smt awful си е доста сериозно и не особено интересно поне за мен. Навремето тъпите игри в списанието бяха доста хумористично представени. Нещо такова с кеф бих гледал на клип.

Простете, но нещо не Ви разбрах. Something Awful имат отделен сайт за всичките до момента Let's play-ове, които са били публикувани в техните форуми. Нарича се the Let's play archive https://lparchive.org/. Не съм гледал всичките, но съм останал с впечатлението, че са добре направени. Точна информация, забавни, без големи проблеми със записването им. Може би не знаете, но Let's Play-а започва от тези форуми. Първият видео Let's Play е на Slowbeef.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Апр 2018 12:56

нелегален написа:
а за коя игра е?

Посетете каналът му. Играе 4X Strategy игри. Много са трудни за Let's Play.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Май 2018 06:17

нелегален написа:
питах първата игра с ЛП коя е била.

Не Ви разбрах, простете.

Играта с видео е Immortal. Иначе, първият Let's Play е със screenshot-ове за Oregon Trail.

[YouTube]https://www.youtube.com/watch?v=KA1kIBwGhrk[/YouTube]

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com