Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 01 Ное 2017 10:42
Най-накрая почвам пак, намерих си идеален фитнес, точно под ндк, и ми е на около 10-15 минути от където живея самия фитнес доста яко изглежда и не са някви безбожни цени и договори като за банков кредит като пулс, който колкото да ми харесваше като интериорен дизайн беше с ебати неизгодните условия. тренировките с инструктор също са на добри цени, че обичам да си взимам инструктор, за да съм още по-мотивиран да ходя. http://fitness.west-gym.com/west-gym-premium/
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 04 Ное 2017 14:07
The Arrow написа: Най-накрая почвам пак, намерих си идеален фитнес, точно под ндк, и ми е на около 10-15 минути от където живея самия фитнес доста яко изглежда и не са някви безбожни цени и договори като за банков кредит като пулс, който колкото да ми харесваше като интериорен дизайн беше с ебати неизгодните условия. тренировките с инструктор също са на добри цени, че обичам да си взимам инструктор, за да съм още по-мотивиран да ходя. http://fitness.west-gym.com/west-gym-premium/Това е подозрително евтино, а изглежда широко и удобно. Едва ли ще се засиля чак до НДК на фитнес, ма кажи, като тръгнеш, какви са ти впечатленията от първа ръка.
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 04 Ное 2017 14:15
50лв за месец неограничено... как ще е евтино... къде тренирате вие
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 04 Ное 2017 14:42
ми както казах, за разлика от ебаните условия на пулс си е оферта май. в сряда ходих, наистина е широко и удобно,уредите са на lifefitness, част от уредите и в пулса бяха такива май. единична тренировка с инструктор излезе общо 18 лева, мисля да направя още няколко пъти така, за да добия по-пълния впечатления от залата и преди да си взема карта за няколко месеца напред. и довчера имах ебати мускулната треска от тренировка, ама то нормално като не съм стъпвал във фитенс от две години.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 04 Ное 2017 19:53
Там, където ходех на фитнес преди, все още е 40лв, а е най-перфектния фитнес, в който съм стъпвал. Затова се зачудих.
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 04 Ное 2017 22:02
нелегален написа: Gipo написа: 50лв за месец неограничено... как ще е евтино... къде тренирате вие Не разбирам много от фитнес и ценоразписите свързани с него, но кварталния ми, който не блести с нищо, е по-скъп от това, и дори няма неограничено. Така че, да, от моя гледна точка 50 лв/месец неограничено е евтино. що бе гей най-хубавия ти фитнес е славия там 15 посещения са 50 лв. ма на изток цените за други за същото
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 04 Ное 2017 23:21
начи интериор и визия най-много ми харесва пулса, от тези в които съм до сега, защото ме кефят лъскавите, модерни работи ама тия гадни договори не си струват. а най-гадния беше на лъвов мост един, дето не помня що бях решил да ходя там
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 04 Ное 2017 23:45
начи 50 леа е нормално
атлетика е с адекватни уреди 40 лева неограничено
кварталното мазе е все още 15 лева за 12 посещения (ако собственика е там изобщо, ходил съм по 2 седмици сутрин без да го засека и да има на кого да платя.)
всичко останало в квартала е между 30 и 50, като тия за 50 по условия не се различават от тия за 30.
В крайна сметка мазето колкото и да е ръждясало и миризливо и гадно се надъхвам и имам мн-повече гейнс отколкото в по-скъпарските
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 05 Ное 2017 00:48
У кварталните мазета се напомпваме повече щот нема путкенски уредчета и измишльотини, а праскаш силови с щангата, дъмбели и лежанка и тва е
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 05 Ное 2017 01:12
Залата в която ходя ми е за без пари, щото имам служебна карта, писал съм вече че ме кефи много повече от разните мазета в които съм ходил, ама като разбрах случайно че 30 посещения са 180 лв направо паднах.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 16 Ное 2017 16:48
Да вдигна малко темата с леко странен въпрос: преди около седмица си погледнах едната ръка и забелязах, че ми е излязла част от вената Викам си временно, няма страшно, но и сега си стои така На другата нямам подобно нещо - егати х*я. От тежестите ли е това и какво може да се направи по този въпрос, освен нищо
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 17 Ное 2017 11:43
На мен веднъж, докато тренирах, така ми изскочи вена на бицарата. Натиснах я с пръст и тя като пружинка се върна на място. Доста гнусна история.
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 17 Ное 2017 14:10
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 17 Ное 2017 18:52
forgive написа: Добрата новина в случая е, че най-вероятно ще оживееш... Олекна ми Благодаря момци, ще мина през един съдов хирург да метне едно око И ръкавите не са опция за мен, защото не се крие туй що не се събира в ръкав
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 17 Ное 2017 20:28
Приложи снимков материал да видим случая
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 17 Ное 2017 20:32
Пичките се кефят на изпъкнали вени, та не се плашункай
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 17 Ное 2017 23:09
Ами това не е яките типове изпъкнали вени Просто както си ми върви вената, на един участък имам няколко сантиметра надигнат участък и си стои така Утре ще направя една снимка, че да имам естествено дневно осветление
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 18 Ное 2017 00:05
А на патките имате ли изпъкнали вени? Аз да.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 18 Ное 2017 00:20
Само недей и ти да пращаш снимков материал на изпъкналата вена
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 18 Ное 2017 02:04
Аз също имам, ама ме е срам да я покажа
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|