Фитнес темата
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
Фитнес темата
Аре пишете тука, ако искате ...
Да задам начало на темата искам да ви попитам. Как комбинирате фитнеса или друг спорт с работа, за тези от вас които работят ?
И питам специално за работа , не за лекции ... Защото с лекции е лесно да се комбинира, ама с работа като си вързан там е доста по-тегаво ...
Да задам начало на темата искам да ви попитам. Как комбинирате фитнеса или друг спорт с работа, за тези от вас които работят ?
И питам специално за работа , не за лекции ... Защото с лекции е лесно да се комбинира, ама с работа като си вързан там е доста по-тегаво ...
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Re: Фитнес темата
Еми след работа, друг варянт няма
-
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Ми то аз и на лекциите съм вързан. След това, няма как иначе.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
- Till.Lindemann
е, аз повечето пъти рано сутрин, щото упражненията ми почват някъде 11:30, на лекции ходя рядко
а иначе как беше
ръце и крака не съм правил от 2013, чудя се вече да вкарвам ли кардиото, да не го ли вкарвам, май е рано още
а иначе как беше
there are 2 types of people - who work and who work out
ръце и крака не съм правил от 2013, чудя се вече да вкарвам ли кардиото, да не го ли вкарвам, май е рано още
Ами аз ходя вечер. В повечето случаи отивам към 8-9 часа, щото приятелката ми идва и тя на фитнес (зарибих я преди няколко месеца), а тя е до по-късно на работа от мене.
Ако бях милионер или работех за себе си, щях да ходя около обяд на фитнес
Ако бях милионер или работех за себе си, щях да ходя около обяд на фитнес

Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- NoName
- Обратна връзка:
Да , и на мене най-много ми харесва да ходя на обяд , около 13-14 часа ...
Ама това е в случаите човек ако е свободен , ако ходиш на работа най-рано след 18 часа.
Вчера примерно ходих към 19 и ми беше супер гадно. После докато се прибера, да ям , да се изкъпя , стана дванадесет часа почти.
А пък като ходиш на лекции е доста по-лесно. Винаги можеш да си го нагласиш когато ти е удобно.
Ама това е в случаите човек ако е свободен , ако ходиш на работа най-рано след 18 часа.
Вчера примерно ходих към 19 и ми беше супер гадно. После докато се прибера, да ям , да се изкъпя , стана дванадесет часа почти.
А пък като ходиш на лекции е доста по-лесно. Винаги можеш да си го нагласиш когато ти е удобно.
Ходя на лекции и са ми така, че или трябва да ходя в 8 сутринта или в 6 вечерта... И тъй като от 6 до 8 не можеш да си поемеш въздух във фитнеса и за един лост за тяга или клек се редувам с минимум 3ма още прсото ходя към 9 и честно казано вечер дори да не съм ял както трябва през деня имам доста повече енергия. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
- Till.Lindemann
и аз много се дразня, вечер като ходя и има прекалено много хора в залата и трябва да се редуваме да сваляме дискове и тн. като правя гърди например, а аз почивам доста между сериите, и някой ме чака на лежанката и ми дава зор направо полудявам. освен това си имам ред, по който да правя упражненията(примерно гърдите ги почвам с лежанка, на гърба не мога да почна с мъртва тяга, или пък краката с клека) и когато трябва да им сменям реда, за да не чакам някого твърде много, също мн се нервя. яко си е рано сутринта, хем основно женки и не ползват тежките уреди, хем радост за окото
пък и после деня ти е пълноценен някъв, може би се освежавам от фитнеса, не знам как да го обясня

Сутрин като съм ходил имах чувството, че 50% от силата ми е още в леглото 

Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- NoName
- Обратна връзка:
Сутрин и аз не мога да ходя ...
Освен това сутрин като стана, закусвам и след 30 минути пак съм гладен, до обяда почти постоянно съм гладен.
А пък гладен не мога да ходя да тренирам. Естествено не е хубаво да се напукаш и веднага да отидеш на фитнес де.
Оптималният вариант за мене е: ставам, закусвам ... след това обядвам , отивам да пия кафе и след това отивам на фитнес ...
Освен това сутрин като стана, закусвам и след 30 минути пак съм гладен, до обяда почти постоянно съм гладен.

Оптималният вариант за мене е: ставам, закусвам ... след това обядвам , отивам да пия кафе и след това отивам на фитнес ...

-
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
-
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
- NoName
- Обратна връзка:
ХхахахХАхаа
Иначе е готино да закусваш към 11-12 на обяд ...

Иначе е готино да закусваш към 11-12 на обяд ...

- Till.Lindemann
я си кажете тука рекордите на трибоя ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
- NoName
- Обратна връзка:
Да, кажете някакви примерни тежести с които дигате ... Ама не лъжете, няма да станете по-големи гъзари като излъжете че вдигате по тежко.
В моята зала дъмбелите примерно изобщо не са номинирани кой колко тежи. В началото ме дразнеше това но после свикнах сега ми е екстра. Първо ги мерих на ръка, като го вдигна и преценям горе долу колко тежи. Сега вече знам всеки като го гледам на вид колко тежи, не знам колко килограма е , но знам с кои да правя.
Тъйче със свободни тежести не знам колко вдигам. Само на машините и на лежанката си знам килограмите ....
В моята зала дъмбелите примерно изобщо не са номинирани кой колко тежи. В началото ме дразнеше това но после свикнах сега ми е екстра. Първо ги мерих на ръка, като го вдигна и преценям горе долу колко тежи. Сега вече знам всеки като го гледам на вид колко тежи, не знам колко килограма е , но знам с кои да правя.
Тъйче със свободни тежести не знам колко вдигам. Само на машините и на лежанката си знам килограмите ....
- Till.Lindemann
на лежанката рекорда ми е 130, един път
правя си сериите свободно със 120, макар че понякога, усещам как стернума ще ми изкочи от гърдите. това щото не загрявам много трицепса.
клека ми е 110, с мн мъка, ако си вържа колената и то на смит машина, която малко или много улеснява нещата.
тягата само 120. на втората серия почва едно пукане в кръста, имам си едно място отзад вдясно, дето от край време ме боли, като го натоваря, май от каратето и знам, че ако не спра като почне да пука, после едва стоя изправен. иначе сигурно повече ще вдигна, то кви рахити вдигат по 200, ама не ми е приоритет тягата, пък и гъза расте неусетно
ама на 183, 105 кила са ми много, 19% бодифат. ся април почвам да свалям, сигурно силата ще падне доста.
иначе бицепс с лоста си правя, 20 кила, концентрирано съкращаване ако правя, максимум 16 кила дъмбел. и ръката ми пак е 46, верно малко мазна, ама тежкото вдигане за тая малка група не го разбирам. пък и трицепса влиза кажи речи 40% при гърдите, бицепса и брахиорадиалиса навсякъде като се прави нещо с гърба или премишницата, тъй че се допълват и ръката расте

клека ми е 110, с мн мъка, ако си вържа колената и то на смит машина, която малко или много улеснява нещата.
тягата само 120. на втората серия почва едно пукане в кръста, имам си едно място отзад вдясно, дето от край време ме боли, като го натоваря, май от каратето и знам, че ако не спра като почне да пука, после едва стоя изправен. иначе сигурно повече ще вдигна, то кви рахити вдигат по 200, ама не ми е приоритет тягата, пък и гъза расте неусетно

ама на 183, 105 кила са ми много, 19% бодифат. ся април почвам да свалям, сигурно силата ще падне доста.
иначе бицепс с лоста си правя, 20 кила, концентрирано съкращаване ако правя, максимум 16 кила дъмбел. и ръката ми пак е 46, верно малко мазна, ама тежкото вдигане за тая малка група не го разбирам. пък и трицепса влиза кажи речи 40% при гърдите, бицепса и брахиорадиалиса навсякъде като се прави нещо с гърба или премишницата, тъй че се допълват и ръката расте

- Stonedisus
- В момента играе: с кьорави катерички
v moq fitnes principno hodi mis dupe
izobshto ne me interesuva kvo trenirate
izobshto ne me interesuva kvo trenirate

кьорави катерички
-
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
- Stonedisus