RIP, Честър, промени живота на много хора
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eVTXPUF4Oz4[/youtube]
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
И аз имам какво да кажа по тая тема, ама не искам за сговнясвам настроението на малкото потребители тука.Маце Борко написа:Депресия. Корените ѝ са още в детството.
Има какво да се каже по тая тема, но форумът май не е много мястото за това.
Просто депресията е нещо, което е много трудно за разбиране от човек, който не е бил в депресия, не е познавал някого в депресия или не се е интересувал до степен да разбере, че депресията не е просто засилена форма на тъга.
Сега пък защо? Грам не съм запознат с животите нито на Корнел, нито на Бенингтън, това което написах бяха просто някакви предположения. Вероятно, може и депресия да е причината.нелегален написа:Ще цитирам себе си от друга тема:Der Meister написа:Това за Честър, не знам как да го коментирам. Някаква мода ли стана това с обесването, не знам. Просто не мога да си обясня защо хора с добра кариера, семейства и деца се самоубиват. Може би защото музикантите по принцип са емоционални личности, което в комбинация с това, че имат стресов живот, много пари и в някои случаи употребяват наркотици ги кара да превъртат.
+1 за Морко.нелегален написа: O_o
Майстере, понякога се изцепваш с някакви подобни изказвания, дето тъй като знам че си доста образован, с богата обща култура и широко скроен, просто МЕ ПРИНУЖДАВАШ да приема че тролиш.
+1000. Физическото и психическото здраве са еднакво важни. За съжаление в България обаче, като че ли, властва именно такова схващане, нямам идея как е по света. На мен лично, когато съм имал емоционални проблеми, често са ми казвали "добре, че нямаш реални проблеми".щом е физически добре, значи че е здрав, трябва да бъде изтръгнато от съзнанието на хората.
Че здравето си е нещо съвсем отделно от характера на човек. Но за любителите на филмарските истории, сигурно е нещо другонелегален написа: Междувременно всички учители гадняри, които ни тероризираха, някак си са все още живи... Какъв е изводът?
Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево