RIP MOTHERFUCKER

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
Buttersa
В момента играе: не казвам

Re: RIP MOTHERFUCKER

Мнение от Buttersa »

Да бе, и аз сега го прочетох тва и ми стана супер гадно... :?
RIP, Честър, промени живота на много хора
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eVTXPUF4Oz4[/youtube]
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
Аз

Мнение от Аз »

Отново млад човек :(
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

RIP

...

:(
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Това за Честър, не знам как да го коментирам. Някаква мода ли стана това с обесването, не знам. Просто не мога да си обясня защо хора с добра кариера, семейства и деца се самоубиват. Може би защото музикантите по принцип са емоционални личности, което в комбинация с това, че имат стресов живот, много пари и в някои случаи употребяват наркотици ги кара да превъртат.
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZC_-zeWYMYo[/youtube]

Депресия. Корените ѝ са още в детството.

Има какво да се каже по тая тема, но форумът май не е много мястото за това.

Просто депресията е нещо, което е много трудно за разбиране от човек, който не е бил в депресия, не е познавал някого в депресия или не се е интересувал до степен да разбере, че депресията не е просто засилена форма на тъга.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

По малко от всичко може би.
Донякъде славата е нещо, което доказано скапва иначе свестни хора,донякъде депресията. Учил съм психиатрия и, като се замисля, съвсем нормално изглеждащи хора около мен са с колкото си искаш белези на депресия. Тоест, всеки си знае вътрешно какво му е. Пари и слава нямат значение в тези случаи.

Тъжно за Честър наистина, сигурен съм, че всеки от нас през метълския си период, се е свързвал по някакъв начин с песните на Линкин Парк.
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Никога. Даже с първата приятелка се бяхме скарали, защото не исках да слушам една тяхна песен :lol:
¯\_(ツ)_/ ¯
vanmx

Мнение от vanmx »

Метълския ми период се зароди някъде през пубертета и още не е минал, но конкретно Linkin Park винаги са ми били мега дразнещата и педалска групичка :D

Въпреки това ми стана гадно като прочетох новината. Най-вече защото това което казва горе Морко е абсолютната истина:
Маце Борко написа:Депресия. Корените ѝ са още в детството.

Има какво да се каже по тая тема, но форумът май не е много мястото за това.

Просто депресията е нещо, което е много трудно за разбиране от човек, който не е бил в депресия, не е познавал някого в депресия или не се е интересувал до степен да разбере, че депресията не е просто засилена форма на тъга.
И аз имам какво да кажа по тая тема, ама не искам за сговнясвам настроението на малкото потребители тука.

Бих добавил само че депресията освен че не е просто силна тъга, не зависи от това колко добре си се устроил или каквито и да са външни фактори. Може да се случи абсолютно на всеки, мотивиращи приказки и т.н не помагат. Това е психическо разстройство, което е и трябва да бъде третирано като заболяване - със специалисти и/или медикаменти. Повечето случаи се лекува лесно, но за съжаление често пъти симптомите се възприемат като някакви глезотийки/лигавни/превземане и страдащия не получава нужната подкрепа и грижи, ами напротив - игнор или негативно отношение, в следствие на което нещата се влошават повече и свършват фатално.

Мозъкът е най-важния орган е наистина важно да се грижим за него. И това схващане че човек щом е физически добре, значи че е здрав, трябва да бъде изтръгнато от съзнанието на хората.
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

нелегален написа:
Der Meister написа:Това за Честър, не знам как да го коментирам. Някаква мода ли стана това с обесването, не знам. Просто не мога да си обясня защо хора с добра кариера, семейства и деца се самоубиват. Може би защото музикантите по принцип са емоционални личности, което в комбинация с това, че имат стресов живот, много пари и в някои случаи употребяват наркотици ги кара да превъртат.
Ще цитирам себе си от друга тема:
нелегален написа: O_o

Майстере, понякога се изцепваш с някакви подобни изказвания, дето тъй като знам че си доста образован, с богата обща култура и широко скроен, просто МЕ ПРИНУЖДАВАШ да приема че тролиш. :?
+1 за Морко.
Сега пък защо? Грам не съм запознат с животите нито на Корнел, нито на Бенингтън, това което написах бяха просто някакви предположения. Вероятно, може и депресия да е причината.
щом е физически добре, значи че е здрав, трябва да бъде изтръгнато от съзнанието на хората.
+1000. Физическото и психическото здраве са еднакво важни. За съжаление в България обаче, като че ли, властва именно такова схващане, нямам идея как е по света. На мен лично, когато съм имал емоционални проблеми, често са ми казвали "добре, че нямаш реални проблеми".
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Реагираш като примадона за смъртта на 90+годишен човек, а най-редовно коментираш с надменност като си отиде някой твърде млад. И то защото 90+ годишният човек е бил част от СССР, а не за друго (не оспорвам заслугата му към човечеството).
Ти наистина си сбъркан и ако за няколкото години, в които те знаем във форума се влоши толкова много, не ми се мисли какъв ще си на 40+. Имаш късмет, че живееш в Бг, защото в някоя друга държава досега щяха да са те докладвали и сега да те лекуват.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

нелегален написа: Междувременно всички учители гадняри, които ни тероризираха, някак си са все още живи... Какъв е изводът?
Че здравето си е нещо съвсем отделно от характера на човек. Но за любителите на филмарските истории, сигурно е нещо друго :lol:

Иначе, RIP Хю Хефнър.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Bagerist0
В момента играе: Със самолетчета :)

Мнение от Bagerist0 »

Батенце, кефиш ма!!!

Хубаво е да има един форумен гробар :lol: :rockon: :rockon: :rockon:
I'm far too busy... being delicious.

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

а.к.а. Багериста
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Рони беше много велика, стана ми много тъжно като разбрах. Препоръчвам да ѝ изслушате музиката, която е оставила, който не е запознат с нея. С личността ѝ не съм особено запознат, като изключим това, че абсолютно всеки, който я е познавал твърди, че е била супер готина и добър човек.

За Робърт Майлс със сигурност се писа вече в темата, нямаше как да се пропусне, все пак е доста известен.
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Хехехе в България си имаме всичко. Както и друг път съм споменавал, винаги съм се кефел, че имаме страшно яка музика. Сигурно поне едно 30% от музиката, която слушам е БГ.
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Ако някой има желание да се запознае с музиката на Рони, прекрасен вариант да го направи е чрез новото издание на предаването Brazz Jamboree по радио Тангра Мега Рок, което е посветено на нейната музика - http://www.radiotangra.com/news/read/30468.html
Аватар
krriiissss
В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City

Мнение от krriiissss »

Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

На 2-ри ноемрви ни напусна Боро "Бродник" Николов, водеща фигура в групите Melekh и Upyr, както и режисьор на Бунтарт, предаването за младежка култура на БНТ и радио Тангра Мега Рок.

Аз лично не съм много запознат с музиката му, но много ми харесва метълизирания кавър на класиката на Нова Генерация - Прилепът, на Melekh, който може да чуете тук - https://melekh.bandcamp.com/track/--22

Предаването Бунтарт не съм сигурен дали още съществува, но преди години съм го мяркал по екрана и беше доста добро. (Офтопик: учудващо, но заралика от БТВ и Нова, по БНТ има доста младежки, свежарски предавания и до някаква степен се запази като сравнително читава телевизия за разлика от другите две водещи такива).

Нека почива в мир! :(
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

От рак е починал.
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Какви са тези разкрития?
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Аз никога не съм харесвал и не съм се интересувал от почти каквито и да било знаменитости освен 2-3 актьора и 4-5 личности от международния бизнес, така че грам не ми дреми за тия медийни циркове.
тежки нокаути
Публикувай отговор