Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 20 Авг 2017 11:57
Струва ли си тепърва да се почва играта през 2017?
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 20 Авг 2017 12:35
нелегален написа: The Arrow написа: Струва ли си тепърва да се почва играта през 2017? Да. Всъщност точно сега си струва най-много да се започне играта, от когато и да е било преди. Причината е, че до към 2015-та година тази игра беше все още в нещо като "бета тест", въпреки че дефакто си беше пълна версия. Просто имаше адски много проблеми и гафове, които ѝ пречеха да се енджойва пълния ѝ потенциал, който не беше развит. Е, СЕГА вече е развит! Супер, почвам я, че и без това ми се е доцъкало нещо за по час-два на ден, мисля да я почвам и да видим до къде ще стигна.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 20 Авг 2017 17:57
АКо я играеш по повече от час-два на ден, ще ти писне за седмица-две. Това не е ММОРПГ, бързо дотъпява.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 20 Авг 2017 18:24
Ми подкарах я играта, почнах един рейнджър, поцъках час и нещо, мисля да я продължа и да видя до къде ще стигна. Като цяло, никога не съм бил много зарибен по игри от сорта на Диабло/арпг ама то не пречи да опитам да играя такава игра за по-дълго.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 20 Авг 2017 18:29
Както написахме по-горе, следвай гайд.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 20 Авг 2017 18:56
Със сигурност ще следвам гайд, че както казах не съм свикнал много-много да играя такива игри и ще ми е от полза.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 20 Авг 2017 22:03
нелегален написа: Например за мен PoE остана и все още остава най-дълготрайно задържалото се като личен интерес ново поколение ARPG. Баш ! И при мен е така. Мине се, не мине се, почваме пак да цъкаме с компанията. Особено с постоянно новите лиги, ъпдейти и пачове.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 20 Авг 2017 22:43
Я дайте два-три гайда като за начало, да гледам/чета. В смисъл, такива дето са подходящи за най-актуалната версия.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 03 Сеп 2017 21:30
И аз не мисля, че е особено смислен тоя Пантеон, ама пак е нещо - бонусче от тук, от там и буташ напреде Ако цъкнеш на някои от картите на атласа, пише че може да бъде хваната есенцията на боса. Така ако отвориш портала в мап девайса заедно с divine vessel, убивайки боса на картата ще му ''хванеш'' душата и ще можеш да ъпгрейднеш някоя от силите в Пантеона. Стрела, нета е пълен с гайдове, дори в ютуб почнаха да правят каналчета с по не знам си колко гайда за всяка една версия. Просто потърси нещо с героя ти и предпочитанията ти за игра ( меле, рейндж, съмони, елементал ) и разцъкай вариантите.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 13 Сеп 2017 05:56
Вдигнах и един self-cast Dark Pact Occultist ( следвайки горе-долу билда на Mathil в ютуб ) - фъна е невероятен.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 17 Сеп 2017 06:55
Точно self-cast си имам предвид. Демек, не разчитам на vaal summon skeletons да ги пръскам тях, а жертвам собствената си кръв. Преди да го почна гледах, че берсъръкра е по-добрия вариант за този билд, но съм вдигал много мародери и викам айде нещо различно. Да, ама на 14-16 тиър картите не ми стига лайфа да фейстанкна босовете. Реших да пробвам как е с берзъркър, тъй като имам гиъра и само трябва да го вдигна. Е - още не съм свършил кампанията и вече имам повече лайф от уича си на 80+ лвл Дори билда на Матил е някак с по-малко лайф, хората го ебаваха в коментарите, че е само на 6к Но неговия гиър е доста по-крит ориентиран и е много по-скъп, пръска ги по-бързо и няма нужда от толкова фейстанк. Сега ще видя с мародера на високите карти как е. Като цяло, cloaked in savagery е най-яката пасивка изобщо.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 18 Сеп 2017 09:40
Ами ключовото в случая е ascendancy-то. Берзъркъра има овърол най-яките пасивки. С него можеш да лийчваш без warlord's mark дори, докато с вещицата трябва да го бутнеш и това + още един кърс. 100% лайф лийч от cloaked in savagery след savage hit е почти постоянен прок ( щото май тия 6% от дарк парк на себе си се броят за савидж хит ? ) - но както и да е - с берзъркър лийчвам като откачен и НИЩО не може да ме бутне, стън локне и т.н. Вещицата умираше като парцал на много ниските карти. Все още не съм го пробвал него на 14-15-16 тиър, че е нисък лвл. Като стигна до там ще пусна едно сравнение.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 30 Сеп 2017 08:59
Еми малко е овъркилл с 3 аури, трудно се оправя маната. Пробвай с doedre ring-a ( дето не ти взима мана за аурата слотната в него ) или с Heretic's Veil каската. Би трябвало да са евтинки в poe.trade Аз за пореден път съм объркан от ендгейма на тая игра. Както казах преди, цъкам я от бетата, не постоянно разбира се, но през доста лиги и пачове съм минал. До този момент не съм успял да пробия тая стена, в която се блъскаш когато решиш да правиш енд гейм. Не говорим за 14-15 левъл карти, а Шейпъра. Всичко от тоя момент нататък е beyond dark souls, 1 шот фест и втф механики. Успях да гътна 2 от пазителите на Shaper-а - минотавър и феникс. Не съм пробвал хидрата още, но химерата просто НЯМАМ изгледи да я убия. Файта е абсурден и може би билда ми не е окей за него, но просто come on ? Наистина ли GGG искат толкова много усилия и мъки за тия неща ? 3 билда смених само за този пач ( естествено следвайки стъпка по стъкпа гайдове, които уж по клипчетата и на хартия газят енд гейма ), докато успея да набарам нещо ефективно. А като се замисля, че има хора, които кежуъли си фармят Шейпър и правят спийд рънове. Не разбирам къде бъркам и какво повече мога да направя с гиъра си. На 7к лайф съм, с enfeeble на бласфъми и един тон демидж редъкшън неща и над 100% лайф лийч и бивам изтрит с 1 удар. Евентуално бих пробвал да пръсна 5-те екзалта, които имам за Kaom's Heart и Pledge of Hands setup. Относно въпроса ти - можеш да ъпгрейднеш 2 пъти всяка сила от Пантеона. В смисъл, имаш по 2 бъфа под нормалния. Можеш да имаш и двата. Даже е желателно, ако си сигурен че това е силата, която ще ползваш ( за да не изхабиш напразно весълите, щото са ценни ).
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 01 Окт 2017 09:52
Да де, големите по 3, малките по 2. Не знам, пробва ли с Heretic's Veil ? Или, най-лесното - виж гайд/билд в ютуб за тоя сетъп. Понякога съм се плесвал по челото как пропускам нещо мега обвиъс и лесно направимо. Снощи убих и хидрата. Остава ми тая Химера, дето втф Едит : Убих сега и химерата с последния портал и някъв много див късмет. Имам и 4-те фрагмента и нз дали изобщо имам шанс срещу Шейпър. Като знам, че преди него има сто фази с не знам си кви други босове и мазало
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 02 Окт 2017 06:07
Наскоро имаше някъв билд със 7 аури, чекни го - може да ти дойде някаква идея
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 03 Окт 2017 03:53
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 12 Окт 2017 22:42
Абе ще взема да гледам един walkthrough, че както казах съм тотално неориентиран в ARPGтата и не знам какво се прави след като предадох първите куестове
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 07 Ное 2017 17:58
Може някой да ти е пратил по пейпал
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 21 Ное 2017 19:25
Жал ми е до каква степен не успявам да се зарибя по тая игра, а със сигурност е яка... Просто правя герой, играя 2 часа и... 2 месеца по-късно се сещам, че съм правил герой и тн.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 21 Ное 2017 20:44
На мен примерно ми е интересна играта вече и ми се играе, ама не ми се отделят средно по два часа всеки ден, че да я цъкам
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|