Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Path of Exile
Публикувано на: 20 Авг 2017 11:57

Струва ли си тепърва да се почва играта през 2017?

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2017 12:35

нелегален написа:
The Arrow написа:
Струва ли си тепърва да се почва играта през 2017?

Да.

Всъщност точно сега си струва най-много да се започне играта, от когато и да е било преди. Причината е, че до към 2015-та година тази игра беше все още в нещо като "бета тест", въпреки че дефакто си беше пълна версия. Просто имаше адски много проблеми и гафове, които ѝ пречеха да се енджойва пълния ѝ потенциал, който не беше развит.

Е, СЕГА вече е развит! :D

Супер, почвам я, че и без това ми се е доцъкало нещо за по час-два на ден, мисля да я почвам и да видим до къде ще стигна. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2017 17:57

АКо я играеш по повече от час-два на ден, ще ти писне за седмица-две. Това не е ММОРПГ, бързо дотъпява.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2017 18:24

Ми подкарах я играта, почнах един рейнджър, поцъках час и нещо, мисля да я продължа и да видя до къде ще стигна. Като цяло, никога не съм бил много зарибен по игри от сорта на Диабло/арпг ама то не пречи да опитам да играя такава игра за по-дълго.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2017 18:29

Както написахме по-горе, следвай гайд.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2017 18:56

Със сигурност ще следвам гайд, че както казах не съм свикнал много-много да играя такива игри и ще ми е от полза. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2017 22:03

нелегален написа:
Например за мен PoE остана и все още остава най-дълготрайно задържалото се като личен интерес ново поколение ARPG.

Баш ! И при мен е така. Мине се, не мине се, почваме пак да цъкаме с компанията. Особено с постоянно новите лиги, ъпдейти и пачове.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2017 22:43

Я дайте два-три гайда като за начало, да гледам/чета. В смисъл, такива дето са подходящи за най-актуалната версия.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2017 21:30

И аз не мисля, че е особено смислен тоя Пантеон, ама пак е нещо - бонусче от тук, от там и буташ напреде :D Ако цъкнеш на някои от картите на атласа, пише че може да бъде хваната есенцията на боса. Така ако отвориш портала в мап девайса заедно с divine vessel, убивайки боса на картата ще му ''хванеш'' душата и ще можеш да ъпгрейднеш някоя от силите в Пантеона.

Стрела, нета е пълен с гайдове, дори в ютуб почнаха да правят каналчета с по не знам си колко гайда за всяка една версия. Просто потърси нещо с героя ти и предпочитанията ти за игра ( меле, рейндж, съмони, елементал ) и разцъкай вариантите.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Сеп 2017 05:56

Вдигнах и един self-cast Dark Pact Occultist ( следвайки горе-долу билда на Mathil в ютуб ) - фъна е невероятен. :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2017 06:55

Точно self-cast си имам предвид. Демек, не разчитам на vaal summon skeletons да ги пръскам тях, а жертвам собствената си кръв. Преди да го почна гледах, че берсъръкра е по-добрия вариант за този билд, но съм вдигал много мародери и викам айде нещо различно. Да, ама на 14-16 тиър картите не ми стига лайфа да фейстанкна босовете. Реших да пробвам как е с берзъркър, тъй като имам гиъра и само трябва да го вдигна. Е - още не съм свършил кампанията и вече имам повече лайф от уича си на 80+ лвл :?

Дори билда на Матил е някак с по-малко лайф, хората го ебаваха в коментарите, че е само на 6к :D Но неговия гиър е доста по-крит ориентиран и е много по-скъп, пръска ги по-бързо и няма нужда от толкова фейстанк. Сега ще видя с мародера на високите карти как е. Като цяло, cloaked in savagery е най-яката пасивка изобщо. :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2017 09:40

Ами ключовото в случая е ascendancy-то. Берзъркъра има овърол най-яките пасивки. С него можеш да лийчваш без warlord's mark дори, докато с вещицата трябва да го бутнеш и това + още един кърс. 100% лайф лийч от cloaked in savagery след savage hit е почти постоянен прок ( щото май тия 6% от дарк парк на себе си се броят за савидж хит ? ) - но както и да е - с берзъркър лийчвам като откачен и НИЩО не може да ме бутне, стън локне и т.н. Вещицата умираше като парцал на много ниските карти. :D Все още не съм го пробвал него на 14-15-16 тиър, че е нисък лвл. Като стигна до там ще пусна едно сравнение.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 30 Сеп 2017 08:59

Еми малко е овъркилл с 3 аури, трудно се оправя маната. Пробвай с doedre ring-a ( дето не ти взима мана за аурата слотната в него ) или с Heretic's Veil каската. Би трябвало да са евтинки в poe.trade

Аз за пореден път съм объркан от ендгейма на тая игра. Както казах преди, цъкам я от бетата, не постоянно разбира се, но през доста лиги и пачове съм минал. До този момент не съм успял да пробия тая стена, в която се блъскаш когато решиш да правиш енд гейм. Не говорим за 14-15 левъл карти, а Шейпъра. Всичко от тоя момент нататък е beyond dark souls, 1 шот фест и втф механики. Успях да гътна 2 от пазителите на Shaper-а - минотавър и феникс. Не съм пробвал хидрата още, но химерата просто НЯМАМ изгледи да я убия. Файта е абсурден и може би билда ми не е окей за него, но просто come on ? Наистина ли GGG искат толкова много усилия и мъки за тия неща ? 3 билда смених само за този пач ( естествено следвайки стъпка по стъкпа гайдове, които уж по клипчетата и на хартия газят енд гейма ), докато успея да набарам нещо ефективно. А като се замисля, че има хора, които кежуъли си фармят Шейпър и правят спийд рънове. Не разбирам къде бъркам и какво повече мога да направя с гиъра си. На 7к лайф съм, с enfeeble на бласфъми и един тон демидж редъкшън неща и над 100% лайф лийч и бивам изтрит с 1 удар. :?

Евентуално бих пробвал да пръсна 5-те екзалта, които имам за Kaom's Heart и Pledge of Hands setup.

Относно въпроса ти - можеш да ъпгрейднеш 2 пъти всяка сила от Пантеона. В смисъл, имаш по 2 бъфа под нормалния. Можеш да имаш и двата. Даже е желателно, ако си сигурен че това е силата, която ще ползваш ( за да не изхабиш напразно весълите, щото са ценни ).

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2017 09:52

Да де, големите по 3, малките по 2. :D

Не знам, пробва ли с Heretic's Veil ? Или, най-лесното - виж гайд/билд в ютуб за тоя сетъп. Понякога съм се плесвал по челото как пропускам нещо мега обвиъс и лесно направимо. :D

Снощи убих и хидрата. Остава ми тая Химера, дето втф :lol:

Едит : Убих сега и химерата с последния портал и някъв много див късмет. Имам и 4-те фрагмента и нз дали изобщо имам шанс срещу Шейпър. Като знам, че преди него има сто фази с не знам си кви други босове и мазало :lol:

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2017 06:07

Наскоро имаше някъв билд със 7 аури, чекни го - може да ти дойде някаква идея :D

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 03 Окт 2017 03:53

https://www.youtube.com/watch?v=PFZhvSuAKic

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2017 22:42

Абе ще взема да гледам един walkthrough, че както казах съм тотално неориентиран в ARPGтата и не знам какво се прави след като предадох първите куестове :oops: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2017 17:58

Може някой да ти е пратил по пейпал

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Ное 2017 19:25

Жал ми е до каква степен не успявам да се зарибя по тая игра, а със сигурност е яка... Просто правя герой, играя 2 часа и... 2 месеца по-късно се сещам, че съм правил герой и тн.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Ное 2017 20:44

На мен примерно ми е интересна играта вече и ми се играе, ама не ми се отделят средно по два часа всеки ден, че да я цъкам :?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com