Аниме Лист
Re: Аниме Лист
WWW.Working!! ep. 11 - в този епизод поне се опитаха малко да бъдат смешни, а не само злобни.
Saiki Kusuo no Ψ-nan (TV) ep. 105-110 - страхотен арк с лятната ваканция на Саики. Тенисът и посещението на лунапарка бяха най-смешни.
Saiki Kusuo no Ψ-nan (TV) ep. 105-110 - страхотен арк с лятната ваканция на Саики. Тенисът и посещението на лунапарка бяха най-смешни.
Knew him? He was delicious!
Че то ми го пише на лицето.
Дори в момента нагъвам директно от една консерва с херинга...
Дори в момента нагъвам директно от една консерва с херинга...
Цъ.
Не съм го дропнал, но при последното гледане затъпяваше (29-тата от 195 серии).
Не съм го дропнал, но при последното гледане затъпяваше (29-тата от 195 серии).
Occultic;Nine ep. 11 - разкриха доста работи. А Юта имал ЕДНО положително качество...което естествено не е негова заслуга.
Sengoku Choujuu Giga ep. 11 - това не го схванах. Може би някаква шегичка за гадното отношение на Хидейори към Юкимура пък после е разчитал доста на него.
Другото беше референция за тайните тунели използвани при защитата на замъка.
WWW.Working!! ep. 12 - горе-долу смешно, но WWW се оказа не най-любимата ми част от поредицата.
Fune wo Amu ep. 10 - бе, скука. Нещо не им вярвам на трудовия ентусиазъм.
Bernard-jou Iwaku. ep. 11 - Шиори за пореден път се хвана на тролщините на Савако.
Detective Conan ep. 842 - ъххх. Следващият път поне ще продължат с мангата.
Soushin Shoujo Matoi ep. 11 - бащата на главната героиня ми е най-противният герой в анимето.
Natsume Yuujinchou Go ep. 10 - покрай историята на приемните родители на Нациме, се виждат и вече познати случки, но от гледната точка на Токо.
Teekyuu 8 ep. 11 - училищния спортен празник на нашите хора естествено е пълен идиотизъм.
Detective Conan: Episode One - Chiisaku Natta Meitantei ep. 1 - освен свръх раздут вариант на двата случая от първи епизод на сериала, за да запълнят 90-те минути авторите са вкарали още доста неща, включително връзки с други познати събития - убийството в аквариума, случки от Тропикал ленд, които ги има само във филмите и пр.
В разследването на полицията са вмъкнати Такаги и Чиба. От Черната организация заедно с Джин и Водка се появяват още Шери заедно със сестра и, Кианти, Корн и естествено Вермут. ФБР-то са представени от Джоди-сенсей и Акай Шуичи.
Общо взето излишен спешъл, защото феновете тези неща ги знаят, а на незапознатите с Конан може и да им е любопитно в началото, но превъртането на бързи обороти в края няма да ги впечатли.
Nobunaga no Shinobi ep. 11 - Чидори хем го закъса, хем изкара късмет.
Sengoku Choujuu Giga ep. 11 - това не го схванах. Може би някаква шегичка за гадното отношение на Хидейори към Юкимура пък после е разчитал доста на него.
Другото беше референция за тайните тунели използвани при защитата на замъка.
WWW.Working!! ep. 12 - горе-долу смешно, но WWW се оказа не най-любимата ми част от поредицата.
Fune wo Amu ep. 10 - бе, скука. Нещо не им вярвам на трудовия ентусиазъм.
Bernard-jou Iwaku. ep. 11 - Шиори за пореден път се хвана на тролщините на Савако.
Detective Conan ep. 842 - ъххх. Следващият път поне ще продължат с мангата.
Soushin Shoujo Matoi ep. 11 - бащата на главната героиня ми е най-противният герой в анимето.
Natsume Yuujinchou Go ep. 10 - покрай историята на приемните родители на Нациме, се виждат и вече познати случки, но от гледната точка на Токо.
Teekyuu 8 ep. 11 - училищния спортен празник на нашите хора естествено е пълен идиотизъм.
Detective Conan: Episode One - Chiisaku Natta Meitantei ep. 1 - освен свръх раздут вариант на двата случая от първи епизод на сериала, за да запълнят 90-те минути авторите са вкарали още доста неща, включително връзки с други познати събития - убийството в аквариума, случки от Тропикал ленд, които ги има само във филмите и пр.
В разследването на полицията са вмъкнати Такаги и Чиба. От Черната организация заедно с Джин и Водка се появяват още Шери заедно със сестра и, Кианти, Корн и естествено Вермут. ФБР-то са представени от Джоди-сенсей и Акай Шуичи.
Общо взето излишен спешъл, защото феновете тези неща ги знаят, а на незапознатите с Конан може и да им е любопитно в началото, но превъртането на бързи обороти в края няма да ги впечатли.
Nobunaga no Shinobi ep. 11 - Чидори хем го закъса, хем изкара късмет.
Хъммм, дали тогава все още имаш моралното право да се наричаш Microsoft Word?и офис пакета
Тези 195 епизода (-29) всъщност не заемат много място, защото са хем нискокачествени, хем силно компресирани.
По-големият обем бяха 173-те епизода от 197 на MYST3K (реших да пропусна нулевия сезон, а две серии така и не успях да ги намеря).
Там всеки епизод е 90 минути и повечето са ДВД рипове. (Майтап, пък филмът им е 73 минути.)
В момента боря 8-ми сезон, та на диска се диша.
Друга логистическа пречка бяха Patlabor сериалите и филмите - всичките някакви щедри БД рипове, но и тях ги опуках.
Та няма такова понятие достатъчно памет.
Има ли свободна, ще бъде запълнена.
Media Player Classic Home Cinema, ма той си е част от пакета на CCCP.
Понякога ползвам и VLC-то, но най-вече за recode, което също ми се налага рядко - само ако искам да пусна някакъв екзотичен видео формат на телевизора от флашката.
ПП
На стария комп, който е с Win XP SP 2
Home Cinema-та не тръгва, защото иска Sp 3 и затова ползвам обикновено Media Player Classic, за разкодиране на H264 съм насочил AVC-то, които има малко по-добър перформанс. VLC-то върви и там, но на тежките места накъсва.
Пак трябва да се избягва 1080p, а 10 битовото кодиране си вървеше, но някъде по време на Титаните, кодьорите масово решиха, че е време да направят и 720p прекалено тежко.
В крайна сметка, в момента там мога да пускам само медия с 8 битово кодиране.
Телевизорът пък просто не го може 10 битовото кодиране.
Понякога ползвам и VLC-то, но най-вече за recode, което също ми се налага рядко - само ако искам да пусна някакъв екзотичен видео формат на телевизора от флашката.
ПП
На стария комп, който е с Win XP SP 2
Пак трябва да се избягва 1080p, а 10 битовото кодиране си вървеше, но някъде по време на Титаните, кодьорите масово решиха, че е време да направят и 720p прекалено тежко.
В крайна сметка, в момента там мога да пускам само медия с 8 битово кодиране.
Телевизорът пък просто не го може 10 битовото кодиране.
Па работи и дори БД-та подкарва. Само с менютата им не може да работи.using anything
Пък точно затова съм го игнорирал.писал съм за него в темата за полезните програми
Без да съм го виждал - на бас, че има някакъв проблем. Я не може да пребори определен вид титри, я не ги показва форматирани на екрана, я не ще да скача по тагове, я нещо друго.
Няма такова нещо, като "решение на всички задачи в едни продукт" - пълно е с всякакви стари и нови аниме архиви. Прекалено разнообразни са.
Не знам какво е второто, но си имам принцип да не се опитвам да оправям неща, които вече си работят.MPC-HC + madVR
Nope.като видиш разликата в качеството и performance-a
10 битовите сега ги правят някакви изродщини. Най-ефективния софтуер да хвана, пак ще съм прецакан.
Има достатъчно 8 битови с врязани субтитри за стария.
Зи драмата на XP-то е, че като го patch-неш с по-високо SP и перформънса пада на 30-40% процента.ама поне сървис пак 3 може да му сложиш
За да не падне, трябва да инсталираш от нула Win XP SP 3.
Начи да го търся, да го инсталирам, да ровя кои бяха най-работещите драйвери - примерно да си утрепа минимум 2-3 дена.
После да се уча на това madVR, да видя че не баца, да го деинсталирам (ако въобще поиска) и да си сложа моята стара смесена формула (ако я помня и ако намеря достатъчно стари версии).
Бах маааму!