ТОзи форум ми е първият и, засега, единственият, в който се връщам.
Още си спомням ясно, като се регнах, защото денят, който последва беше оувър 9000 епик уин, та форумо от първия ми ден си го спомням с добри чувства.

Естествено - бех тотален нууб.(иска ли питане

). Направих тема две, след което, логично, Нокти си ме нахрани подобаващо - по онова време, храненето от Нокти беше нещо като right of passage - или го приемаш навътре като идиот, или първо си така -

, след което се окопитваш от виртуалната плесница, която ти избива всичката нуубщина от главата, засмиваш се и разбираш, че този форум ще е виртуалният ти дом.(много поетично нещо почнах..
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
). УВИ! бил съм само на две или три форумни срещи, но мога да се похваля, че съм слушал "Просто жена" лайв (и това е нещо).

Щастлив съм, че бях част от
ЕПИЧЕН поход сравним само с този, чиято цел е била унищожаването на Единственият Пръстен. (btw, доста добре ми служи за разчупване на леда с някоя мадама.

)
Естествено, не трябва да забравяме новогодишните форумни баници или масовото спамене, поради което половината форум беше баннат, та Zero Blade(нали?) беше милостив и щедър, та ни направи 2.0 версия, където самоличността на Кире_Гръчата беше разкрита, или уникалните артистични изяви в Творческия форум (Paint battles, Турски бор, разказите на Вермик
![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
"Хами не бягай! - извика Наз - Умри ве копоеле!" или нещо такова

) и още много, много уникални писания, за които, уви, не се сещам в момента. Иска ми се още и още да пиша, но трябва да излизам.
Та така - докато ги има сайтът и форумът аз ще съм част от това колоритно онлайн общество, почти 5 години стаж имам в този форум, гледам напред към следващите (най-малко) 5.
Наздраве!