Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: За сефтетата и форумо.
Публикувано на: 05 Фев 2012 22:12

Ерджан написа:
Виж ти, имало живот и в това, което варненци наричаха "кенефа", щото беше удобен безплатен нужник за морските градинарски утрепки дето пиеха бири на хуя по цял ден, докато свестни люде като Докторо са бичели за стотинки.
Живот :!:

бако, кво говориш, точно там и аз съм ходил да пикаем :D :D :D
е, после едох и един хамбургер, де, ама влезнах заради мочането

Профил Skype WWW

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 05 Фев 2012 22:17

Верно там тоалетната масово се ползваше, беше отворена. А някои възрастни хора за съжаление крадяха току-що сложената ролка тоалетна хартия :? Не знаех, че сте се вихрил там, Шефо, Тил и Ерик, ама то лятото предполага да си там. Както казах, бая народ се сипеше.

Профил

Аватар
В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
Публикувано на: 05 Фев 2012 22:21

:Oooops: грешна тема :\

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Фев 2012 22:27

освен, че съм пил там, също съм пикал и повръщал.
а веднъж с един приятел не пуснахме 409 да тръгне от спирката, докато не дойдоха бакшишите, бягахме от там до шаха пияни като мотики, не знам как се измъкнахме

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 05 Фев 2012 22:50

На тоя Макдоналдс колко пикни съм хвърлил.... :D :D

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: истласкване с пудовки
Публикувано на: 05 Фев 2012 23:15

Там веднъж изпиках около 750 ml пикня за едно пикане. Почувствах се олекнал откъм телесно тегло.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 06 Фев 2012 00:46

Аз там бая съм акал

Иначе същото лято бяхме с едни приятели във Варна и отиваме там и хоп кой да видя? Методи

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2012 21:07

ТОзи форум ми е първият и, засега, единственият, в който се връщам.
Още си спомням ясно, като се регнах, защото денят, който последва беше оувър 9000 епик уин, та форумо от първия ми ден си го спомням с добри чувства. :) Естествено - бех тотален нууб.(иска ли питане :lol: ). Направих тема две, след което, логично, Нокти си ме нахрани подобаващо - по онова време, храненето от Нокти беше нещо като right of passage - или го приемаш навътре като идиот, или първо си така - :blink: , след което се окопитваш от виртуалната плесница, която ти избива всичката нуубщина от главата, засмиваш се и разбираш, че този форум ще е виртуалният ти дом.(много поетично нещо почнах.. :roll: ). УВИ! бил съм само на две или три форумни срещи, но мога да се похваля, че съм слушал "Просто жена" лайв (и това е нещо). :) Щастлив съм, че бях част от ЕПИЧЕН поход сравним само с този, чиято цел е била унищожаването на Единственият Пръстен. (btw, доста добре ми служи за разчупване на леда с някоя мадама. :D )
Естествено, не трябва да забравяме новогодишните форумни баници или масовото спамене, поради което половината форум беше баннат, та Zero Blade(нали?) беше милостив и щедър, та ни направи 2.0 версия, където самоличността на Кире_Гръчата беше разкрита, или уникалните артистични изяви в Творческия форум (Paint battles, Турски бор, разказите на Вермик :arrow: "Хами не бягай! - извика Наз - Умри ве копоеле!" или нещо такова :lol: ) и още много, много уникални писания, за които, уви, не се сещам в момента. Иска ми се още и още да пиша, но трябва да излизам.
Та така - докато ги има сайтът и форумът аз ще съм част от това колоритно онлайн общество, почти 5 години стаж имам в този форум, гледам напред към следващите (най-малко) 5.
Наздраве!

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2012 14:16

Списанието го зимах от брой 1 като го видях в няква бутка кога излизах от кино Средика.За форума влизах доста преди да се регна в него.А откъде научих за форума не помна... помна че 99 та на irc мрежата newtelia.to или нещо подобно влизаха повечето автори че даже май и дизайнера на списанието в канал pcmania и си лафехме там.

Профил WWW

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 09 Фев 2012 16:09

99 беше добра година, нали? :D Спомням си как висях в един клуб в Разград по цял следобед след даскало. Там собствениците бяха затворили сладкарницата си и направиха компютърен клуб. И аз като съседче поигравах малко Star Craft и Delta Force с намаление. Ама после дойде чичо Емо, шефче, и почна да ми иска пари за игра :( Няколко години по-късно докато си купувах бирени фъстъци в един квартален супер, го видях да регулира кантара заедно с продавачката, още имаше дългия нокът на малкия пръст.

Иначе като малък винаги се чудех на тия възрастните, включително един доктор имаше, дето играят по 10 часа на ден, плащат по 100 лева в края на месеца. И се чудех що не си купят компютър у тях си. Учителките идваха да ни проверяват по обед да не би да играем. Щото 1-2 пъти не бяхме в час. 99-а беше добра година, и 98 и тя, ама след Милениума нещата станаха бързи и лъскави, доста антипатични и така до днес :?

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 27 Май 2016 21:30

denik написа:
баце Рийд написа:
пенис, хуй, кур, пастърмак, чеп, пишка, пикало, кочан, царевица, близалка, бабача, пенис, патка, любовен мускул, салам, бабек, палка, греждей, краставица, кересте, пичурка, жезъл, боздуган, щанга, крик, риба, мъжко достойнство, сабята, бич, гегата, паламарка, бургия, шалтер, интеграл, джойстик, дискета, бибек, масур, бахур, кьорек, слепок, змей, спагета, борак, бастун, франзела...

Профил ICQ

Цар
Аватар
Публикувано на: 27 Май 2016 23:07

Тая година чуквам 15. 8)
:rockon:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Белот ...
Публикувано на: 28 Май 2016 01:52

Ако бях плеснал някакво пиче докато се регистрирах в ПЦМ. Сега можеше да имам дете в 10-ти клас !

/ Тва може да съм го писал вече :lol: Мързи ме да чета цялата тема /

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Белот ...
Публикувано на: 28 Май 2016 11:40

2016 - 2002 = 14

Грубо сметнато. Четиринадесет години мисля че се пада около десети клас някъде.

Освен това съм се регистрирал началото на 2002. Първият ми акаунт дори е 2001 но в краят на годината и между двата акаунта има 2-3 месеца разлика , за това не го броя. Първият ми акаунт го баннаха , след това си направих този с който съм до сега.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Май 2016 15:27

Creator_ написа:
след Милениума нещата станаха бързи и лъскави, доста антипатични и така до днес :?

Думи, които отекват и до днес.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Май 2016 23:19

Тая тема, когато я правихте (сякаш беше вчера впрочем), аз, четейки я, на няколко пъти изпадах в носталгично умиление и на няколко пъти започвах да пиша собствената си история - как и защо съм попаднал тук, но истината е, че това би ми било интересно само на мен самия. Няма значение кога и откъде си дошъл, важното е, че си минал през тая кочина и си оставил лайняната си следа в смърдящата слама по ъглите.

Прочее, към настоящия момент се намирам на село, момчета. След ден изълнен с ровене в птича тор и бачкане в градината, в момента за отмора квася мляко. Понеже неминуемо някой ще се вдъхнови от героизма ми и като истински родолюбец ще пробва някой ден да подкваси свое собствено мляко - ключово е да запомните, че това става с помощта на печка РАХОВЕЦ. Иначе не сте никакви родолюбци, а най-обикновени маргинални полуидиоти, които не уважават традициите на българския бит, но за сметка на това редовно гласуват за партия Атака (и слушат декадентно долнопробен блек метъл).

Proof:

Image

Image

Image

Имам аларма за след два часа, когато трябва да стана, за да го отвия и да го изнеса отвън на студено, където най-вероятно някоя котка ще му види сметката, а аз на сутринта ще се питам защо хоризонтите ми на досетливост са толкова тесни понякога.

Поздрави, ламюги.

Image

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Май 2016 23:53

Уважавам традициите на бъгарския бит, но ти завиждам че на село си имаш интернет, с който влизаш в PCM :D

Аз като си отида на село се чувствам като в 19-ти век, което е колкото хубаво, толкова и потискащо.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Май 2016 08:54

един истински родолюбец нема да има нет на село, ами ще се опита да хване кабелна с развита телена закачалка за дрехи на дъртия, черно-бел кинескоп :o

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Май 2016 10:06

Тва е мобилният интернет на телефона ми. Тук телевизия се лови с една антена във формата на диск. По едно време хващахме десетина програми, след цифровизацията точно, ама после бройката намаля, щото тая цифровизация на ефира нещо я бяха ебали в зародиш, даже май ЕК ни дадоха на съд държавата. Както и да е, млякото е станало екстра и утре ще го ям с домашна баница.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 29 Май 2016 10:41

А корите домашни ли са?

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по