За съжаление очаквам солидно количество скука, каквато ми предложи и Батман срещу Супермен. Много се притеснявам филмът да не е с продължителност над 2 часа и да заложи отново на забързаното действие на предишния, в който обратите и важните неща се случваха за секунди. Ще се разчита на Марго Роби да спасява положението с хумор, а тя какво въобще може да спаси не е много ясно, като във Вълка от Уолстрийт беше най-голямата дупка и явно не може да играе. Перфектното тяло не го отричам, ама това стига за някоя пошла комедия на Сет Роугън...AlShu написа:The WolfМайтапът е, че наскоро почнаха допълнителни снимки с цел да се вкарало повече хумор...а черният хумор е една от основните черти в комикса...да гледаш филмът Самоубийствен отряд
Ако са го пропуснали при основните снимки, правете сметка за какъв проект става дума.
В момента WB отчаяно се опитва да го направи драстично различно от BvS или пък да хванат някоя мангиза от хайпа но Deadpool. Както и да е, съмнявам се да променят нещата в добра посока с вкарани в последния момент изстискани от пръстите шегички.
Поне няма да има много специални ефекти, че на филма на Снайдер направо ми стана лошо от битката между героите. Като почнаха да пръскат Супермен със зле направени искрици приличащи на запалени клечки за зъби, щяха да ми изгорят очите. А битката с чудовището беше под всякаква критика, навсякъде летяха зле конструирани огнени кълбета и почти нищо не се виждаше. А като си спомня, че в Авенджърите героинята на Олсен ме дразнеше как бълва неконтролируемо някакви червендалести искри. Тук е направено в пъти по зле. Епохата на Ултрон и последния Стар Уорс филм изглеждат като произведение на висшето изкуство в сравнение с това. Дори Трансформърсите са няколко крачки напред с детайлните ефекти и хронологична история.
Та ако има въобще хумор, той ще бъде на доста ниско и пошло ниво. Само че от повечето трейлъри изглежда, че филмът ще повтори предходния от поредицата на ДС или с други думи ще са заснели 99% от филма през ноща, по възможност да има и дъжд и главните герои всеки път щом се появят пред камера ще гледат намръщено с изражение тип: "Влязох в тоалетната, свърших си работата, ама хартия нямаше" и това ще мине за поредния издържан и мрачно направен филм за интелигентната аудитория от алтруисти, аутисти и далтонисти.
За Стрелата съм напълно съгласен с Гипо, като добавям и слабите злодеи, които не могат да затруднят по никакъв начин Оливър, както и досадните му приятелки, от които никой не се интересува, но заемат повечето екранно време. Сигурно в сериала досега Оливър само сестра си не е изчукал, а може и да е