Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Във форума.
Заглавие: Re: DC Cinematic Universe
Публикувано на: 12 Апр 2016 13:19

AlShu написа:
The Wolf
Цитат:
да гледаш филмът Самоубийствен отряд

Майтапът е, че наскоро почнаха допълнителни снимки с цел да се вкарало повече хумор...а черният хумор е една от основните черти в комикса...
Ако са го пропуснали при основните снимки, правете сметка за какъв проект става дума.

В момента WB отчаяно се опитва да го направи драстично различно от BvS или пък да хванат някоя мангиза от хайпа но Deadpool. Както и да е, съмнявам се да променят нещата в добра посока с вкарани в последния момент изстискани от пръстите шегички.

За съжаление очаквам солидно количество скука, каквато ми предложи и Батман срещу Супермен. Много се притеснявам филмът да не е с продължителност над 2 часа и да заложи отново на забързаното действие на предишния, в който обратите и важните неща се случваха за секунди. Ще се разчита на Марго Роби да спасява положението с хумор, а тя какво въобще може да спаси не е много ясно, като във Вълка от Уолстрийт беше най-голямата дупка и явно не може да играе. Перфектното тяло не го отричам, ама това стига за някоя пошла комедия на Сет Роугън...

Поне няма да има много специални ефекти, че на филма на Снайдер направо ми стана лошо от битката между героите. Като почнаха да пръскат Супермен със зле направени искрици приличащи на запалени клечки за зъби, щяха да ми изгорят очите. А битката с чудовището беше под всякаква критика, навсякъде летяха зле конструирани огнени кълбета и почти нищо не се виждаше. А като си спомня, че в Авенджърите героинята на Олсен ме дразнеше как бълва неконтролируемо някакви червендалести искри. Тук е направено в пъти по зле. Епохата на Ултрон и последния Стар Уорс филм изглеждат като произведение на висшето изкуство в сравнение с това. Дори Трансформърсите са няколко крачки напред с детайлните ефекти и хронологична история.

Та ако има въобще хумор, той ще бъде на доста ниско и пошло ниво. Само че от повечето трейлъри изглежда, че филмът ще повтори предходния от поредицата на ДС или с други думи ще са заснели 99% от филма през ноща, по възможност да има и дъжд и главните герои всеки път щом се появят пред камера ще гледат намръщено с изражение тип: "Влязох в тоалетната, свърших си работата, ама хартия нямаше" и това ще мине за поредния издържан и мрачно направен филм за интелигентната аудитория от алтруисти, аутисти и далтонисти.

За Стрелата съм напълно съгласен с Гипо, като добавям и слабите злодеи, които не могат да затруднят по никакъв начин Оливър, както и досадните му приятелки, от които никой не се интересува, но заемат повечето екранно време. Сигурно в сериала досега Оливър само сестра си не е изчукал, а може и да е :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2016 13:38

The Wolf написа:
Сигурно в сериала досега Оливър само сестра си не е изчукал, а може и да е :)

Аз още от ориндж каунти съм и хвърлил око :oops: :lol: ама като малка беше по-яка де

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2016 17:58

Нормално враговете на Оливър да са сравнително слаби, основно в първи сезон понеже тогава той действаше най-вече по списъка на баща му и реално никой, освен Мерлин, нямаше бойните умения на Оливър защото повечето от тях си бяха обикновени бандити. Сега съм в края на втори сезон и мисля, че Слейд е добър злодей, най-малкото защото той е човека, който до голяма степен го е обучавал, знае всичко за него, действа на лична основа, пък и доста е зобил химия :lol: Относно женските в сериала съм съгласен, особено за Лорън, супер дразнещ персонаж. :x

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2016 20:18

Хора, драмата е в това, че шоуто се прави за CW.
Ако в историята няма 100 бивши гаджета, късане връзване, изневери, незаконни деца и пр. просто няма да дават пари.

Относно злодеите, екипът доказа, че не може да представя и яки злодеи.
Рас Ал Гул и Вандал Савидж са провал (според мен). Мерлин е пич, но само защото актьорът му е добър иначе е написан отвратително.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Апр 2016 07:52

Какво е CW?
Иначе да, съгласен съм за злодеите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Апр 2016 08:55

Цитат:
Какво е CW?

Телевизията, която поръчва и излъчва Arrow, The Flash и Legends Of Tomorrow.

Останалите им сериали също са пълни с повърхностни боклучави елементи, които се смята че много харесват на тийнейджърите.
Това им е таргет аудиторията.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Апр 2016 11:04

Аха, не знаех за тази тв :)
Това с нарочното ограничаване на аудиторията не го разбирам малко.
Например Батманите на Нолан - гледали са ги както тийнове, така и много по-големи хора, харесало се е на всички. Същото е и със сериали на марвел - правиш го като за големи хора, ще го харесат и тийновете. Едно време ние като сме гледали примерно "умирай трудно" и сме му се кефили на макс, не е било защото е било за тийнове...
В момента с лигавщините вероятно са свалили някоя друга година от аудиторията, ама по-големите го гледат с прискърцване на зъби или не го гледат изобщо.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Апр 2016 11:48

Според мен си зависи от телевизията или кино студиото.
Някои имат парите и амбицията да се целят в по-широка публика.
Други просто искат да бълват моден боклук.
Това е сложното на боклука - не че не можеш да откриеш фенове, а че ще е трудно да го прицелиш в по-широка аудитория.
Едни групи се кефят на едни боклуци, примерно бабките и техните битови мелодрами, а други на съвсем различни, примерно тийновете искат да гледат съвременно облечени секси младежи с нагло държание, голямо самочувствие и безброй връзки. (Или поне това е представата на CW.)
Ако сложиш едното във шоуто за другия вид публика ще се разнесе вой.

Апропо, първият Die Hard по сегашната кино номенклатура не става за тийнейджъри.
Нали в четвъртия филм, за да произнесат култовата реплика Yippee ki-yay, motherfucker! и рейтингът да остане PG13 трябваше да я заглушат с пистолетен изстрел и да премахнат част от кръвта дигитално.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Апр 2016 15:08

Наскоро се опитвахме да гледаме някакъв нов сериал - The Shannara Chronicles. Личи си, че са вложени супер много пари, ефектите са доста добри. Обаче в същото време е такава гнусна тийн лигава боза, че ми става лошо само като се сетя. Както "прометей" ми е идеала за филма с най-тъпите учени, така това ми е идеала за най-смотаните елфи :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Апр 2016 19:36

Gipo написа:
Наскоро се опитвахме да гледаме някакъв нов сериал - The Shannara Chronicles. Личи си, че са вложени супер много пари, ефектите са доста добри. Обаче в същото време е такава гнусна тийн лигава боза, че ми става лошо само като се сетя. Както "прометей" ми е идеала за филма с най-тъпите учени, така това ми е идеала за най-смотаните елфи :lol:

Ей, толко ме е яд, а такъв потенциал имаше филма...

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Апр 2016 20:32

Не мисля, че сравнението ти е уместно защото примерно много харесвам Стрелата, но Играта на трнове пробвах да го гледам няколко пъти и не стигнах по-далеч от 3 епизод.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Апр 2016 23:06

Гейм ъф троунс е турско фентъзи, както съм казвал и преди. Тоест - много драма, много лайна, малко фентъзи :lol:. Или поне така беше първия сезон, за повече не можах да стискам зъби.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Апр 2016 08:05

Gipo
Цитат:
The Shannara Chronicles...гнусна тийн лигава боза

И това не е изненадващо, защото Хрониките са продукция на MTV, а те също са известни с това, че разчитат на смет, за да привлекат мухи...това де, младите зрители.

На никой не му пука за самия жанр, само търсят начин да привлекат публика по възможно най-лесния начин и съответно да издоят някоя мода, преди да е изфирясала.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Апр 2016 10:27

ахахахаххахах да, малко след като го пуснахме, изскочи логото на мтв и се пляснах по челото с думите:"леле това ще е ужасна боза", ама от любов по фентъзито се пробвахме да го гледаме...

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 14 Апр 2016 22:03

Аве, Батман срещу Супермен въобще не беше много лош, бе

шибаният интернет какво е подскочил като ощипана ученичка

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2016 06:35

За всичко са "виновни" батманите на нолан. След тях или продължаваш да правиш супер качествен батман или не се захващаш изобщо. А тоя филм е на нивото на батман и робин, както и онова с бат арни. В комбинация със супермен, който е традиционно скучен персонаш... и ето ти, филм-провал.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2016 08:56

Ех, ама изобщо не си вникнал в смисъла :lol:
Виновни са за това, че вдигнаха нивото твърде много и сега този иначе просто посредствен батман, ни се стори супер слаб.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2016 10:29

То още с третия Батман на Нолан качеството (на сюжета) падна катастрофално.
Ако WB го бяха осъзнали, щяха да вземат мерки да сложат някой по-човек на капитанския мостик...пък те заложиха милиарди на Зак фетишиста.
Някое по садо-мазо филмче, с по-дребни и по-земни герои на DC можеше да му дадат да направи (евентуално PG18), ама да го сложат на чело на цялото CU...

Батас и Супс са иконите на маса комикс фенове. Нищо чудно че се размрънкаха така.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2016 12:32

За Нолан -

1. Приемлив, добро начало, но нищо особено.
2. Жокерът. Всичко останало бива смачкано от играта на Леджър, ако не беше той пак щяхме да имаме приемлив Батман без нищо особено.
3. Слабичък. Липса на идеи, усещане за натиск да се завърши историята.

И кво излиза, 3 средни филма с 1 добро изпълнение. Сега ще видим Бен Афлек с неговия соло филм за Батман какво ще направи. Мисля, че е доказал че може да прави добри филми.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2016 12:46

В прекалено много неща батманите на нолан са над тая гротеска, която гледахме наскоро.
Бен афлек е такова дърво, че ако го гледаш само в лицето, може по някое време да ти се стори, че филмът е на пауза.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com