Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: DOOM
Публикувано на: 02 Апр 2016 17:18

още от първия мп трейлър си изглеждаше като куейк 3. Другото на което ми прилича е хейло. Който е играл мп хейло знае за кво говоря, граната на отделен бутон, клоуз комбат на отделен бутон, самите дуум марини са като мастър чиифове. Единственото което ме притеснява е дали като взимат от куейк и хейло ще остане мясно дуума да бъде дуум наистина. Примерно нивата дето играят сега ако има нещо дуумско в тях то е от дуум 3.

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 02 Апр 2016 20:18

Като каза нива... няма по епично начало от това на Doom2. Не знам защо, но тея "триъгилни" стълби са legacy, ебаси как изглежда яко 20год след това. Гледай тоя дизайн баси... некво ми се запечатало този скрийншот в ума и до ден днешен ме побиват тръпки.
едит: не може да линк снимката щот голям размер ;д
Spoiler for :
http://www.abload.de/img/screenshot_doom_201107qh11.png

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2016 21:08

хаха

Неслучайно прилича на Halo. :D

Мултито (movement, kit selection и др простотии), а и играта като цяло изглежда доста зле в сравнение с новия Unreal.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2016 21:39

Не бих казал, че изглежда зле сравнена с ънриал. При условие че доста се занимавам с ънриала. Ънриала още е в алфа и това което се вижда от дуума е много по-завършен продукт. Различен тип е ънриала е прекалено много доджове слайдове уалл джъмпове и тн прекалено бързо и много се изнервям като го играя после не мога да спя лол. Дуума си изглежда тип хало мултиплеъра също така хало е един от шутерите с най-як мп за мен. По чилл е от ънриал, може да си го цъкаш изленгнал се с джойпад. Дуума би трябвало да е по-груб от хало в самите престрелки понеже липсват разните му там джипки танкчета и самолетчета дето ги има в хало и ще е наблегнато единствено на пуцалката като в куейк.. Изглежда обаче по-кооп ориентирано в стил хало от колкото стил куейк. А иначе за първо ниво от дуум 2 да яко е доста съм го цъкал мп по модеми едно време голям майтап, но лично на мен епизод 1 на дуум 1 ми е любимия, понеже най много него съм играл все пак излезе пръв, пък и е мега як.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 03 Апр 2016 13:00

Това е, което трябва да представлява един уважаващ себе си PC арена шутър - като Unreal Tournament.

То щом ще си легнал с джойпада - заеби :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Апр 2016 20:22

Изглежда доста фън макар никога да не съм бил фен на поредицата.

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 03 Апр 2016 21:50

Цитат:
То щом ще си легнал с джойпада - заеби
Абе чесно да ти кажа вече хич не съм фен да се гърча като червей пред монитора. Схваща се врата, изкривява се гръбнака, получават се шипове и всчкакви други изгърбености.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Апр 2016 15:23

iddqd написа:
Цитат:
То щом ще си легнал с джойпада - заеби
Абе чесно да ти кажа вече хич не съм фен да се гърча като червей пред монитора. Схваща се врата, изкривява се гръбнака, получават се шипове и всчкакви други изгърбености.

Ами явно възрастта вече си казва думата :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Апр 2016 14:20

Майтапа настрана, но наистина НЕ бих казал че играенето на шутър с геймпад е по-зле. Просто е по-различно. Имам Painkiller Hell and Damnation, както и Doom 3 BFG за PS3, двете съм ги превъртал на най-висока трудност и не са по никакъв начин "скопени" спрямо PC версиите. И двете версии са си напълно едни и същи, нямат аutoaim е тем подобни простотии.

Отделно играл съм десетки шутъри на конзоли и винаги ми е било кеф. За halo не знам, но има разни екслузивни конзолни шутъри, които спокойно могат да минат за "хардкор" pc шутъри. Примерно Timesplitters поредицата, това е един от най-яките шутъри които съм играл - супер забавна сънгъл кампания, а мултито е в стил quake - подобен дизайн на нивата, телепорти, много скачане, скорост, подобни оръжия като quake и т.н

Конзолен екслузив, който ако беше пуснат в съшия вид само за PC, всички щяхте да се кефите на якия PC мастърпийс, мислейки си все така колко са гадни конзолите :D

Действително мишката е най бързия и точен начин за стреляне, но не това прави добрия шутър.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Апр 2016 15:29

Прави възможно да се въртиш като пумпал супер бързо, но с джойпад пък е по-реалистично понеже човек по принцип не може да се върти така. С джойпад се играе повече на хедшоти понеже е мерника ти не мърда толкоз нагоре надоло. Заковаваш си го на нивото на главата и после само наляво надясно и целиш кофата. Иначе с изгърбеното седене пред монитора, не е казано че трябва да си над 30 за да се изгърбиш, знам момчета на 20 дето са развили такива изкривявания и шипове дето старци на по 70 нямат. Та при тези шутери човек по принцип много се напича, напраяга и заедма една много прегърбена защитна позиция пред монитора. При джойстиковете е мн по аристократично и отпускано гейменето.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 06 Апр 2016 20:45

Ще има опен бета на 15-17 април. :D Налазвайте!

Профил Skype

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 07 Апр 2016 23:18

Е те сега се убедих че тази игра е номер 1. Въобще не очаквах, но това е некъв шедьовър. Гледайте това видео. Каква свобода на движенията дава, абсолютно уникално. Как ми напомнят тея телепорти на Q3 Бетите някой ако помни и дизайна на нивата. Ебаси носталгията... Дано само да ми върви новия Doom.

Q3 Mac World Preview : https://www.youtube.com/watch?v=6cBNkNTp59s

Doom, некъв бая скилнат играч: https://www.youtube.com/watch?v=FepCVDc1Zgo

Кажете некой помни ли това видео на Q3... леле тогава като го видях бях полудял. И както всички останли предварителни версии и тази имаше много по добри неща от финалната. Плазмата изглеждаше по яко, Рейлгъна и други неща като примерно езика как се движи и тн. Това огледалото. Баси лудницата беше. Са тоя новия Doom яко ми напомня, това ниво точно дето линкнах. Макар че се сетих, че тоя тип телепорт беше въведен при QuakeII мисля.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2016 15:10

Поцъках малко бетата, няма нищо ново и невиждано. Трябвало е да озаглавят играта като Quake III Arena HD remaster . Лошото е че няма пръснати оръжия за събиране по картите. Носиш само две оръжия, като си избираш loadout преди всяка игра. Вкарали са стандартните вече xp points, levels, awards, medals и т.н Добре че са се въздаржали от регенериращата кръв. Като цяло зарибяваша игра, но е абсолютно generic (не се сешам как е на български това понятие). Като графики може да мине за нещо средно от 2006-2007. Doom 3 изжлежда по-добре. А като концепция е нещо като от 1999-2000 което е по-скоро плюс, стига да не искаш нещо наистина ново.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2016 19:14

Голем разбирач се оказа ти :rockon:

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 15 Апр 2016 22:33

Абе, напред-назад чета някакви ужасии - "конзолизирана", "Call of Doom", "твърде кежуълски мултиплеър", 38% в Стийм

wtf? това ли е краят на този велик франчайз?

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 16 Апр 2016 07:57

No way. На кутията пише DooM. И на "производител" пише "id". Това е всичко необходимо да сме сигурни, че играта ще е uber олдскул в най-добрите традиции на DooM и Quake 8)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 16 Апр 2016 10:57

Турих си опен бетата от стийм, но чакам вече час да ме свърже в игра ...

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 16 Апр 2016 12:44

Тва че е конзолизирана си е супер. Да ти е клоуз атаката и гранатата на отделен бутон е мега фън, не като пц шутерите дето трябва да смениш на граната за да я метнеш или да смениш на тупаница за да го праснеш от близо. Не мисял че има общо с калл оф дюти, по-скоро Хало копира смесен с куейк.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 17 Апр 2016 18:06

Ай стига ръси глупости :lol: Чудиш се как да оправдаеш фенбойщината си и отказваш да признаеш, че царят е гол.

Легендарният PC шутър е претворен като шибан конзолен, граничещ с on-rail шутър.

Това е минус

минус

минус

И никога няма да е нищо друго освен минус.

Поне дано кампанията да е атрактивна.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Апр 2016 19:37

Az na konzolni shuteri super mn se kefa. Liubimia mi e halo. Tova che ti si ogranichen i ne znaesh che sa super qki si e lichno tvoi propusk v geamerskata ti kultura. Noviq doom ne sum go igral i lichno men mi se igrae v singul player sega sum mn zaet s ds3 kato izleze shte go igraq v sp puk chak togava eventualno v mp. Doom nikoga ne e bil tipichnia pc shooter poradi prostata prichina che purvite doomove se igraeha s klaviatura ili djoipad bez mishka. Imashe gi za vsichki konzoli i da se igraqt s djoipad beshe dosta po-lesno ot kolkoto s klaviatura. Doom 3 sushto si beshe konzolen shooter baven s konzolno pricelvane optimizirani orujia za djoypad. Doom 4 ne e po-razlichen i spored men tiq deto se oplakvt che doom 4 ne bil pc optimiziran za klaviatura i mishka prosto ne sa zapoznati s prednite igri v seriqta i game kulturata im e niska, ne samo che ne znaqt doom igrite, ami i ne znaqt da igraqt shooter s pad. Stava duma lamichki

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com