Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: The Witness
Публикувано на: 02 Мар 2016 22:56

Пичове,почнах играта.Най-вероятно сте чували за нея,така че няма много да навлизам в детайли,за да не спойлна нещо на тези които тепърва ще я играят.Ще ви кажа само едно...СТРУВА СИ.
Подходих доста скептично,тъй като в началото механиката на пъзелите ми се стори еднообразна и скучна.Бях я очаквал доста време и си мислех,че е провал и затова досега странях от нея,ама ще ви кажа още едно нещо....НЕ БЪДЕТЕ ТЪПИ КАТО МЕН и я почвайте веднага,ако имате интерес...щото...
Последния път,когато изпитах същото чувство, играейки игра беше докато си късах нервите на Myst V.Просто атмосферата смазва.Още съм в началото,ама играта загатва за някаква мистерия и начина по който постепенно се нахвърлят щрихи е доста въздействащ.НЕ знам,ама има нещо дето те кара да настръхваш само докато се разхождаш по слънчевите полянки,а като влезеш в някое подземие, докато си решаваш някой пъзел ти се иска да погледнеш назад.Ей така да си сигурен :D
Еми няма да задълбавам повече,за да не ви спойлна.И без това съм в еуфория,след като чух един монолог в играта дето ми промени живота.
Една от ония флашки с мъдри философски мисли,скрити на различни места,дето само прибавят плътност към преживяването.
Ае,аз ще се потапям.
Ако съм зарибил някой,ще се радвам :rockon:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Заглавие: Re: The Witness
Публикувано на: 03 Мар 2016 16:07

Всъщност осъзнаваш колко плоска е играта, когато я минеш за първи път.

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Мар 2016 16:50

Хм,не очаквам да видя някаква уникална история,но предвид остроумните пъзели,които срещнах досега,не мисля,че ще се разочаровам.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 03 Мар 2016 21:00

Казах, след като я минеш. Играта като усещане е много добра, но след това имаш усещане, че нещата се по-прости, отколкото ти се представят първоначално.

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost