Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно
Публикувано на: 04 Ное 2015 22:39

Ми Вълче, те си бяха на години още при първия си престой :lol: . Но по-добре наистина да ги накараме пак на сложат бутонките, отколкото да гледам как Диего Коща не вкарва, но пребива хора. Че и му се разминава.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Ное 2015 07:36

Челски сега е там, където се полага на отбор с толкова "много" традиции :twisted: . Сега остава и сити някак да се катурнат и всичко ще си е като преди ерата на изкуствените отбори :lol:

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 05 Ное 2015 08:45

От вчера :)

Странното е, че моите любимци Валенсия паднаха от Гент. Сега като прегледах миналите кръгове, винаги става поне една откровенна изненада в продажната ШЛ, за да се прецакат залозите със дългите системи.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2015 15:45

НО Арсенал още може да се класира, стига да спечели убедително следващите си два мача и Байерн да бият гърчетата? Не отписвайте Арсенал.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Ное 2015 13:20

Раниери прави чудеса с Лестър...

А тея двамата (Варди и Марез) оглавяват класациите в BPL в моментa.

Варди е само на гол от изравняване на рекорда който все още държи Нистелрой разписвайки се в десет поредни мача... макар че втория го направи това в два сезона :D
Надявам се само през зимния трансферен прозорец да не са като отворена сергия :lol2:

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 08 Ное 2015 15:00

Ше ги видим.

Миналия сезон всички лъскаха на Кейн и Берахино, а сега никакви ги няма.

Точно днес четох една страхотна (от журналистическа гледна точка) и много сърцераздирателна статия за Варди и вече съм му фен. Ако някой иска:

Spoiler for :
You can work on the factory floor when you're 23, and play in the fifth division when you're 25. If you are the one who chases the hopeless balls, you could still be top scorer and play for your country a few years later. The proof is Jamie Vardy.

The last year there has been a topic that Arsène Wenger has returned to when he's been out and rumbling about the problems of today's football. Strikers are no longer being made. Not in all of Europe, and especially not in England. - If you look at the world football, South America is the only continent that produces strikers. At least 80 percent of them come from South America. Why? Wenger is convinced that something has been lost in the convenience and comfort among the elite academies all golf green pitches.

"If you're a 10-year old playing street football with 15-year-olds, you need to be smart and show that you are good, you need to fight and win impossible balls. But in our culture, street football is gone. If you go back 30, 40 years in time, life in was England much more difficult. Today we have all become much softer and more protective."

Arsène Wenger's theory building is sweeping, but interesting. According to him, the European talent development generates an excess of technical, creative number 10 types. But the kind that runs through a stone wall to score goals, to win games? No. Not here. Not any longer. - Nowadays it is player such as Alexis Sánchez that remind me of the first generation of English players I had; Dixon, Bould, Adams, Winterburn, Keown. Players who are simply ready for battle, for war.

Jamie Vardy stopped playing football when he was 16 years old. His childhood club Sheffield Wednesday estimated that he was too small to succeed, and poked him out of the academy.

It wasn't that Vardy wasn't passionate about football, but rather that he cared too much. He was too young to handle the disappointment, too hurt to just brush it off and continue.

It took eight months before he even tried to lace on a pair of cleats again, and when he did, he did it just to play a sunday league match down in the park.
Vardy couldn't stay away from football, but in his late teens it went from being his only dream to become his most enjoyable hobby. Life outside side of the pitch was the real life, he needed to figure it out and get on course. An attempt to study was no success, instead it was factory work that called for the crane maintenance son. The job at the prosthetic factory consisted mostly of budging the heavy carbon fiber pieces in large ovens, and regularly broke backs before they even had grown completely. It had to be like that anyway. Jamie Vardy did not live to work, but was working to live. Get through the week, then go out in Sheffield's nightlife on the weekend evenings. The pub with the boys, who then lost each other inside the nightclub thump down the street. Reassembly at the kebab shop afterwards, waiting for the night bus home. Sometimes there was a fight, sometimes not.

During a period of time, Vardy couldn't participate in away matches. He played with an ankle monitor - given to him after a barfight - and had a curfew after six o'clock in the evening. On Saturdays, he played with a decent amateur team, on Sundays with a team from the local pub. After the final signal they had another few beers together, to fire the Monday morning punch clock a little further away in the thought. Time passed, and suddenly Jamie Vardy had become 23 years old. Guys in the same age like Aaron Lennon and Joe Hart, went to South Africa to play the World Cup. Jamie Vardy sat at the pub in Sheffield and watched. He was no closer to the English football team than any other of the overweight regulars there.

The last few seasons it's been possible to outline an unexpected pattern in the Premier League pyramid. Amidst the multi-million imports in the top scorer table, it has been penetrated by one or a few really odd birds. The first season was the warehouse worker Grant Holt who scored 15 goals for Norwich. The second was the beetroot packer Rickie Lambert putting 15 in the net for Southampton. And the third was the bricklayer Charlie Austin pressing 18 balls in for QPR. Jamie Vardy comes with the same kind of history, though extended in both cubed and squared. Even later breakthrough, even more Premier League goals.

The most successful players have a phase when they quickly climb up the ladder, but then it usually means being on loan at a second division club at age 19 and then debut in the A-squad two years later. When Jamie Vardy was 25 years old he still had never played higher up than in the fifth division. His footballing life consisted of small victory bonuses in brown envelopes, showers with not enough hot water and workout clothes to wash himself. One prank was to drape a teammate's car in foil, disciplinary punishments meant to run a few laps around the pitch naked.

But then - a transfer, a promotion and two years later the 27-year-old Jamie Vardy bolted in Premier League goals against Manchester United. Another six months, he was part of the English national team. He himself was just as surprised as anyone. - I won't lie, this wasn't even on the world map for me. I never even thought that I would reach the Premier League. This is unreal, I have to go around pinching myself all day to understand that it's not a dream.

After a typical full-front effort against Chelsea, Jose Mourinho just shook his head when he ran into Jamie Vardy in the players tunnel. - Do you ever stop fucking running? No, Jamie Vardy never stops. He has run too far to slow down now. - I had to find my own way, and the best thing about football is that there will always be new opportunities to accomplish things and to realize your talent. Personally, I don't want to replace anything, it's my experience that made me who I am. If I also had place in a great academy perhaps none of this had happened.

More than 15 years have passed since an Englishman won the top scorer award in the Premier League. Then it was Kevin Phillips, who himself played in the seventh division football at 21. Unlikely enough, Jamie Vardy has now gone off sharply at the top of the goalscorers top. In total he has already run in twelve league goals, and in his last nine Premier League matches he has scored in every single one.

He's still not quite housebroken - he continues to be in controversy on and off the pitch - but that is also where the point is located. Jamie Vardy is not like others. He puts himself in situations that others avoid, he chases balls others have given up on. Leicester's Danish national team goalkeeper Kasper Schmeichel confirms: - From the first day he arrived, I am the greatest Jamie Vardy supporter you can find. He embodies everything I love about football; His aggressiveness, his mentality, his way of working for the team.

Essentially Kasper Schmeichel agrees in everything in the Arsène Wenger-thesis, the extinction of the European striker. He thinks that the top football has become far too controlled and static, and that is exactly where Jamie Vardy comes in as trendbreaker. - International football can be very tactical and predictable, but he chases everything and never gives up and is totally unpredictable. For me he is the best striker in the Premier League right now, and he is exactly what international football needs.

Гледайте го бе, ей това се казва типичен U WOT M8 англичанин. Не кат изнежените южноамериканци и разни манекенчета, които са наводнили Острова

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Ное 2015 01:05

https://www.youtube.com/watch?v=OfSwpT0ehNo :lol:

И въпросният филм
https://kat.cr/ronaldo-2015-docu-1080p- ... 58783.html

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2015 16:12

ГОЛЯМ ПЛАМЕН!
http://www.slavishow.com/%D0%BF%D0%BB%D ... 15-%D0%B3/

Nistelrooy who?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 26 Ное 2015 14:26

Plot twist: Челси би в ШЛ и скандалите затихнаха засега. TOP 5 MAYBE (JK)?

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2015 20:06

Unstoppable!

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 29 Ное 2015 00:30

Голям симпатяга е. Това е страхотно story за висшата лига. Дано само не е "чудо за един ден"

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Ное 2015 02:01

Тайсънчето и той хвърли бомбата днеска...

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 03 Яну 2016 21:57

Влизам само, за да споделя, че летях за чужбина за посрещане на новата година и кого виждам на първия ред в бизнес класата? Киро Гела :D попринцип ми е през кура за футбол, но като цяло го уважавам за постиженията му в бизнеса и реших че няма как да мина без снимка :Д чудих се дали да го approacheна директно или да помоля някоя стюардеса да го попита дали има против за снимка като преди това и обясних кой е този. След 15 минути стюардесата се връща и ме пуска в бизнес класата. Приближавам се към него, той ме вижда и вика ти ли си за снимката :Д викам да, да, аз съм, представих му се, пита ме как я искаш снимката и казва дай на съпругата да снима :Д поприказвахме малко, каза ми да викам за лудогорец в шампионска лига, пожелах им весели празници и така. Малко дълъг пост, ама трябва да се има предвид че в България почти никой не може да припари до този човек. Пък и за човек с неговото положение в обществото имаше доста айляшко поведение, което ме излети. Може да гледам Лудогорец по често :Д
edit: излети= изкефи. тъп ауто корект.
Spoiler for снимката:

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 04 Яну 2016 15:31

Мда супер готино си постъпил, че си питал стюардесата :)

За Бербатов не знам обаче каква би била причината, освен че може би му е трябвало полет в последния възможен момент и просто този е бил най-скорошния примерно...

Точно преди малко в редит четох една тема за хора, които са срещали (американски) звезди по време на работата си (работници в хотели, на сетовете, в клубове, етц.) и ми направи впечатление, че позитивните примери бяха много повече от негативните (включително и касаещи лошите и арогантни негри като Кани Уест примерно, който се оказал душица)

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Яну 2016 21:29

Май това с Гришо и оназ повицата-бивша стриптизьорка ще се окаже вярно... Вместо да си гледа тениса, взел, че се хванал с тая пастърма... Негова си работа, ама ние като фенове май ще си останем с надеждите така, както той май ще си остане просто талант. Хамилтън веднага щом се отърва от нея, се вдигна и стана световен. А тя поне да не беше на 37...

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 04 Яну 2016 22:39

между другото, в момента тече турнира в Брисбейн и вчера нашия най-накрая би Жил Симон :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Яну 2016 07:28

Мда, ама той и 2015 я почна добре...

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Яну 2016 21:09

Гипката пак изцепки :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Яну 2016 21:35

Футболът ни няма да е същият без Литекс. Много добри играчи цъкаха там, включително няколко български таланта. Сега се разбягаха и дори Литекс да се върне в А група, много трудно ще събере пак такъв отбор. Същото важи за Локомотив София. Футболът ни вече копае дъното като багер-мека купчина пръст. :cry:

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2016 07:06

Till.Lindemann написа:
Гипката пак изцепки :lol:

Брат, или се обоснови, или кура ми лапни :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение