Отново на футболна тематика, защото ми е скучно
- newcomer
- В момента играе: Футбол, ама навън
Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно
Ми Вълче, те си бяха на години още при първия си престой
. Но по-добре наистина да ги накараме пак на сложат бутонките, отколкото да гледам как Диего Коща не вкарва, но пребива хора. Че и му се разминава.
Челски сега е там, където се полага на отбор с толкова "много" традиции
. Сега остава и сити някак да се катурнат и всичко ще си е като преди ерата на изкуствените отбори 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
От вчера

Странното е, че моите любимци Валенсия паднаха от Гент. Сега като прегледах миналите кръгове, винаги става поне една откровенна изненада в продажната ШЛ, за да се прецакат залозите със дългите системи.

Странното е, че моите любимци Валенсия паднаха от Гент. Сега като прегледах миналите кръгове, винаги става поне една откровенна изненада в продажната ШЛ, за да се прецакат залозите със дългите системи.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
- newcomer
НО Арсенал още може да се класира, стига да спечели убедително следващите си два мача и Байерн да бият гърчетата? Не отписвайте Арсенал.
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Раниери прави чудеса с Лестър...
А тея двамата (Варди и Марез) оглавяват класациите в BPL в моментa.

Варди е само на гол от изравняване на рекорда който все още държи Нистелрой разписвайки се в десет поредни мача... макар че втория го направи това в два сезона
Надявам се само през зимния трансферен прозорец да не са като отворена сергия :lol2:
А тея двамата (Варди и Марез) оглавяват класациите в BPL в моментa.

Варди е само на гол от изравняване на рекорда който все още държи Нистелрой разписвайки се в десет поредни мача... макар че втория го направи това в два сезона
Надявам се само през зимния трансферен прозорец да не са като отворена сергия :lol2:

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Ше ги видим.
Миналия сезон всички лъскаха на Кейн и Берахино, а сега никакви ги няма.
Точно днес четох една страхотна (от журналистическа гледна точка) и много сърцераздирателна статия за Варди и вече съм му фен. Ако някой иска:
Гледайте го бе, ей това се казва типичен U WOT M8 англичанин. Не кат изнежените южноамериканци и разни манекенчета, които са наводнили Острова

Миналия сезон всички лъскаха на Кейн и Берахино, а сега никакви ги няма.
Точно днес четох една страхотна (от журналистическа гледна точка) и много сърцераздирателна статия за Варди и вече съм му фен. Ако някой иска:
Spoiler for :

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
https://www.youtube.com/watch?v=OfSwpT0ehNo
И въпросният филм
https://kat.cr/ronaldo-2015-docu-1080p- ... 58783.html
И въпросният филм
https://kat.cr/ronaldo-2015-docu-1080p- ... 58783.html

-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:

- newcomer
Plot twist: Челси би в ШЛ и скандалите затихнаха засега. TOP 5 MAYBE (JK)?
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Голям симпатяга е. Това е страхотно story за висшата лига. Дано само не е "чудо за един ден"
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Тайсънчето и той хвърли бомбата днеска...

Влизам само, за да споделя, че летях за чужбина за посрещане на новата година и кого виждам на първия ред в бизнес класата? Киро Гела
попринцип ми е през кура за футбол, но като цяло го уважавам за постиженията му в бизнеса и реших че няма как да мина без снимка :Д чудих се дали да го approacheна директно или да помоля някоя стюардеса да го попита дали има против за снимка като преди това и обясних кой е този. След 15 минути стюардесата се връща и ме пуска в бизнес класата. Приближавам се към него, той ме вижда и вика ти ли си за снимката :Д викам да, да, аз съм, представих му се, пита ме как я искаш снимката и казва дай на съпругата да снима :Д поприказвахме малко, каза ми да викам за лудогорец в шампионска лига, пожелах им весели празници и така. Малко дълъг пост, ама трябва да се има предвид че в България почти никой не може да припари до този човек. Пък и за човек с неговото положение в обществото имаше доста айляшко поведение, което ме излети. Може да гледам Лудогорец по често :Д
edit: излети= изкефи. тъп ауто корект.
edit: излети= изкефи. тъп ауто корект.
Spoiler for снимката:
тежки нокаути
Мда супер готино си постъпил, че си питал стюардесата 
За Бербатов не знам обаче каква би била причината, освен че може би му е трябвало полет в последния възможен момент и просто този е бил най-скорошния примерно...
Точно преди малко в редит четох една тема за хора, които са срещали (американски) звезди по време на работата си (работници в хотели, на сетовете, в клубове, етц.) и ми направи впечатление, че позитивните примери бяха много повече от негативните (включително и касаещи лошите и арогантни негри като Кани Уест примерно, който се оказал душица)
За Бербатов не знам обаче каква би била причината, освен че може би му е трябвало полет в последния възможен момент и просто този е бил най-скорошния примерно...
Точно преди малко в редит четох една тема за хора, които са срещали (американски) звезди по време на работата си (работници в хотели, на сетовете, в клубове, етц.) и ми направи впечатление, че позитивните примери бяха много повече от негативните (включително и касаещи лошите и арогантни негри като Кани Уест примерно, който се оказал душица)
Май това с Гришо и оназ повицата-бивша стриптизьорка ще се окаже вярно... Вместо да си гледа тениса, взел, че се хванал с тая пастърма... Негова си работа, ама ние като фенове май ще си останем с надеждите така, както той май ще си остане просто талант. Хамилтън веднага щом се отърва от нея, се вдигна и стана световен. А тя поне да не беше на 37...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
между другото, в момента тече турнира в Брисбейн и вчера нашия най-накрая би Жил Симон 
Мда, ама той и 2015 я почна добре...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Till.Lindemann
Гипката пак изцепки 
- newcomer
Футболът ни няма да е същият без Литекс. Много добри играчи цъкаха там, включително няколко български таланта. Сега се разбягаха и дори Литекс да се върне в А група, много трудно ще събере пак такъв отбор. Същото важи за Локомотив София. Футболът ни вече копае дъното като багер-мека купчина пръст. 
Брат, или се обоснови, или кура ми лапниTill.Lindemann написа:Гипката пак изцепки
Гипчо ( ◕ Y ◕ )