ТРЕТА ЧАСТ...или безумието продължава
de_dust тая карта по добре да се казваше de_box щото по нея има повече кутии и съндъци
) от колкото прашуляци...както и да е.
Епопея на тимовата игра...или как се играе тактическа отборна игра.Тактическа и Отборна са ключовите думи:))
Този път съм контра,от другата страна на барикадата:)
Нещо не ми върви на de_box пардон de_dust във фраговете,пред мен са цели трима:((взимам нещата в свои ръце и изграждам нова стратегия на отбора.Рунда тръгва...4/3+8/4 и напред! Тичам... някво тъпо парче от съотборниците ми подскача пред мен и ме бави,изгарям от желание да му вкарам един откос в вратъ ама ще ме дропне...мамка му!Стигам до малката база първи и влизам в тунела трима тичат срещу мен съзирам калашника и отскачам лудо настрани и натискам М-16ката.джан-джан-джан чифт кубинки във въздуха и една разцепена картуна...в суматохата задния невижда нищо и успявам да го понакъртя докато се изтегля обратно в тунела пътьом хвърлям гранатата на пода.ТРЕС!!!още един.Презареждам,кретена съотборник се е заврял в мен и неуспявам да се изтегля навреме.чувам тъжната песен на помпата и нерадосната съдба на "спектатор" в следващите две минути е изцяло по негова вина:((
Ок...промяна в плана...като ще е отборно така да е:)тръгвам вече последен 4/3+8/4...леко и бавно напред,патакламата на малката база е страховита но не се бутам,тактически изчаквам да се понакърпят малко..ха-ха,тъй ще е по-лесно! Готово затишие за презареждане и да се преброят оцелелите,моят миг удари! 8/4 влита в тунела Т-Р-Е-С!!! а-а-а-ау! цели трима наведнъж е,единия е мой ама да не е бил там:)И на пълен откат влитам с натиснат спусък на М-16ката ...съзирам две прави фигури джан-джан-джан контра и терорист се прегръщат и падат у-у-у-упс! СОРИ! да не е бил и тоя там.
Рунда тръгва...пари нема действайте:))и аз действам гледам купува се "бизон" аре по него,тъпото парче все ще пукне нали?бегом по "бизона" на тераската,чакам търпеливо отстрани,Олелията настава отново...в дългия тунел снайперистите се надлъгват...моя човек немре обаче...почвам да се изнервям USP+8/4 не е за завиждане.Най-после вирна крака и моят час настъпи взимам “бизона” и каширам до съндъка малката база е пред мен като на длан...през процепа виждам терорист слага бомбата ДА-А-АН!!!фраг...друг я взе... ДА-А-АН!!! Пропуск...сложиха я,кратка справка ->TAB последения оцелял съм аз...нищо чакам,времето тече...мяркане зад дървената врата ДА-А-АН!!!фраг.хе-хе вече водя:)))))))))))))))))))
Времето изтича...почват да се изнизват от там ДА-А-АН!!!фраг.Голямото БУМ води до техна победа но нищо:)вече водя в класирането,името ми гордо се мъдри в най-горната позиция на таблицата:)на НАЙ-ВЕЛИКАТА...НАЙ-ОТБОРНАТА и НАЙ-ТАКТИЧЕСКАТА игра на света!