Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Counter Strike--->Разказ:))
Публикувано на: 18 Фев 2003 19:27

Квадратен свят...Квадратен клуб,сядаме на Квадратната маса и се заглеждаме в Квадратния монитор...пускаме най-Квадратната игра на света:)))
Couter Strike.
Действие първо:Влизам терорист,картата е "инферно" пред мен са Квадратните гърбове на бойните ми другари...бързо купувам ...1--->3 Квадратен "Дезерт Йигъл"и тръгвам на "ръш".
двайсет крачки да тунела...първата контра изкача,първите три изтрела от ийгъла непопадат но четвъртия идва право в Квадратната глава на "контрата"...и купчина Квадратни пиксели правят красиви ленти..."квадратен хедшот".
презареждам и се понасям напред..около мен само ръбове и ъгли това е най-квадратната карта на света...поглеждам нагоре и какво да видя .НЕБЕТО е Квадратно целия свят за мен е една кутия и аз съм вътре в нея и нямам Квадратен ключ за навън.Сори отплеснах се:))
Първата права свършва и попадам в територията на контрите...дружен залп ме посреща,спирам навреме и се оглеждам Квадратните му другари са хванали към другата база.Отскок,пълен пълнител напред...никой непада,ЛОШО!презареждайки правя опит за измъкване и успявам ...Квадратния брояч на "хелта" показва 26:((
Нищо има време още един кучи син ще гушне букета пради това...връщам се назад и качвам стълбата,сега ще съм кашон(Квадратен)нямам кръв за друго.Контрите почват да напират...половин пълнител над парапета и още един от тях замина,чувам с умиление ча Квадратната бомба била сложена.тръгва обратното броене.Един се качва по стълбата чувам тропот...почвам да стрелям преди да го видя още...първи изтрел...втори...трети...
четвърти и пети попадат в тъпото квадратно парче.Отново купчина червени пиксели наоколо:))
Втори тропот ...нямам време за презареждане вадя квадратния нож и тръгвам към стълбата,изкача поредното сиво копеле:))и последното което помня е квадратниа свят през погледа ми полегнал на една страна,чифт квадратни кубинки преминават над мен и бавно угасвам.
Следва продължение:))

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2003 20:29

Абе пич ако искаш да видиш баш разказ иди на втората страница-там ще намериш моя-"Вампирска сага".Иначе за твоя някак си постоянно се повтаря квадратен и... обмисляй по-добре

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2003 21:07

kwadratnia ti razkaz e s dosta kwadraten smiasl za kwadratni hora.
Abe samata idea CS razkaz e dosta tapa pri polojenie che samata igra ima sujet=0.wse edno da naprawish razkaz za FIFA 2003.

p.s.
niamam nishto protiw dwete gore spomenati igri (daje mi hareswat) prosto ideata za razkah swarzan s tiah e nemislima (pone za men ;)))))))))))))

http://www.manga-kun.com
http://www.Captain-Tsubasa.hit.bg
"The Great Man Is He That Does Not Lose His Child's Heart"

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие: hahaha kolko glupawa tema
Публикувано на: 18 Фев 2003 21:28

awe malkoto mozuk w glawatati danebi su6to dae kwadraten

Профил WWW

Аватар
Заглавие: Resident ...
Публикувано на: 18 Фев 2003 22:02

Abe chestno haresa mi razkaza ti.

Ako si navit moje li da go dobavq v nashiqt sait v sekciqta
Istorii.

Kaji de.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2003 23:15

Ха-ха :))
Никой ли несхваща идеята на квадратния ми Разказ:)))

P.S.Angel прави го каквото щеш...целта му беше друга,ама народа май не е на вълна размисъл.

Профил

Аватар
Заглавие: Xexe Resident
Публикувано на: 18 Фев 2003 23:30

Az shvanah smisala na razkaza ti , A tochno che CS e tolkova kvadratna(rymbava grafica che ...). Nali taka ili i az se barkam.

P.S. A za istoriqta t epitah zashtoto ako q sloja bez da znaesh posle shte izleze che sam q otkradnal nali taka .

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2003 23:35

Angel...зимай го и следващите дори,тая тема няма да я затворя поне още малко:)Мисля да го допиша има още...:)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2003 00:40

ЧАСТ ВТОРА
Италия...истеричен италианец повтаря да втръсване едни и същи мотиви от няк'ва ария ...намирам се вкъща,в която има единствено едно радио:)тия италианците нямат нужда явно от нищо друго само от музика.
Рунда почва,бързо купувам "бизон" и се зареждам като прани гащи на прозореца водещ към тунела,отсреща на стената има някакво "графити" мадона с младенеца,сякъш някай откачен Рафаело я е нарисувал на стената без нищо общо...тая рисунка ме разсейва и ми пречи на "кемпенето".контрите почват да си подават ръмбавите глави от другата страна на тунела:)Д-А-Н !!!Първа жертва навирва краци и се "вгражда" в стената,перфектен "клипинг" (за неразбралите клипинг е когато енджина на играта неразбира къде почва и свършва данен обект и позволява грешки).
Още един смелчага тръгва през тунела Д-А-Н!!! а пропуск, дан-дан-дан друг го взе,нищо:)
вадя "дезерта" и скачам през прозореза от втория етаж който съвсем случайно е на 50см.от земята.
през тунела и на пазара...пазара представлява каре от щайги с отвратителни "спратове" по тях(няма да обяснявам какво е "спрат",все пак сте геймъри).
Днес е голямата разпродажба на "спратове" тихо е само няколко кокошки с размерите на малко кенгуру кълват нещо от земята.чувам няква тупурдия зад мен хуквам напред и влизам през джама в къщата...една граната се взривява от другата страна на каменната стена и отнася половината ми кръв по добре да беше пред мен щеше да ми всеме по малко:(((след толкова много реализъм решавам да направя нещо откачено и думкам целия пълнител през стената.Гледам горе "фраг" COOL!!!
Мила гледка...пред мен една от контрите се опитва да извете "тъпите" и да спечели играта:) Д-А-Н!!! останаха само "тъпите" забили на ъгъла и за нищо на света неискат на мръднат опитвайки се да минат през стената...спестявам им мъките забивайки по един куршум в главите им.Кофти отидоха ми паричките ама си заслужаваше кефа.
Рунда е наш...изминали са само две минути:))и така до полуда...на час 30 рунда...на два 60...за цялата ношна 240...и кой каза че няма разнообразие веднъж ще мина през тунела веднъж през "цветната" а ако ми омръзне за разнообразие през парапета и в избата:))) Докато и последната ми трезва мисъл отлети с песента на пресипналия италианец и тракането на "купуващите оръжие" другари.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2003 00:58

:) xe xe vtoriq e mnogo qk!

Профил

Аватар
Заглавие: Bravo Resident
Публикувано на: 19 Фев 2003 03:29

I dvat arazkaza sa super shte gi publikuvam na saita.

Shte ima li prodaljenie ili ne.

P.S. Ot sledvashtata sedmica se startira GameMania.hit.bg
Mojete da go posetite.

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2003 08:56

Хехе , разказа наистина е готин . Ти осмиваш ли играта или ?
Между другото за тези ,които тъпо се изхвърлиха че по КС-то не можел да се направи разказ очевидно грешат. За разказ по игра не винаги е нужен сюжет . Даже това е предизвикателството .ТИ да го измислиш .Иначе играта е тъпа ,но все пак още много хора я играят .

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2003 13:12

ТРЕТА ЧАСТ...или безумието продължава

de_dust тая карта по добре да се казваше de_box щото по нея има повече кутии и съндъци :)) от колкото прашуляци...както и да е.

Епопея на тимовата игра...или как се играе тактическа отборна игра.Тактическа и Отборна са ключовите думи:))
Този път съм контра,от другата страна на барикадата:)
Нещо не ми върви на de_box пардон de_dust във фраговете,пред мен са цели трима:((взимам нещата в свои ръце и изграждам нова стратегия на отбора.Рунда тръгва...4/3+8/4 и напред! Тичам... някво тъпо парче от съотборниците ми подскача пред мен и ме бави,изгарям от желание да му вкарам един откос в вратъ ама ще ме дропне...мамка му!Стигам до малката база първи и влизам в тунела трима тичат срещу мен съзирам калашника и отскачам лудо настрани и натискам М-16ката.джан-джан-джан чифт кубинки във въздуха и една разцепена картуна...в суматохата задния невижда нищо и успявам да го понакъртя докато се изтегля обратно в тунела пътьом хвърлям гранатата на пода.ТРЕС!!!още един.Презареждам,кретена съотборник се е заврял в мен и неуспявам да се изтегля навреме.чувам тъжната песен на помпата и нерадосната съдба на "спектатор" в следващите две минути е изцяло по негова вина:((
Ок...промяна в плана...като ще е отборно така да е:)тръгвам вече последен 4/3+8/4...леко и бавно напред,патакламата на малката база е страховита но не се бутам,тактически изчаквам да се понакърпят малко..ха-ха,тъй ще е по-лесно! Готово затишие за презареждане и да се преброят оцелелите,моят миг удари! 8/4 влита в тунела Т-Р-Е-С!!! а-а-а-ау! цели трима наведнъж е,единия е мой ама да не е бил там:)И на пълен откат влитам с натиснат спусък на М-16ката ...съзирам две прави фигури джан-джан-джан контра и терорист се прегръщат и падат у-у-у-упс! СОРИ! да не е бил и тоя там.
Рунда тръгва...пари нема действайте:))и аз действам гледам купува се "бизон" аре по него,тъпото парче все ще пукне нали?бегом по "бизона" на тераската,чакам търпеливо отстрани,Олелията настава отново...в дългия тунел снайперистите се надлъгват...моя човек немре обаче...почвам да се изнервям USP+8/4 не е за завиждане.Най-после вирна крака и моят час настъпи взимам “бизона” и каширам до съндъка малката база е пред мен като на длан...през процепа виждам терорист слага бомбата ДА-А-АН!!!фраг...друг я взе... ДА-А-АН!!! Пропуск...сложиха я,кратка справка ->TAB последения оцелял съм аз...нищо чакам,времето тече...мяркане зад дървената врата ДА-А-АН!!!фраг.хе-хе вече водя:)))))))))))))))))))
Времето изтича...почват да се изнизват от там ДА-А-АН!!!фраг.Голямото БУМ води до техна победа но нищо:)вече водя в класирането,името ми гордо се мъдри в най-горната позиция на таблицата:)на НАЙ-ВЕЛИКАТА...НАЙ-ОТБОРНАТА и НАЙ-ТАКТИЧЕСКАТА игра на света!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2003 15:23

abe o drugite dwa ne mi hareswat poweche ot parwia.
mi tapo mi dokato gi cheta wse edno da cheta:
"streaf nadiasno,ticham napred ,kliakam,streif naliawo, skacham .........."
dosta skuchnowato.

http://www.manga-kun.com
http://www.Captain-Tsubasa.hit.bg
"The Great Man Is He That Does Not Lose His Child's Heart"

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2003 17:39

Явно и умните хора не могат да напишат нещо по тъпа игра. Откога го казвам. Не във форума де.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2003 17:42

Явно и умните хора не могат да напишат нещо по тъпа игра. Откога го казвам. Не във форума де.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2003 18:21

Част Първа-невероятната графика на играта
Част Втора -ново измерение на реализъм-а
Част Трета-Що е то ,Тактика и отборна игра

Благодаря На Всички който прочетоха и схванаха истинската причина за написването на разказа:)))На останалите приятно геймене:)
Малко размисъл не е навредило на никого...искате ли и четвъртата част?
Ако Ви е досадило спирам.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2003 21:17

Моля те,престани с тая глупостна това място ще намериш моя разказ,който според мен си го бива!
.http://www.pcmania.bg/board/viewthread. ... &TID=11469

Аватар
Заглавие: KUBrik igrae CS
Публикувано на: 19 Фев 2003 23:50

Ei, man, razkaza ti e mnogo svej i mnogo me kefi! Moje bi nai-originalen ot novata vylna. I tova za kwadratite...divo 4ovek, zmeisko napravo, bravo! Ina4e si li4i, 4e si pucal mnogo vreme taq "kwadratna igra", lo6o nqma, decata da sa zdravi.
A, i poneje zabelqzah - OneGod, mnogo e oligofrensko da si reklamira6 navsqkyde razkaza. Ne iskam da pi6a za dostoinstvata mu, no vse pak ograni4i se v twoq topic, nai-malkoto ne e pravilno ot eti4na gledna to4ka...

шол мъст гол он

Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com