Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие: Re: Might & Magic : Heroes VII
Публикувано на: 06 Окт 2015 21:42

Вижте ми логиката:

5 която съм пробвал, и 6 които е близък до 5 май са коренна промяна в ядрото на играта и механиките й. 4ката можеше и да има своите проблеми, но поне беше наистина наследник на 3ката откъм това. Всичко останало е пълнеж.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2015 22:23

Точно 4 коренна промяна, а 5 според мен е най-близка до 3. В 6 има промени, които според мен не бяха лоши. Нито идеята с намаления брои ресурси, нито с контролиранито от градовете мини ме дразнеше. Дори тези идеи според мен доста помагаха на играта да е по-динамична и да не се занимаваш постоянно с глупости като превземане на мини. Така отпадаше и необходимоста от купуването на хиенизиращи герои в напреднал стадии на игра.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Окт 2015 11:34

Ебахти счупената игра, честно.

С тоя фикс ми крашна само един път за няколко часа игра, което е постижение. Но има толкова отвратителни бъгове, че не знам как не ги е срам да я пуснат така.

Най-големия среден пръст беше, след като успях да изиграя скърмиш на една от най-големите карти, да не мога да превзема последния замък на AI-то поради някъв бъг, който просто прави града да има безкраен garrison :lol: Демек, бия му героя, който защитава замъка веднъж, свършва битката - и той пак е там. И така около 5-6-7 пъти пробвах, с различни герои, но неговия си остава там и замъка е непревземаем :lol:

edit : сега пробвах още няколко пъти, да видя дали мога да го заобиколя този бъг и да завърша картата - значи ако героя излезе ПРЕД замъка, а да не стои вътре, пак е безсмъртен, но ако е от друга фракция, полето за битка + стените и кулите се превръщат в такива от неговата фракция ахахаха. В случая нападам дънджън, но героя е елф и се бием на елфическа територия с елфически кули :lol: :lol: wut

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 07 Окт 2015 12:47

Трябваше да видиш бетата да видиш какви бъгове пък са махнати :D На мен любимия ми бъг беше със скила за артилерията, където балистата(или каквото там имаш според расата) не стреляше два пъти, но за сметка на това ако го имаш skill-а и направиш save/load ти удвоява(или утроява) броя на балистите. След няколко save/load-a имаш да стреляш по 20 пъти с нея.

Профил

Аватар
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Публикувано на: 09 Окт 2015 13:15

Позабравил съм я шестицата, та искам да питам историята свързана ли е тази новата сега или..... Ако са навързани да почвам пак VI и после VII....

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2015 14:24

Абе в тези игри историята няма значение.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2015 22:44

Свързана е да, но наистина няма значение

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: