Отново на футболна тематика, защото ми е скучно
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно
Локото фалира! След два мача... Кой им даде на тия смешковци, които изглежда са излязли от някой ситком да се правят на шефове в отбора? Феновете сами ги пуснаха и допълнително им улесниха задачата. Сега като няма отбор, стадиона тяхна собственост ли ще бъде? Ако отговорът е да, вече започвам да разбирам защо измамници налазват известни отбори фалират ги и след това се облажват с някои имотчета, собственост на клубовете. По този начин много славни отбори ще заминат. Локото само повежда редицата.
ПП: На феновете им, които вярват, че ще дойдат по добри времена, мога да кажа само: не бъдете чак толкова неадекватни. Направете си справка какво става със софийски отбори с история и традиции щом изпаднат от А група, а после и фалират. Или си ритат за здраве по селата без стадион и база(Академик;Септември, а сега и Локомотив) или ги обединяват с друг отбор от София и се затриват(Спартак;АС-23;Строител).
ПП: На феновете им, които вярват, че ще дойдат по добри времена, мога да кажа само: не бъдете чак толкова неадекватни. Направете си справка какво става със софийски отбори с история и традиции щом изпаднат от А група, а после и фалират. Или си ритат за здраве по селата без стадион и база(Академик;Септември, а сега и Локомотив) или ги обединяват с друг отбор от София и се затриват(Спартак;АС-23;Строител).
Оф, много си зле. Как така при всички други хора се разбира, че всъщност изговарят О, а точно при него всичко си е директно У? Или не си обърнал внимание, че под път и над път го ебават за това У.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- newcomer
- В момента играе: Футбол, ама навън
В България имаме един добър коментатор и това е Петела. Говорете каквото искате за БНТ, но когато става въпрос за мачове, те са най-напред. Второ име, което заслужава да се впише завинаги в историята, е Боби Борисов. Супер анализатор, повече от приличен коментатор. Останалите могат само да си мечтаят да са като тях двамата.Gipo написа:Оф, много си зле. Как така при всички други хора се разбира, че всъщност изговарят О, а точно при него всичко си е директно У? Или не си обърнал внимание, че под път и над път го ебават за това У.
Аз съм от защитниците на Алекси, но ме боли всеки път, когато Барселона играе и той почва да ги боготвори. Това е много непрофесионално. Борисов може да е фен на Юнайтед, но не прави такива глупости.
Това, че смукачев е фен на барса не го знаех, но ми е правило впечатление, че дудне двойно повече по техен адрес като не играят добре. Но пак не бие бойко серафимов - черната станция, който с лекота прекратява кариери ако някой подаде два грешни паса.
Иначе се надявам искрено безсилието на Барса да е приключило с двата мача с Атлетик.
Иначе се надявам искрено безсилието на Барса да е приключило с двата мача с Атлетик.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Мастър Люх
- В момента играе: ❚█══█❚
Коментаторите по Диема Спорт - Гено Даскалов и този Деян Някойси - са отявлени левскари, ма не се оплаквам де.
А тая вечер нашите машинки ще играят за Шампионска с беларуски отбор.

Да мачкат!
Иначе, биройците се представят по-добре отколкото очаквах в А група. Убава защита прави тоя Хубчев, даже можеха и да се изравнят с Литекс скоро.
А тая вечер нашите машинки ще играят за Шампионска с беларуски отбор.

Да мачкат!
Иначе, биройците се представят по-добре отколкото очаквах в А група. Убава защита прави тоя Хубчев, даже можеха и да се изравнят с Литекс скоро.
TAPAKO PROST...
- newcomer
Божинов за мен направи добро решение с Партизан, вкарва редовно и ако се готви като хората може за малко, преди да приключи с футбола, да заслужи титлата голов хищник, която Интернет му е прикачил. Този път - без ирония. За Бандаловски обаче не знам - четох, че щял да напуска.
Една лебедова песен за божинката в ШЛ преди да изпадне завинаги в немилост ще е ок. Освен тия двамата, следим и близнака Миланов дали ще се класира за ШЛ, Базел с Иванов, както и по-малко релевантно - отбора на Мъри Астана също.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Божи86 верно е свършил с футбола, головете му срещу Металац и Суботица не ги бройте, ония са на нивото на Хасково.
Аз пък си гледам Ливърпул и се примирявам, че за пореден път няма да се добутаме дори до ШЛ. Не че има голям смисъл, де. Все пак положителното е, че Бентеке и Милнър се очертават като добри попълнения. Особено първият има бая голям потенциал, остава да се задържи достатъчно дълго. Щото на Ливърпул запазената марка стана продажбата на звезди, нали...
Иначе очаквам с нетърпение Ла Лига и мойте Ла Коруня. Проведохме нелоша селекция, ама пък двама в отбора вече се сбиха, започваме по мед и масло сезона
Аз пък си гледам Ливърпул и се примирявам, че за пореден път няма да се добутаме дори до ШЛ. Не че има голям смисъл, де. Все пак положителното е, че Бентеке и Милнър се очертават като добри попълнения. Особено първият има бая голям потенциал, остава да се задържи достатъчно дълго. Щото на Ливърпул запазената марка стана продажбата на звезди, нали...
Иначе очаквам с нетърпение Ла Лига и мойте Ла Коруня. Проведохме нелоша селекция, ама пък двама в отбора вече се сбиха, започваме по мед и масло сезона
WeAreGettingClose
- newcomer
Осъзнавам, че това е непопулярно мнение, но за мен Ливърпул се изложи, защото налагаше дървета като Ламбърт (който на всичкото отгоре е и дърт) за сметка на млади и талантливи играчи като Фабио Борини. Фабио Борини направи най-голямата грешка в кариерата си, като отиде в Ливърпул.Dexter написа:Божи86 верно е свършил с футбола, головете му срещу Металац и Суботица не ги бройте, ония са на нивото на Хасково.
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Днеска почна Серия А. Викам си да си пусна стрийм да погледам Палермо - Генуа, да видя нащо момче (Чочев) как до докарва, щото разбрах че бил титуляр.
Еми тъй де, ама го смениха в 35 мин (0:0)
Не изглеждаше външно контузен нещо, но може да е имал някакъв проблем. В крайна сметка за краткотко време, в което беше на терена беше сравнително незабележим. Но поне не правеше грешки при подаванията..
Междувременно, гледайте кво става тука :Д

Еми тъй де, ама го смениха в 35 мин (0:0)
Не изглеждаше външно контузен нещо, но може да е имал някакъв проблем. В крайна сметка за краткотко време, в което беше на терена беше сравнително незабележим. Но поне не правеше грешки при подаванията..
Междувременно, гледайте кво става тука :Д

- Мастър Люх
Курдов пак изпусна почти същото положение срещу Локото вчера в Майнатаун както срещу Монтана. 
TAPAKO PROST...
- newcomer
Няма го вече Стоичков с левачката, да накара коментаторите да изпаднат в безсъзнание от удивление.Мастър Люх написа:Курдов пак изпусна почти същото положение срещу Локото вчера в Майнатаун както срещу Монтана.
Така ли
не знаех, че се е отказал.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- newcomer
Идеята на коментарa е, че оттогава нямаме свестен нападател, като изключим Бербатов, Божинов и дори Мартин Петров. Единственият ни добър нападател към този момент е Гълъбинов, който Петев отново не повика. А между другото не говори добре за Андрей, че още не играе в първото ниво на нечие първенство. Да ходи в Хъл Сити ако ще.
. Само да мога да го гледам.
Пълна трагедия ще са тези квалификации, ами дано да пусне Алекс Колев по да свиква момчето 
- newcomer
Или ще сме позитивни, или нищо. Който не е позитивен, той убива отбора психически.pecotat написа:Пълна трагедия ще са тези квалификации, ами дано да пусне Алекс Колев по да свиква момчето
Снощи гледахте ли Арсенал - Ливърпул?
Тоя мач как остана без голове, не знам
Едно от най-атрактивните нулеви равенства, които съм гледал от мн време насам.
(освен отменения НАПЪЛНО редовен на Рамзи
)
Тоя мач как остана без голове, не знам
(освен отменения НАПЪЛНО редовен на Рамзи
- Мастър Люх
Изпуснах го, ма може да го дръпна и да го гледам тая вечер.denik написа:Снощи гледахте ли Арсенал - Ливърпул?
Тоя мач как остана без голове, не знамЕдно от най-атрактивните нулеви равенства, които съм гледал от мн време насам.
(освен отменения НАПЪЛНО редовен на Рамзи![]()
)
TAPAKO PROST...
- newcomer
За пореден път Моуриньо се подиграва с един стойностен играч... Марко Марин ОТНОВО се праща на майната си под наем, този път в Турция. Моуриньо - унищожителят на кариери.