Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Във форума.
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно
Публикувано на: 13 Авг 2015 16:00

Локото фалира! След два мача... Кой им даде на тия смешковци, които изглежда са излязли от някой ситком да се правят на шефове в отбора? Феновете сами ги пуснаха и допълнително им улесниха задачата. Сега като няма отбор, стадиона тяхна собственост ли ще бъде? Ако отговорът е да, вече започвам да разбирам защо измамници налазват известни отбори фалират ги и след това се облажват с някои имотчета, собственост на клубовете. По този начин много славни отбори ще заминат. Локото само повежда редицата.

ПП: На феновете им, които вярват, че ще дойдат по добри времена, мога да кажа само: не бъдете чак толкова неадекватни. Направете си справка какво става със софийски отбори с история и традиции щом изпаднат от А група, а после и фалират. Или си ритат за здраве по селата без стадион и база(Академик;Септември, а сега и Локомотив) или ги обединяват с друг отбор от София и се затриват(Спартак;АС-23;Строител).

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Авг 2015 20:14

Оф, много си зле. Как така при всички други хора се разбира, че всъщност изговарят О, а точно при него всичко си е директно У? Или не си обърнал внимание, че под път и над път го ебават за това У.

Профил

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Публикувано на: 17 Авг 2015 19:54

Gipo написа:
Оф, много си зле. Как така при всички други хора се разбира, че всъщност изговарят О, а точно при него всичко си е директно У? Или не си обърнал внимание, че под път и над път го ебават за това У.

В България имаме един добър коментатор и това е Петела. Говорете каквото искате за БНТ, но когато става въпрос за мачове, те са най-напред. Второ име, което заслужава да се впише завинаги в историята, е Боби Борисов. Супер анализатор, повече от приличен коментатор. Останалите могат само да си мечтаят да са като тях двамата.
Аз съм от защитниците на Алекси, но ме боли всеки път, когато Барселона играе и той почва да ги боготвори. Това е много непрофесионално. Борисов може да е фен на Юнайтед, но не прави такива глупости.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Авг 2015 07:45

Това, че смукачев е фен на барса не го знаех, но ми е правило впечатление, че дудне двойно повече по техен адрес като не играят добре. Но пак не бие бойко серафимов - черната станция, който с лекота прекратява кариери ако някой подаде два грешни паса.
Иначе се надявам искрено безсилието на Барса да е приключило с двата мача с Атлетик.

Профил

Аватар
В момента играе: ❚█══█❚
Публикувано на: 18 Авг 2015 11:25

Коментаторите по Диема Спорт - Гено Даскалов и този Деян Някойси - са отявлени левскари, ма не се оплаквам де. 8)

А тая вечер нашите машинки ще играят за Шампионска с беларуски отбор.

Да мачкат! :D

Иначе, биройците се представят по-добре отколкото очаквах в А група. Убава защита прави тоя Хубчев, даже можеха и да се изравнят с Литекс скоро.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Авг 2015 20:35

Божинов за мен направи добро решение с Партизан, вкарва редовно и ако се готви като хората може за малко, преди да приключи с футбола, да заслужи титлата голов хищник, която Интернет му е прикачил. Този път - без ирония. За Бандаловски обаче не знам - четох, че щял да напуска.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 18 Авг 2015 20:37

Една лебедова песен за божинката в ШЛ преди да изпадне завинаги в немилост ще е ок. Освен тия двамата, следим и близнака Миланов дали ще се класира за ШЛ, Базел с Иванов, както и по-малко релевантно - отбора на Мъри Астана също.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 19 Авг 2015 19:58

Божи86 верно е свършил с футбола, головете му срещу Металац и Суботица не ги бройте, ония са на нивото на Хасково.
Аз пък си гледам Ливърпул и се примирявам, че за пореден път няма да се добутаме дори до ШЛ. Не че има голям смисъл, де. Все пак положителното е, че Бентеке и Милнър се очертават като добри попълнения. Особено първият има бая голям потенциал, остава да се задържи достатъчно дълго. Щото на Ливърпул запазената марка стана продажбата на звезди, нали...
Иначе очаквам с нетърпение Ла Лига и мойте Ла Коруня. Проведохме нелоша селекция, ама пък двама в отбора вече се сбиха, започваме по мед и масло сезона :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Авг 2015 21:41

Dexter написа:
Божи86 верно е свършил с футбола, головете му срещу Металац и Суботица не ги бройте, ония са на нивото на Хасково.
Аз пък си гледам Ливърпул и се примирявам, че за пореден път няма да се добутаме дори до ШЛ. Не че има голям смисъл, де. Все пак положителното е, че Бентеке и Милнър се очертават като добри попълнения. Особено първият има бая голям потенциал, остава да се задържи достатъчно дълго. Щото на Ливърпул запазената марка стана продажбата на звезди, нали...
Иначе очаквам с нетърпение Ла Лига и мойте Ла Коруня. Проведохме нелоша селекция, ама пък двама в отбора вече се сбиха, започваме по мед и масло сезона :D

Осъзнавам, че това е непопулярно мнение, но за мен Ливърпул се изложи, защото налагаше дървета като Ламбърт (който на всичкото отгоре е и дърт) за сметка на млади и талантливи играчи като Фабио Борини. Фабио Борини направи най-голямата грешка в кариерата си, като отиде в Ливърпул.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2015 17:04

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 23 Авг 2015 21:24

Днеска почна Серия А. Викам си да си пусна стрийм да погледам Палермо - Генуа, да видя нащо момче (Чочев) как до докарва, щото разбрах че бил титуляр.

Еми тъй де, ама го смениха в 35 мин (0:0) :lol:
Не изглеждаше външно контузен нещо, но може да е имал някакъв проблем. В крайна сметка за краткотко време, в което беше на терена беше сравнително незабележим. Но поне не правеше грешки при подаванията..

Междувременно, гледайте кво става тука :Д

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Авг 2015 09:12

Курдов пак изпусна почти същото положение срещу Локото вчера в Майнатаун както срещу Монтана. :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Авг 2015 11:11

Мастър Люх написа:
Курдов пак изпусна почти същото положение срещу Локото вчера в Майнатаун както срещу Монтана. :?

Няма го вече Стоичков с левачката, да накара коментаторите да изпаднат в безсъзнание от удивление.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2015 07:42

Така ли :shock: не знаех, че се е отказал.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2015 10:46

Идеята на коментарa е, че оттогава нямаме свестен нападател, като изключим Бербатов, Божинов и дори Мартин Петров. Единственият ни добър нападател към този момент е Гълъбинов, който Петев отново не повика. А между другото не говори добре за Андрей, че още не играе в първото ниво на нечие първенство. Да ходи в Хъл Сити ако ще. :D. Само да мога да го гледам.

Профил

Публикувано на: 25 Авг 2015 12:02

Пълна трагедия ще са тези квалификации, ами дано да пусне Алекс Колев по да свиква момчето :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2015 12:17

pecotat написа:
Пълна трагедия ще са тези квалификации, ами дано да пусне Алекс Колев по да свиква момчето :)

Или ще сме позитивни, или нищо. Който не е позитивен, той убива отбора психически.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2015 13:58

Снощи гледахте ли Арсенал - Ливърпул?

Тоя мач как остана без голове, не знам :o Едно от най-атрактивните нулеви равенства, които съм гледал от мн време насам.
(освен отменения НАПЪЛНО редовен на Рамзи :? :x )

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2015 16:37

denik написа:
Снощи гледахте ли Арсенал - Ливърпул?

Тоя мач как остана без голове, не знам :o Едно от най-атрактивните нулеви равенства, които съм гледал от мн време насам.
(освен отменения НАПЪЛНО редовен на Рамзи :? :x )

Изпуснах го, ма може да го дръпна и да го гледам тая вечер.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2015 10:32

За пореден път Моуриньо се подиграва с един стойностен играч... Марко Марин ОТНОВО се праща на майната си под наем, този път в Турция. Моуриньо - унищожителят на кариери.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com