Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Заглавие: Re: DOOM
Публикувано на: 20 Юни 2015 00:19

Хипер, на колко си години?

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Юни 2015 01:55

Ох, защо питам, ква глупост пак ти иде да изръсиш?

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 20 Юни 2015 10:47

На 15 на колко да е :twisted:

Иначе тва видео е яко. И все пак играта ще е малко по бърза от колко излгеждаше на E3.
И за звуците ме кефи. Значи като чуя двуцевката от Doom2... е няма такова нещо второ. За мен това е не само категорично най яката пушка, ами и най якото оръжие правено някога въобще. Quake2 ми е номер 1 игра завинаги, но... двуцевката от Doom2. Още помня как я играех някъде 97ма год беше и се вживявах толко много, че като тръгвах за даскало си представях че съм в играта... само дето нямах пушката за съжаление хахахахх

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Юни 2015 15:06

е ти мн късно. аз някаде 94 си го цъках

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 20 Юни 2015 18:43

То ясно че всички ще са недоволни каквото и да направят. Аз смятам да си я разцъкам с кеф най- малкото защото изглежда като солидно ФПС.

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 20 Юни 2015 19:48

skobi[понеже в POE дигнах 3% днес - 99лвл 47% - са ми почивка гледам стриймове и влезах тук да попрочета, за съжаление няма голяма активност :P]skobiend

Та 94... 94(около не помня точно) си купих първия компютър, по точно брат ми ми го купи като по голям ходи чак на другия край на България - от Варна. Имаше приятел и 2мата се занимаваха с компютри в казармата. На връщане го бяха викали в полицията да проверят дали не е краден. Та компютъра даже не помня къв беше некъв XT, но мисля че помня името на монитора черно-бял Thomson. Играех GP, TD, Принца, Digger, некво пиле дето подскачаше на пирамида и тем подобни. И най гадното беше че на тоя монитор се виждаха нещо като само 2 цвята, абе немога обясна ама нямаше всички цветове. Нещо се превключваше в компютъра и се разменяха цветовете но пак липсваха някои. Превключвахме го защото за някои игри се играеше по добре. Та уникално беше защото хем марков компютър, хем имаше някъв проблем, несъвместимост незнам и аз, бил сам малък и беше супер гадно, че няма цветове (пак казвам че иначе си е черно-бял). Ама по това време другите деца-приятели даже не бяха чували кво е това чудо :Д Чак началото на 97 някъде си купих първия истински компютър. От Jar computers, бяха в некъв забутан апартамент още тогава. Аз си го избирах, процесор AMD K6-2 300, видео Permedia2 и монитор 15ка AOC. Преди това играех на друг на брат ми с некво видео Virge на software цъках Doom, Quake2, Redneck Rampage и тн. И като взех моя С K6-2ката Quake2 излете :Д После първия ъпгрейд ми беше ново видео, чисто новата току що излезла Riva TNT, Creative Graphic Blaster. :d както и да е бяха хубави времена ... няма се повтори

edit: та ква ми беше идеята да го напиша това. идеята беше да си представиш кво е да играеш на черно-бял digger и тем подобни и след това да ти пуснат Doom на цветен монитор на видео S3 Virge, та дори и 96-97год(доста по късно от 94,да). Това видео btw беше най доброто за по старите игри, които бяха на software без OpenGL. После на моята Пермедиа не изглеждаше толко добре Doom-a и въобще старите игри. Тогава всичко преминаваше в D3D и OpenGL.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2015 10:45

и аз имах такава карта с3 девственик с 2 мегабайта видео рам, ама после я смених с вуудо тъш хахахах е тва беше удара на живота ми. Иначе дуум 1 го играех на конзола даже цд версия с супер по-яка музика, не скапани миди, понеже на пц то ми не вървеше нормално щото още бях с някво 386.
Иначе на доом 4 това което не му е ок е левъл дизайна. Искам да видя яко оплетени левели да отвяря сикрети по стените и тн, в тия клипчета левелите изглеждаха тъпо нито един сикрет не отвориха, аз ако играя дуум 1 за 15 минути ще намеря 20 сикрета и дори 1 сикрет левъл, тука за 15 мин нищо

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2015 17:59

Верно не съм се замислил за secret-ите. Няма нито намек за тях във видеата, нито пък прочетах да се коментира във форума на Doom. Но от друга страна, не знам в Wolfa не ме накефиха нещо, а ги рекламираха много, че са важен елемент от играта като едно време. Нещо не бяха реализирани добре, не намирах логика, неможе в днешна игра с толко сложни карти да цъкаш на всеки един елемент по картата да търсиш дали не е скрито нещо. Примерно в Wolfa първия ако не се лъжа нямаше secret да се отваря със стрелба? Всичко беше просто, ходиш и помпаш по стените :Д и въпреки това не намирах половината сигурно хаха ама беше забавно много.
Сега да не са решили, че това ще пречи на "бързия" геймплей? ...
Много важни неща за мен които трябва да се променят. Звука от пушката трябва ако не същия то поне да наподобява на тоя хем глух хем суров и брутален, неповторим звук от двуцевката в Doom2... абе фейлнах да го опиша, ама то тва не се описва. Другото което трябва да се промени, адски важно.... леле как дразни. Абе защо верно правят помпата да неможе да убие нищо което е на повече от 2 метра?????????? Абе да им акам с извинение на тоя кол ъф дюти реализъм бееее... искам помпата и двуцевката да са като в Doom2 бе кво е толко сложно да го проумеят тея. Ако искам ще ги ползвам само тях, няма да ме принуждават да превключвам на друго и да слагам "оптика" за далечните гадове. Ебаси тапнята...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2015 20:08

Не съм го играл волфа, но просто левъл дизайна на новия дуум си личи че не е като на класиките. На новите игри не ги правят с такива яки сикрети понеже искат всичко което са направили да влиза в геймплея. Да могат да кажат примерно 30 часа е играта, а при дуум 1 кадето полвината нива са сикрет и освен това има цели скрити нива геимплея е доста по-малко ако не знаеш сикретите. Сега просто не могат да си позволчт да инвестират толкоз време и пари в правенето на сикрети понеже бързат да изсерат поредния комерсиялен шит. Преди са се кефели супер много докато измислят заплетени нива пълни с сикрети, но сега игрите не се правят за кеф а за пари и за това нивата са не са разчупени.

Профил

Аватар
В момента играе: World of Tanks
Metro Last Light
Публикувано на: 24 Юни 2015 18:02

Original screen:
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... 2156_o.jpg

Fan made:
https://i.imgur.com/vQjwagQ.jpg

Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 25 Юни 2015 11:14

Charcharo написа:

Nailed It!

Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2015 09:40

Профил Skype

Аватар
В момента играе: World of Tanks
Metro Last Light
Публикувано на: 26 Юни 2015 16:10

Това... е красиво :O !!!!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2015 20:59

а тва

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2015 21:15

Icon of Sin 8)

Макар по замисъл да не е нищо особено тоя бос винаги ме е впечатлявал...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2015 15:26

The only Doom 4 rival?

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2015 21:53

Къв е тоя линк бе, не смея да го кликам въобще, кво е това? :roll:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2015 23:51

Сайт на игра в разработка, очевидно вдъхновена от старите Куейкове и Дуумове.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 15 Авг 2015 08:13

Мен пък много ме дразни цялата несериозност с която се правят такива заглавия.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2015 00:16

http://hategame.com/bethesda-%D1%81-%D0 ... -software/

nine inch nails ще позеленее че не може да каже нищо сега ахахахаха ебати иронията

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com