Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 15 Юни 2015 09:37
я дайте стрийм на това е три
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 15 Юни 2015 11:14
Мочмета, има доста върху какво да се подискутира върху играта, тонове информация, но моето мнение ще го видите в брой 136-ти на е-списанието. Някои неща ме оставиха малко разочарован от това, което виждам, но определено - КЪРТИ МИВКИ! Ето и геймплей от Ада. Спойлери - Кибердемон и BFG https://www.youtube.com/watch?v=l_XbtE6g3GM
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 15 Юни 2015 16:46
DarkAvenger89 написа: За негативи не знам,играта кърти според мен. Единственият минус от това, което видях е...по дяволите, не виждам никъв. Точно така се прави мада факинг шутър според мен.Без някви гейски прикрития , без любовни глупости и другите фагетски неща(да Wolfenstein теб гледам), просто ходиш напред и газиш, взривяваш, кълцаш, мачкаш и извършваш всяка друга форма на насилие, която ти дойде на ума. Съгласен съм. Обаче... тук ще спомена първия негатив. Защо по дяволите пак трябва да сме на базите на Марс и в Ада. Имах усещането на моменти, че това е рибуут на Doom3, а не на класиката. Защо рестартираха 2011 и почнаха от нулата и оставиха Земята и идеята за "Hell on Earth 2". Тук виждам дългата ръка на Бетесда, как им се мешат в работат и нареждат. Е няма как да одобрявам такова нещо. Доброто в това лошо нещо е че са понаучили доста от Brutal Doom. Точно такива игри/модове трябва да "копират", доразвият а не кол оф дюти разбира се. Не знам... много мразя Бетесда, ама искрено много. Глейте го това джудже Тод Хауард кво самочувствие има, много ми противно копиленце. А кво ми показва... поредния Skyrim с пушки. Ама не смеят и сантиметър да мдръднат от модела който носи зелено, сантиметър. Не ми дреме че заблудените фенчета ще хейтват. Просто тея са неам думи. Същия лайнян енджин, същия геймплей. Въртят си едно и също, нищо ново. Както и да е. едит: да знам, че и класикат си е свързана с Марс, обаче това което имах в предвид че много ми наподобява на Doom3 визуално. Тук ако съм хейтър ще направя сравнение и на самата графика на някой HD супер мод на Doom3 с новия Doom. И да не се окаже на някои да им хареса повече старата. Та дори и да си е по добър id Tech 666 се питам само това ли направиха за 11 години??? 11 години чакане, 11 години от Doom3 и невероятния ИНОВАТИВЕН РЕВОЛЮЦИОНЕН енджин на Кармак... е за толко време само това ли могат да направят.... струва ли си и колко време са загубили с рестарти и тн. Смениха половината ид тея Бетесда, почти не остана човек от старите кучета. И тук един пример, усещах още в началото че тоя Hugo Martin не става за тая работа. Усещах че с неговия дизайн ще внесе "модерното" виждане ала хало и нанокостюми и тем подобни шитни. Ето че се случи и виждам някои неща които не ме кефат. Как изглежда косюма нa играча примерно и последното чудовище, Cyberdemon ли е... дето го стреля с BFG. Е това е правено от Hugo Martin 100%...
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 15 Юни 2015 16:49
Хич не ме изкефи. Бавна, само с 2-3 противници най-много наведнъж, нивата са супер линейни, и като цяло се прави едно и също.
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 15 Юни 2015 17:07
Kirilicata написа: Хич не ме изкефи. Бавна, само с 2-3 противници най-много наведнъж, нивата са супер линейни, и като цяло се прави едно и също. Епа играй Симс бе там се прават МНОГО неща
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 15 Юни 2015 17:26
9 инча, от коментара ти разбирам, че си от старите наистина хардкор играчи на дуум, прав ли съм ? Защото при мен като не такъв,да страшно се кефих на дуум 3 като излезе(за 2ката съм много малък), но определено не мога да се нарека истински фен на играта и затова може би повечето от тези неща, които те дразнят, мен наистина не ме касаят...а и нямам нищо против Бетесда, даже са едни от малкото, които ме кефят в момента. Доволен от визията на играта - нищо твърде претенциозно, а ако не бяха модернизирали малко визията и дизайна щеше да ти се струва хептем дуум 3 рип оф и щеше да е по-зле.
Но си признавам, че не съм напълно обективен към тази игра. Имайки предвид, че не съм играл свестен шутър от сумати време насам(да Wolfenstein пак теб гледам)съм склонен да пренепрегна всякакви недостатъци в играта стига да ми предложи наистина геймплея, който видях. БТУ,10 коментара за Дуум след като е изминал цял ден от презентацията ли бе !? what the fuck ?!?
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 15 Юни 2015 17:51
Найн Инч Нейлс написа: Kirilicata написа: Хич не ме изкефи. Бавна, само с 2-3 противници най-много наведнъж, нивата са супер линейни, и като цяло се прави едно и също. Епа играй Симс бе там се прават МНОГО неща Извинявай но през 2015 дори и КоД не може да се измъкне с толково опростен геймплей.
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 15 Юни 2015 19:13
Ще видим като излезне. Иначе то е ясно че критика ще има аз го казах и преди време, че е абсурд да оправдае всички очаквания. 1000 човека 1000 мнения, всеки иска нещо според вкуса си.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 15 Юни 2015 19:31
Значи на всички Pussy конзолни лигльовци и PC предатели дето играят шутъри с геймпад; На всички алчни разпространители и разработчици дето си правят игрите приоритетно за конзолки и геймпад; Заслужават да им наковат ръчичките с пирони, да им гангренясат, да им изсъхнат и още всичко лошо дето може да им се случи. Със закон трябва да се забрани PC шутър да се играе с геймпад. Хич да не ми се обяснява колко е удобно, как след време свикваш и тям подобни простотии. Шутърите се промениха заради тая шибана тенденция. Или масовизирайте мишката+клавиатура като геймърски аксесоар за конзоли и връщайте шутърите на правилните релси или си ебете майките алчни шибаняци нещастни...
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 15 Юни 2015 21:33
Абе вие нормални ли сте, била бърза, по-бърза е от 3, да, но е бавничка пак, ако бяха направили ТОВА, но в 3Д, сега обявеното щеше да ви изглежда като смешка. Особено 10 инч нейлс/ мечки, дето е супер претенциозен накрая се задоволи с бавничкия нов Дуум, нямам думи. И за същия за ПЕТ МИЛИОНЕН ПЪТ И ГО НАУЧИ ВЕЧЕ, ЧЕ СЕ ИЗЛАГАШ - Тод Хауард работи като директор в гейм студиото, НЕ в разбранотчика, които уж са се мешали на id. Ей децата в днешни дни са олигофрени като теб с двойствени стандарти. Доом 4 е буквално изкопирване на същото с нови дрешки, Фо4 е МНОГО повече от Фо3 в почти всяко отношение, а тоя ми вика че не надргаждал, миндил на макс.
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 15 Юни 2015 23:25
Не виждам как точно това ти се струва бавно ? Предвид, че 90% от всички шутъри излезли през последното десетилетие са cover based, в сравнение с тях, тук направо летиш. Виж, би било яко ако опция да контролираш скоростта на играта като в UT. Може да ти се струва бавна, защото по няква причина са решили да я играят като олигофрени с геймпад О.О . На мен лично ми се видя леко тромава, но го отдавам именно на това. Недостатък за който се сещам в момента е липсата на някъв готин саунд за бекграунд.Тея ambient звуци или както там ги водят, не ми действат в такива игри.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 16 Юни 2015 06:28
Хаха тоя hyper` е типичен пример за заблуден фен. Мноооого повече било ти кво видя и какво ново от тая 1мин клип бе? Че чак и във всяко отношение? :Д колко отношения. Дали тая стрелба дето спира и избираш като в походова стратегия, дали гъншутнинга ака уникалната дървения. И ендина е същия, малко по цветен, но отново ужасен. Както и да е не ми отговаряй ако искаш щото тук е друга тема, ще поживеем ще видим и аз ще я играя, за да мога да хейтвам на воля после Само последно....... бях сигурен и сигурно съм го писал са не ми се търсят стари постове. Но писах мисля, че следва Foolout4 защото няма как тея алчници да изпуснат да направят още парички. Ама толко са ми еднообразни техните игри. Не е случайно че ги наричат Oblivion - Oblivion с пушки, сега Skyrim - Skyrim с пушки aka F4. Абсолютно еднотипни само сетинга различен, възползват се от нечовешки добрите идеи на Interplay - истинските създатели на Fallout. Тея буквално откраднаха това ип ако незнаеш!? Всичко това тея фрази и предмети и дизайн е създаден от съвсем други хора. Това няма как да го приема - идва някой с зелено и дебели адвокати и ти краде идеите и след 10 години никой не помни вече.... приема ги сякаш те са създателите.... те са едни гнусни пиявици за мен. ИНАЧЕ.... Doom4 и геймплея, колко повече гледам толко повече се зарибявам. Това ще е нечовешки добра игра. Дано е нещо много повече, мисля че ни показаха съвсем малка, мъничка частица. Мисля че и първото ниво е от миналата година от QuakeCon. Големи надежди и за мултито.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 16 Юни 2015 07:48
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 16 Юни 2015 08:35
Не ви ли се струва "бавна", само защото е Е3 демонстрация и всички подобни са "бавни" за да се види графиката, анимациите, физиката, поведението на враговете, дъра-дъра. Човек може да си представи, че когато демоните не излизат като манекенки на подиум пред публика, ще скачат по 10-тина наведнъж срещу обезумелия стандартен потребител, който ще помпа левия бутон. Е3 демотата са като машинима. Не ме кефи събирането на муниции стил "прахусмукачка". 'Се съм си мислил, че събирането на предмети по средата на битка вкарва още към геймпля. Тука гърми гада и половината предмети вече летят към него. Иначе така се убива нещо с резачка, мамка му.
|
|
|
|
|
Charcharo
|
|
В момента играе: World of Tanks Metro Last Light
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 16 Юни 2015 10:24
И The New Order не ме впечатли на E3 2013.
А като излезе... ами беше АДСКИ добра (според мен де)
Някои игри са феноменални на E3 но не са толкова добри като излезат (Watch Dogs)... при други е обратното.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 16 Юни 2015 12:03
Serious Sam написа: Яко е. Лъскавите/огледални части изглеждат уникално добре с тоя енджин за разлика от id Tech 5 примерно където са зле. Но сега и в новия Доом ще са добре, видя ми се от водата по пода и кръвта, че тея ефекти ще са добри. Друг любим ефект ми е на "корона" ефекта на осветлението, на някои светлини, поне така се казваше в Unreal1, там беше направен за първи път мисля. И в id Tech 5 е супер добре тоя ефект, в катакомби/подземия да видиш факлите кви ефекти имат е яко и ме кефи. Лошото естествено е че при тоя енджин(id Tech 5) нямаше осветление и сенки в реално време както при Doom3 и гадните текстури на места разваляха впечетлението от тоя ефект за който говоря, щото лъскавите части като са гадни или пък някои текстури и кел файда от якия корона ефект. Но ся в новия енджин текстурите изглеждат супер. Примерно самото начало дето се отваря вратата, та тая врата изглежда супер детайлна.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 16 Юни 2015 17:31
ето едно адекватно мнение от човека дето прави брутал дуум Цитат: So, how was everyone's reaction to Doom 4? I got some mixed feelings on it, it looks good, but it wasn't exactly the game I was expecting. Things I liked: - SP, Co-op, and DM. - No weapon limit. - Fast gameplay (the guy playing it was moving slow just to show the level design. On other videos you can see that the game is much faster) - Graphics are not amazing, but at least doesn't feels dated. Still better than Wolfenstein New Order. - Fighting 5 or 6 enemies at the same time. - At least the Cyberdemon, Pinky and the Cacodemon have good design. - Hell is amazing. - They seem to have taken a lot of notes from Brutal Doom. Executions, SSG blowing enemies to bits, etc. Things I disliked: - Useless shotgun just like Doom 3 that can't kill anything that is more than 5 feet away from you. There is a moment where the player fires 3 rounds at a zombie, and the zombie still survives, and the player needs to finish him with a melee attack. - Completely linear levels that occasionally breaks into Painkiller-styled arenas. - Inconsistency with gore. Pre-placed blood looks nice, but blood decals spawned by monsters being killed look like shit. - The worst Marine design ever. I used to think that Doom 3 marines are shit, but my God, what the fuck were they thinking about? They literally slammed Masterchief and Prophet together. It's funny to think that back in the day both used to be considered clones of Doomguy. - Double jumping seems awkward. Also, the animation for climbing that box was cringeworthy, he could have just jumped over it. - No actual music. Just generic dubstep that only plays in combat. (IMO they should have hired Andrew Hulshult to make a metal soundtrack for it) - Enemies droping health and random ammo like fucking pinatas. It doesn't has health regeneration, but since pickups are spawned everywhere, it makes no fucking difference. They just don't know how an oldschool shooter is meant to be played. - Unnecessary 19th century look on SSG. They could have made it with a wooden grip without adding unnecessary super retro details. - Shitty map editor that feels more like a map assembler. It can't create actual new maps, only place pre-existing rooms. Since the game is cross-platform and maps made in PC is meant to also be played in consoles, It has a stupid limit of resources that can be placed so it won't lag on consoles, so, forget slaughtermaps, or maps any different from the original game. This is just fucked up, mappers won't have any freedom. And knowing how Id Tech 5/6 is not mod-friendly (see how RAGE and Wolfenstein New Order have exactly zero mods), we will not have actual modding tools for it. Still it looks much better than Doom 3. I'm happy to see that Hell levels will take a good role on it (they said that the hell level featured on E3 takes place on the middle of the game, so, maybe 50% of the game will take place in Hell).
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 19 Юни 2015 19:46
Serious Sam написа: Ето как трябваше да изглежда трейлъра на новия DooM: http://knowyourmeme.com/videos/118221-doomВсъщност сега като се замисля ако има мод дето прави играта да върви на 120 фпс ще е доста прилична.
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 19 Юни 2015 23:04
Serious Sam написа: Ето как трябваше да изглежда трейлъра на новия DooM: http://knowyourmeme.com/videos/118221-doomDA TOCHNO Найн Инч Нейлс zeha IP-to i go npraviha qko shoto sa kadurni. a ti si igral 5 mins i si widql 2 kvadratni metra i ne znaesh nishto a kato poziorche povtarqsh tupoto heitursko lafche. kato napravish pone 1 prevurtane na Fo3 nqma da razberesh, igrai si tam igrite s 4 butona na klaviaturata, te sa fun, no prostichki kato za prostichki deca kato teb.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|