play4u написа:
А иначе поне засега (36%) игричката си е 6+ откъм контент, герой, геймплей и т.н + добра оптимизация. Ама тея крашове ебават майката на цялостната картинка.. :/
След 55% играта става на практика неиграема заради крашовете, що се отнася до главните мисии, иначе за разходки и странични мисии няма проблеми. Аз съм я отписал засега, поне докато не се пуснат някакви пачове, прекратяващи тази мъка.
Относно радиата съм единствено впечатлен от WCC. Останалите изобщо не ми допадат. Разбира се, това е въпрос на вкус, определено е вложен труд в създаването на радиостанциите, но съм категоричен, че в това играта отстъпва на San Andreas, където
нямаше слаба радостанция, дори токшоутата бяха няма-такъв-майтап.
Липсва и малко от атмосферата на San Andreas, където усещането, че се разхождаш по улиците в гетото или пък по селските пътища в каунтито беше пресъздадено много успешно. Освен това е заложено на количеството на
NPC персонажите, за сметка на качественото им развитие. Просто в San Andreas летвата се вдигна много по това отношение - не само внушителния voice cast, но и самото разгръщане на герои като The Truth, Frank, Big Smoke и др. които просто няма начин да останат безлични.
Всичко останало в играта е на топ ниво. Приветствам нововъведенията изцяло,
механиката в играта е на извънземно ниво, няма как да не останеш с впечатление, че градът е жив и функционира, вместо да се чувстваш като в The Truman Show както в предишните серии в играта. Виждат се някои
заемки в обирите от други игри като Mafia 2 и Payday, но това по-скоро е похвала, отколкото критика. Автопаркът радва изцяло и е съвсем достатъчен. Честно казано играта изпълни очакванията ми и единствено техническите недостатъци, свързани с крашовете са това, което ме спира да я доиграя. Доколкото знам същите присъстват и в оригинала, така че бих си я взел оригинална, след като мине пазарната еуфория и я пуснат на по-нормална цена и с включени фиксове.