DOOM

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
iddqd

Re: DOOM

Мнение от iddqd »

еми от пират бея беше линка, но е от 2008 година доста стар
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

http://www.polygon.com/2014/7/17/591238 ... -off-today
Днеска май ще казват каквото имат да казват за Doom
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

http://m.ign.com/articles/2014/07/18/do ... kecon-2014
Fast-paced combat against multiple enemies at once - Doom 3 this ain't.
Set outside a massive UAC research facility on Mars as it's being invaded by the forces of Hell.
Hellknights, cyberdemons, revenants, mancubii, and other classic monsters were spotted throughout the demo.
Classic Doom weapons, including the fan-favorite double-barrell shotgun return. Plasma rifle, rocket launcher, and the good old chainsaw were also shown off.
Go fast. "Doom is not about about taking cover" said executive producer Marty Stratton.
Doom is powered by IdTech 6, and will be for PC, PS4, and Xbox One. They are "committed" to 1080P at 60 frames-per-second.
Wonderfully gory close range executions, including special ones for dropping down on enemies from above.
Revenants now have jetpacks and can hover about while firing rockets at you.
At least one weapon, the combat shotgun, has an alternate fire mode, which allows you to charge up and release multiple shells in rapid succession.
Sprinting, double-jumping and mantling are all possible, making for very fluid motion during combat.
Enemies can teleport in for old-school style ambushes
Dying results in a crazy fatality scene depending on what killed you a la Dead Space. Revenants rip your arms off and punch straight through your combat helment.
Old school mechanics. No reloading your clip, hold as many weapons as you want, health and ammo pick-ups etc. NO REGENERATING HEALTH.
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

Още никъде ли не е лийкнал геймплйея от QuakeCon?
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Ще се опитат да напавят брутал дуум с ид6 енджина. Ако успеят да преработят енджина да е подходящ за нещо подобно ще се получи нещо яко
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

Изображение
На Е3 ще показват геймплея от Quakecon 2014.
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Сефте чакам с нетърпение Е3.

Ей така се опазва нещо, когато искаш да няма leak-ове. :)
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Аз пък вече губя вяра в тия хора. Fallout 4 или TES 6, за всичко друго ми е през члена, ама явно поредния шнур за феновете.
Аватар
Найн Инч Нейлс
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Обратна връзка:

Мнение от Найн Инч Нейлс »

A WE ей как нищо не изтече бе? 1 година стана май. Това не е възможно. Тея според мен нищо не са показали на QuakeCona, само мамят :oops: преебаха/понаправиха парички да продадат +някоя бройка на Wolfa уж бета мета... няма бета няма дявол :д ебаси измамниците и са кво... на E3 ако покажат 30 секунди нещо голем праз( а па представяш ли си нищо да не покажат не пак а отново) . Толко бавно става неам думи, поне да я пуснат до края на годината ама надали. Абе тея MachineGames 2 игри направиха ще направят 3та за половината време, а тея 5 години+++ и едно нищо... хората ще кацнат на Марс вече, а тея кво правят толкова.

ПП БТВ НОВИЯ WOLF Е СТРАШИЛИЩЕ ЕБАСИ БАСИ КЕФА... ТОЛКО ОБИЧАМ OLD СКУУЛ ШУТЪРИ. ма много много кратка.... ебаси тъпото... И защо рязаната двуцевка немога да стрелям с 2та патрона едновременно?????? баси тъпото :Д
Аватар
Kirilicata
В момента играе: MoneyCrafta

Мнение от Kirilicata »

нелегален написа:
Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
не искам да имаме никакви взаиомоотношения.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Не мога да си представя, че до нещо толкова епохално остават само някакви си кьорави дни... В неделя най-накрая след няколко години чакане ще се вдигне булото и за простосмъртните и ще видим аджеба на какво прилича DooM, след като Кармак се отегли от id Software :D
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
Найн Инч Нейлс
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Обратна връзка:

кой ден и кой час? нещо стрийм екстри? :oops:
нещо ми се върти 14ти ама погледнах е3 почва 16ти??? дайте инфо за бетесда и доом
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

Изображение
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

ние гледаме Хелзинки, който не е наясно
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Найн Инч Нейлс
Обратна връзка:

Демек ноща неделя срещу понеделник? В 4 часа сутринта се пада така ли е?
Е тук има скрийн с часа за Doom https://twitter.com/doom
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

Аватар
Найн Инч Нейлс
Обратна връзка:

Очарован и разочарован, така се чувствам :) Много ме кефи аркадния, бърз и брутален геймплей. За негативи не искам да говоря, да не насаждам мнение, ще говоря по натам. Първо искам да чуя мнението на другите.
За сега само позитиви чувам, което ме разочарова ха-ха. Защото виждам неща които ме разочароват. Както и да е ENJOY как се вика и споделяйте усещането си...
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

Единственият негатив е,че играят на конзола. :D
Аватар
DarkAvenger89

Мнение от DarkAvenger89 »

За негативи не знам,играта кърти според мен. Единственият минус от това, което видях е...по дяволите, не виждам никъв. Точно така се прави мада факинг шутър според мен.Без някви гейски прикрития , без любовни глупости и другите фагетски неща(да Wolfenstein теб гледам), просто ходиш напред и газиш, взривяваш, кълцаш, мачкаш и извършваш всяка друга форма на насилие, която ти дойде на ума.
Публикувай отговор