отговарям само защото се обръщаш много рязко към мен чрез неверни инсинуации
не знам кое точно е наглото в случая, след като темата има съвсем ясно изразен характер и той е - поздрав към форумците, които обичат да слушат хубав (хард) рок; не ме интересува ти с какви аутистки впечатления си останал за знанията ми относно каквато и да било музика, аз просто слушам такава музика, каквато ми харесва, както всеки един човек, който обича да слуша музика; това че ти си решил да отдадеш особено внимание на нарочните ми надуваеми постове и силно си въобразяваш че ме познаваш, е твой личен проблем и показва невъзможността ти да разграничаваш ирония от истина
ясно изразена е също така и неконтролируемата ти умствена бавнярщина, задето говориш глупости пред хората, а после се извърташ като фурнаджийска лопата без да ти мигне окото, че и мен обвиняваш в наглост; и изобщо кой си ти, за какъв си се взел, какъв си ми на мен, че да ме обвиняваш в каквото и да било? нямаше да напиша нищо тук, а всичко щях да ти кажа на лично, но ти реши да заявиш най-тържествено за поредния си провал в комуникацията с човешки същества - фактът че съм те блокирал във фейсбук
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
щом ти е чак толкова бодлив трън в окото - ето, махам ти блока веднага, да си сигурен че няма още две очи, които тайно следят всяка твоя крачка и умуват как да пречупят устрема ти към вечен успех
тази глупост с хелоуин, сега така поставена от теб, изглежда 10 пъти по-жалко в очите ми, а сега и в очите на форумците, защото ти тогава не ми каза, че си си правил
мишкарски експериментчета на дребно с мен, а чисто и просто "аз се сетих/аз я намерих"; не, изобщо не се чувствам тъпо и сега ще ти кажа защо: чувствам едно искрено съжаление към теб, жал ми е, защото, както ти казах, ти изобщо не ме познаваш - аз имам много по-различно разбиране за музиката от теб (или ако искаш - неповторимо, уникално, единствено, различно от твоето или пък твоето е различно от моето, чаткаш ли) и винаги съм го заявявал в тоя форум, както и в други форуми, както и навсякъде
в живота си по начин, който не използва никога никакви глупави фрази, присъщи само на ей такива вечно лаещи помияри като теб, които не знаят гладни ли са, жадни ли са, сере ли им се, от сорта на "най-иконичната песен". точно ти на мен не можеш да седнеш, честно, да ми обясняваш коя била най-иконичната песен, при положение, че ти сам заявяваш колко "жалка" група са хелоуин. да вземеш да се поспреш за малко, викам аз, че започваш да прекрачваш много граници с твърде големи крачки, ама гащите ти са пълни и през крачолчетата се стича жълто ако.
и още веднъж, вместо ти да се засрамиш малко и поне тоя път да си замълчиш, как можа да си признаеш най-долно, че изпитваш хората, повтарям, по
мишкарски начин?
повече нямам какво да кажа, защото се чувствам отчаян от това изпълнение, но искрено се надявам да си ме разбрал правилно, защото не искам да се измъчваш като грешен дявол
колкото до песента keeper of the seven keys - не ми харесва кой знае колко и съм я слушал много малко, какво толкова, голяма работа, не е имало и как да я позная

и всичко това можеше да ти бъде спестено, ако просто беше решил този едничък път да бъдеш нормален човек и да ми кажеш
на мен с какво намерение си си правил тия смешни експерименти, при положение, че едва ли не ми се правеше на приятелче
nokti over and out
п.п. забравих да кажа, че любимият ми албум на хелоуин се казва CHAMELEON и не е никакъв метъл, но е най-якото нещо, което са правили!
ааа, и още нещо забравих да добавя - Саше, ако си изтървал предните три компилации, които съм правил (пише, ако не виждаш, vol. 4) и които съм пускал тук, препоръчвам ти да ги намериш назад из историята на форума и да изслушаш всичките яки парцали от тях, за да си успокоиш егото, дето не можа да начешеш и в огледалото даже за толкоз много години