Сирийската гражданска война / Ислямската държава

Подфорум за политически дебати.
Публикувай отговор
Аватар
Kirilicata
В момента играе: MoneyCrafta

Re: Ислямската държава

Мнение от Kirilicata »

Nocturno написа:публична тайна е че Kirilicata не може да пише на кирилица

"вище"
"мисиюлмани"
"мисюлмани" - как успя два пъти да не го напишеш правилно?
"атенатата"

очевидно е че си гледа в пръстите, а не в монитора, докато пише :D
Каква тайна бе брат, всички знаят, че не си чета мненеята. :lol:

А иначе, да, генерализрам много, но не казвам, че всички мисилюлюлюмани трябва да се избият. Просто трябва те да се променат, а не ние. Ето виЩе ги пак се изкараха за жертви и изградиха един щит срещу всякаква критика срещу исляма. Идеята ми е, че не може в 2015 идола да ти е Мухамед, който е бил женен за 12 годишна.
нелегален написа:
Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
не искам да имаме никакви взаиомоотношения.
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Всичко, де е мюсюлманин да мре! Жени, деца, старци, мъже не ме интересува. Това са ебати лайнарската религия. Забутани в 120 в. пр. н. е. и с атентати из цял свят искат да ни върнат и нас там... Да мрът и да ни отърват от съществуването си. Минарета и джамии по цял свят да се разрушат. Документи и летописи да бъдат изгорени, че да няма никакъв спомен след 100 години за Мухамед и курвата му или там квото е...

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

40 години за онова време е все едно 4 седмици в настоящето.
а през деветдесетте пет години бяха се едно две в настоящето
lel
Чак някъде през 14-15ти век, когато идва Чумата, а след нея и Ренсанса, Европа почва да изпреварва Исляма, и то точно защото вече се усещат, че ако не се стегнат, турците ще ги превземат.
top kek за изказа и философията на един history geek

Арабски числа.
Арабски барут.
Арабско кафе.
Арабски топ.
Арабска търговия.

И така нататък. Повече трябва ли да изреждам?
От всички постижения на мюсюлманския свят....
Изображение

Ти си на някакъв килинг сприй днес :D
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Zhelyo е пак на ниво:
http://www.nenovinite.com/ne/svqt/6600/
¯\_(ツ)_/ ¯
Gen.Toast
В момента играе: PTSD simulator

Мнение от Gen.Toast »

http://www.bbc.com/news/world-africa-30728158
Религията на мира.

Интересно ми е как по дяволите западния свят толерира религията на очевидната омраза. Крайно левите, педалите и ислямистите са за разстрел.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Аватар
newcomer
В момента играе: Футбол, ама навън

Мнение от newcomer »

Бившите колониални империи и техните народи няма да оцелеят. Там отиват толкова много емигранти, главно мюсюлмани, че до 2050 г. от местното население няма да има помен. Ето защо не съм ентусиазиран като всички да емигрирам на Запад. Хубаво е, ама ще им се срути икономиката ако продължават да плащат социални помощи на все повече милиони.
Ето защо България е земя райска - цели региони са населени със смесено население, но никой не надига глас, че е повече от другия. Само че ние имаме късмета нашите малцинства да са тук от векове. На Запад има гастарбайтери от по-малко от век.
Между другото, не може да се обижда исляма като цяло. Мнозинството са повече от разбрани и мирни хора, които проповядват, че религията им е ТОЛЕРАНТНА И МИРНА. Подобно на християнството, нали? Това, че няколко милиона фанатици си мислят, че представляват Мохамед и Аллах, не значи, че е така. За тях само разстрел. Но не мразете без основание. А пък ако не искате да стоите безучастни и да си променяте мнението, възродете кръстоносците (тоя път и с православни) и отивайте да завземате Светите земи. В Мосул вече няма християни...
Gen.Toast

Мнение от Gen.Toast »

newcomer написа:Между другото, не може да се обижда исляма като цяло. Мнозинството са повече от разбрани и мирни хора, които проповядват, че религията им е ТОЛЕРАНТНА И МИРНА. Подобно на християнството, нали?
https://www.youtube.com/watch?v=tpeIS25jhK4
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Аватар
newcomer

Мнение от newcomer »

Gen.Toast написа:
newcomer написа:Между другото, не може да се обижда исляма като цяло. Мнозинството са повече от разбрани и мирни хора, които проповядват, че религията им е ТОЛЕРАНТНА И МИРНА. Подобно на християнството, нали?
https://www.youtube.com/watch?v=tpeIS25jhK4
Виж коментарите. И на мен не ми харесва какво видях във видеото. Ако ислямът е проблемът, вместо няколко милиона заблудени екстремисти, какво е решението? Да се пусне атомна бомба в Мека? Не можем просто да затрием втората, на път да стане първа по популярност, религия в света.
Gen.Toast

Мнение от Gen.Toast »

newcomer написа: Виж коментарите. И на мен не ми харесва какво видях във видеото. Ако ислямът е проблемът, вместо няколко милиона заблудени екстремисти, какво е решението? Да се пусне атомна бомба в Мека? Не можем просто да затрием втората, на път да стане първа по популярност, религия в света.
Аз нямам нищо против асимилираните мюсюлмани. Те са продуктивна част от общестовото която не вреди на никого.
Европа трябва да си затвори границите. Тия да си правят каквото си поискат в пустинята.
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Аватар
newcomer

Мнение от newcomer »

Gen.Toast написа:
newcomer написа: Виж коментарите. И на мен не ми харесва какво видях във видеото. Ако ислямът е проблемът, вместо няколко милиона заблудени екстремисти, какво е решението? Да се пусне атомна бомба в Мека? Не можем просто да затрием втората, на път да стане първа по популярност, религия в света.
Аз нямам нищо против асимилираните мюсюлмани. Те са продуктивна част от общестовото която не вреди на никого.
Европа трябва да си затвори границите. Тия да си правят каквото си поискат в пустинята.
Тук съм напълно съгласен с теб, но в страните, от които емигрантите идват, не виждам как нещата ще потръгнат. Това са предмодерни общества и при тях войната е начин на съществуване. Гладът и липсата на нормални битови условия са неща, за които се говори през цялото време по медиите. От друга страна, на западняците им е изгодно да използват емигрантите като евтина работна ръка.
Все пак се надявам някой ден Западна Европа да се опразни от външни (без търговци и други, изпълняваща дейност на международно ниво), включително наши. Северозападна България плаче за тях. Източна България вече се пълни с руснаци толкова бързо (400 000 към момента, по данни на Нова тв), че ако някой се върне, скоро няма да има място.
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Значи момчета бях за два дни в Амстердам и каква мислите че беше изненадата ми, когато разбрах името на хотела в който приятелите ми бяха избрали да направим резервация:

Изображение

В добавка собствениците бяха некви араби.

SO...I'm not saying that they are ISIS...

...But they are ISIS!!!

Отделно посетихме "Немо" музеят за наука и там си направих тест при който на компютърен монитор се показват различни снимки, а вие си държите двата пръста на едно устройство подобно на детектора на лъжата. Накрая се показват снимките на които сте имали най-силна емоционална реакция. Мисля, че резултата никого няма да учуди :D

Изображение
Изображение

FUCK YEAAAAH!
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Значи вече е научно доказано колко си зле :lol:
¯\_(ツ)_/ ¯
Пръч

Мнение от Пръч »

what if they get me? написа:
ЦицоманЪ написа:Всичко, де е мюсюлманин да мре! Жени, деца, старци, мъже не ме интересува. Това са ебати лайнарската религия. Забутани в 120 в. пр. н. е. и с атентати из цял свят искат да ни върнат и нас там... Да мрът и да ни отърват от съществуването си. Минарета и джамии по цял свят да се разрушат. Документи и летописи да бъдат изгорени, че да няма никакъв спомен след 100 години за Мухамед и курвата му или там квото е...
Ислямът е бил 200 години пред Европа в продължение на мнооого векове. Чак някъде през 14-15ти век, когато идва Чумата, а след нея и Ренсанса, Европа почва да изпреварва Исляма, и то точно защото вече се усещат, че ако не се стегнат, турците ще ги превземат. Тука е много важен момент, в който трябва да ти обясня колко е важна ролята на националната държава над тази на феодалните (наричани по модерно "капиталистически") интереси, но ти си далеч от това ниво на разбиране и затова няма смисъл.
Нещо дори и комунизма не си го досхванал. Края на феодализма според Маркс се свързва с възникването на частна собственост, непроизлизаща от властта на владетеля. Маркс разглежда капитализма като типичен за националната държава постфеодален преходен период между феодализма и комунизма/интернационализма - това с приравняването на феодализъм и капитализъм е някаква твоя фантазия, целяща не знам какво - оправдаване на икономическите експерименти на нашите шумкари сталинисти? Преекспонирането на приноса на националната държава, и в същото време удобно забравяйки ролята на частната собственост и свободната философска мисъл за ренесанса, е похват ползван от Сталин и нашите комуно-идиоти и техните приближени апаратчици за консолидиране на властта им върху малоумния пролетариат и няма нищо общо с комунистическата идеология.
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

what if they get me? написа: ТЪП СИ МОМЧЕ.
А ти пък си още по- тъп като не можеш да различиш елементарен сарказъм и ирония...

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Това клипче на моя адаш, е от 2011г. но в светлината на последните събития изглежда доста актуално :D :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=EKerbOi_mrI
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Gen.Toast

Мнение от Gen.Toast »

Вчера видях видео как ИД екзекутира двама руснаци. Много фейк изглежда.
http://www.liveleak.com/view?i=3f9_1421187315
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Gen.Toast

Мнение от Gen.Toast »

А сега въпрос на време е САЩ да подкрепят и Асад.
http://www.nytimes.com/2015/01/20/world ... .html?_r=0
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Пръч

Re: Сирийската гражданска война / Ислямската държава

Мнение от Пръч »

Наистина ли си толкова зле, или се правиш? Че подкрепата на Саудитска Арабия (и всички останали gulf states впрочем) за въпросната организация е съвсем официален факт от първия ден на съществуването и. Винаги ме изумява как конспиративните пост-комунистически мозъци винаги са супер изумени от себе си и изпитват маниакално хедонистично удоволствие да се самоубеждеват в правотата си и гениалността си, "разкривайки" някакви косвени "доказателства" за изцяло публично известни позиции.
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

СНК като чуя и се сещам за Съвета на Народните Комисари :lol:
¯\_(ツ)_/ ¯
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Което между другото е и произношението на съветското СНК /има и друга абревиатура - Совнарком/ :lol:
¯\_(ツ)_/ ¯
Публикувай отговор