Gen.Toast написа:newcomer написа:
Виж коментарите. И на мен не ми харесва какво видях във видеото. Ако ислямът е проблемът, вместо няколко милиона заблудени екстремисти, какво е решението? Да се пусне атомна бомба в Мека? Не можем просто да затрием втората, на път да стане първа по популярност, религия в света.
Аз нямам нищо против асимилираните мюсюлмани. Те са продуктивна част от общестовото която не вреди на никого.
Европа трябва да си затвори границите. Тия да си правят каквото си поискат в пустинята.

Тук съм напълно съгласен с теб, но в страните, от които емигрантите идват, не виждам как нещата ще потръгнат. Това са предмодерни общества и при тях войната е начин на съществуване. Гладът и липсата на нормални битови условия са неща, за които се говори през цялото време по медиите. От друга страна, на западняците им е изгодно да използват емигрантите като евтина работна ръка.
Все пак се надявам някой ден Западна Европа да се опразни от външни (без търговци и други, изпълняваща дейност на международно ниво), включително наши. Северозападна България плаче за тях. Източна България вече се пълни с руснаци толкова бързо (400 000 към момента, по данни на Нова тв), че ако някой се върне, скоро няма да има място.