Nreth написа:
Serious Sam написа:
Аз ей сега тъкмо си свалих Ziggurat и ще я разцъкам.
Ма това е игра от 2014.
То от 2015 игри има ли вече?
Ziggurat играх преди време за кратко. Не ме спечели. Някакви елементарни rpg елементи и тук-там някой друг посредствен бос.
Сега играя Ю-Ги-О и съм срещу Кайба(някакъв мод), мочмета! Но се преебах и си отключих всички карти, а така тръпката е нулева. Правя зверски непобедими тестета и по едно време яко се бях зарибил, ама еднаквите реакции на Кайба, а също и на места елементарните му грешки, както и по слабото му тесте скоро направиха играта тотално скучна. Последните дни най-много да разцъкам по един дуел на двайсет и четири часа... Така и не мога да се начудя що го преебаха толко това аниме, имаше по голям потенциал от Покемон, според мен.
Също паралелно играя най-новия Bionic Commando, въпреки че нито е от 2014, нито от 2013, ти да видиш
Играта е интересна точно около две минути и половина в началото, когато главния герой търсеше ръката си в някаква сграда и тихомълком изтребваше тъпи противници.
Оттам нататък от нищото изскочи шибан туториъл и почнах да рипам досущ като асасин по разни квадратчета. След това продължих да подскачам и в играта, изтребвайки дебили. Много обичам безлюдни, полуразрушени градове в игрите, но тук не може и да обикаляш. Кривнеш ли от пътя, който ти е начертала играта, веднага те обхваща радиация, но разбираш ли, точно по това "коридорче" от света, по което се движиш, радиацията липсва.
Историята стана прекалено клиширана и банална още преди да съм преполовил кампанията, а босовете пък на нормална трудност се убиваха с две-три гранати. Даже не знам дали ще я завърша, много скучна, еднообразна и посредствена игра, която е кратка, но се усеща като много дълга.