направо не е за вярване
Grand Theft Auto V
- Till.Lindemann
Re: Grand Theft Auto V
нови песни
направо не е за вярване
направо не е за вярване
Не добавят ли нещо от рода на K-Rose, Flash FM, K-DST или Radio X, все едно нищо не са направили
Просто някакъв пач с още повече гейски песнички...
Моего мнение е че това GTA 5 е с най-слабите радиостанции от всички в поредицата. На GTA 4 не си ги спомням, щото играта толкова ме разочарова че не обърнах внимание на саундтраците, ама май и там бяха зле
Моего мнение е че това GTA 5 е с най-слабите радиостанции от всички в поредицата. На GTA 4 не си ги спомням, щото играта толкова ме разочарова че не обърнах внимание на саундтраците, ама май и там бяха зле
Заслушвал ли си се въобще в радиото на петицата...?
K-Rose = Rebel Radio
K-DST = Los Santos Rock Radio
Flash FM = Lowdown FM/The Space
Radio X = Channel X
K-Rose = Rebel Radio
K-DST = Los Santos Rock Radio
Flash FM = Lowdown FM/The Space
Radio X = Channel X
Как може ГТА 4 да те разочарова, втф е така...
-
Der Meister
- Обратна връзка:
gta 4 е с най-силните радиостанции според мен - http://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Thef ... soundtrackvanmx написа:Не добавят ли нещо от рода на K-Rose, Flash FM, K-DST или Radio X, все едно нищо не са направилиПросто някакъв пач с още повече гейски песнички...
Cannibal Corpse, Bathory, Celtic Frost, Entombed, Sepultura, Deicide, Soulfly, Kreator в коя друга игра можеш да чуеш
Не, Episodes from Liberty City е с добрите станции. Оригиналната издиша с радиото.
- Blood_Empire
- В момента играе: варкрафт, соулреавар,
Самолетите ме отказаха от СА, нататък не съм ги играл поради слаба машина. 
Кръв_Империя
- Till.Lindemann
хаха да
има доста лудници онлайн
има доста лудници онлайн
Grand Theft Auto V arrives for PlayStation 4 and Xbox One on November 18th, PC version coming January 27, 2015. Exclusive content details at http://rsg.ms/3d087ff
https://www.youtube.com/watch?v=7oFmRN0oadI
FAP
3рд > 1ст пърсън за мен, но тва ше е 1000 пъти по-яко от CoD мулти, ако го направят адекватно
FAP
3рд > 1ст пърсън за мен, но тва ше е 1000 пъти по-яко от CoD мулти, ако го направят адекватно
Ей тъй се прави next gen порт,евала.
Има някакъв такъв мод за първо лице, щойто изглежда интересено, ама това вече избива рибата. Тия Rockstar наистина слушат какво искат феновете, браво на тях. Ше ме накарат да си купувам PS4 
- BaronZlovon
- В момента играе: junglist
тва е last -> current gen портNreth написа:Ей тъй се прави next gen порт,евала.
- Till.Lindemann
е тъй де, още не сме възприели PS4 като нещо нормално тука, има време
иначе, вероятно ще е лудница, аз, стига да имам време, съм решил да изкарам мисиите отново веднъж с новата графика(понеже си имаше някои красотийки дори и на PS3), като особено бруталните мисии(кораба, обира на оня препарат, летенето между вятърните мелници, Monkey Business, Better then CJ(Derailed)), ще ги мина и на FPS. имам опасение, че прицелването ще е ад, тъй като автоматичния мерник на TPS ме съмнява да го има тука, обаче сиг ще измислят нещо. Online не ми се мисли каква лудница ще е при новите условия.
тея радиа, явно за много хора са проблем, обаче странно как на K-Rose още помните "All my exes live in Texas..." и "Dear John, please Johny, please come home...", а в петицата станции с по 20 песни + адекватни водещи, хитри реклами и тн, не са ви достатъчни
истина, като хукнеш да обикаляш пътищата Online, се случва повторение понякога, ама като цяло не мисля, че проблема е толкова належащ, а и се очаква да пускат DLC-та с още музика така че ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
иначе, вероятно ще е лудница, аз, стига да имам време, съм решил да изкарам мисиите отново веднъж с новата графика(понеже си имаше някои красотийки дори и на PS3), като особено бруталните мисии(кораба, обира на оня препарат, летенето между вятърните мелници, Monkey Business, Better then CJ(Derailed)), ще ги мина и на FPS. имам опасение, че прицелването ще е ад, тъй като автоматичния мерник на TPS ме съмнява да го има тука, обаче сиг ще измислят нещо. Online не ми се мисли каква лудница ще е при новите условия.
тея радиа, явно за много хора са проблем, обаче странно как на K-Rose още помните "All my exes live in Texas..." и "Dear John, please Johny, please come home...", а в петицата станции с по 20 песни + адекватни водещи, хитри реклами и тн, не са ви достатъчни
Аз вчера направих 100% на играта, останаха ми само някои онлайн трофита, ама нещо не се намират онлайн играчи с които да отключа и тия трофита
Сега пак се разбивам с GTA San Andreas да пробвам и нея на 100%, досега никога не съм го правил
Те тия мисийки в GTA игрите, където трябва да търсиш части от космически кораб, парчета от писмо, графити за пребодисване, миди, подкови и т.н, направо ми се струват невъзможни за минаване без гайдовете от интернет. Дори и с тях пак е трудно. Ама пък е интересно, защото попадаш на интересни места, които може да не си забелязал докато си цъкаш мисийките.
Сега пак се разбивам с GTA San Andreas да пробвам и нея на 100%, досега никога не съм го правил
Те тия мисийки в GTA игрите, където трябва да търсиш части от космически кораб, парчета от писмо, графити за пребодисване, миди, подкови и т.н, направо ми се струват невъзможни за минаване без гайдовете от интернет. Дори и с тях пак е трудно. Ама пък е интересно, защото попадаш на интересни места, които може да не си забелязал докато си цъкаш мисийките.
momcheta pre-ordernah q :S
sled 1 sedmica trqq e tuka
dano ne e shit kato 4kata
sled 1 sedmica trqq e tuka
dano ne e shit kato 4kata
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица