Sacred 3
- Revive_
- В момента играе: Заглавията които си заслужават...
- Обратна връзка:
Re: Sacred 3
Като заклет фен на Поредицата Sacred, мога да кажа че ми харесва играта, въпреки че е различна от предните части...
Като че ли НЕ е стил " още от същото" което я прави различна от предишните!
С удоволствие ще си я закупя.... но нека като поевтинее!
Като че ли НЕ е стил " още от същото" което я прави различна от предишните!
С удоволствие ще си я закупя.... но нека като поевтинее!
"Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione."
"Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
"Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
изненадваш ме с това изказване. Въздържах се да я тегля понеже всички я нахраниха, но заради теб ще я пробвам
fixedBaronZlovon написа:fifa 2014 = fuck dragon age, fuck sacred 3, fuck risen 3...Nreth написа:Аз се отказах дори да я тегля.Супер зле я описват.Ся ако и Risen 3 е някъв боклук...хептен ще се откажа от RPG-тата
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Как Risen 1 ще е била зле? Ще те набия бе ЕЙ!DarkAvenger89 написа:Ако имах място на харда, щях да си я изтегля просто щото ми стана интересно да видя колко точно се се осрали с нея, но за щастие нямам.
Интересно, наистина ли имаш някакви очаквания към Risen 3, при положение, колко зле бяха миналите 2 игри ? Айде първата, ако си някакъв заклет фен на пираните може, ама 2 беше просто тооолкова зле.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
- Revive_
- Обратна връзка:
Виж, Excess, не си налагам мнението, просто намирам играта за по различна от предните части, това че авторите са решили да я направят различна, съвсем не означава че е по безсмислена или тъпа. Все пак това си е въпрос на вкус, разбирания, гейм култура, логика, познания, иновативност и популярност!Excess написа:изненадваш ме с това изказване. Въздържах се да я тегля понеже всички я нахраниха, но заради теб ще я пробвам
Избора е голям и всеки може да избере това което му харесва!
Както казват хората... цял живот на Боб не можеш да караш ( същата максима важи и за жените) така е и при игрите ако няма нещо различно, еднаквото омръзва бързо!
Икономиката на света се крепи на основната максима да се произвежда това което е иновативно(ново-модерно), популярно или това което се търси!
Стига сме дъвчили една и съща дъвка...
Има много игри-поредици който в много малка степен се различават... а това ги прави скучни и непопулярни.
Сумати неща изреди,но не каза какво ти харесва 
- BaronZlovon
- В момента играе: junglist
don't fix if it's not broken.moroel написа:fixedBaronZlovon написа:
fifa 2014 = fuck dragon age, fuck sacred 3, fuck risen 3...
smoknchillnplayn
- Revive_
- Обратна връзка:
Отговарям ти....Nreth написа:Сумати неща изреди,но не каза какво ти харесва
+ Харесва ми историята, визията ( макар, че не съм привърженик на анимационните игри, стил Boarderland) по скоро ми се вижда леко фентъзи...
+ Харесват ми ефектите и саунда и магиите, диалозите, противниците... например като "Beastmen" > http://s15.postimg.org/3l7bua1vv/sacred ... sokd_d.jpg )
+ Яко е че можеш да се гавриш с противниците си по няколко начина...
+ Картата е дооооста обширна... нищо,че зоните са затворени! Интелекта на противниците е на добро ниво.
+ Харесва ми че някой от противниците използват атаки/магии който е добре да ги избягваш, вместо да се засилват към теб само и само да те млатят монотонно.
+ Харесват ми крайпътните опасности които трябва да избягваш.
- Не ми харесва това, че не можеш лично да си обираш предметите(златото) от земята.
- Липсва разнообразие от екипировки и оръжия.
- Липса на куести.
- Липса на отворен свят
- Липса на Свобода на действие
- Нетрадиционно управление
- Играта не отговаря на поредицата "Sacred".
- DarkAvenger89
Kirilicata написа:Как Risen 1 ще е била зле? Ще те набия бе ЕЙ!DarkAvenger89 написа:Ако имах място на харда, щях да си я изтегля просто щото ми стана интересно да видя колко точно се се осрали с нея, но за щастие нямам.
Интересно, наистина ли имаш някакви очаквания към Risen 3, при положение, колко зле бяха миналите 2 игри ? Айде първата, ако си някакъв заклет фен на пираните може, ама 2 беше просто тооолкова зле.
На мен лично не можа да ми хареса особено. В началото ми беше интересно, ама след това здравата ми отъпя, особено като отидох в манастира. Куестовете ми бяха скучни, броните и оръжията също. кат се отвори онзи затвор и наизлязаха гущерите почна да ми става интересно, ама и това не продължи дълго. Just not my type of game probably...
Revive, надявам се, че наистина намираш нещо стойностно в играта, а не фенбойстваш...
- DarkAvenger89
Kirilicata написа:Как Risen 1 ще е била зле? Ще те набия бе ЕЙ!DarkAvenger89 написа:Ако имах място на харда, щях да си я изтегля просто щото ми стана интересно да видя колко точно се се осрали с нея, но за щастие нямам.
На мен лично не можа да ми хареса особено. В началото ми беше интересно, ама след това здравата ми отъпя, особено като отидох в манастира. Куестовете ми бяха скучни, броните и оръжията също. кат се отвори онзи затвор и наизлязаха гущерите почна да ми става интересно, ама и това не продължи дълго. Just not my type of game probably...
Revive, надявам се, че наистина намираш нещо стойностно в играта, а не фенбойстваш...
- Revive_
- Обратна връзка:
[/quote]Revive, надявам се, че наистина намираш нещо стойностно в играта, а не фенбойстваш...[/quote]
Дори не знам как се прави това!
Дори не знам как се прави това!
Ся я пробвах(изненадах се колко бързо се изтегли) и наистина не е толкова лоша колкото я изкарват.Заслужава си сегашната оценка в Metacrtick(даже по-висока трябва).Целият хейт идва от това,че хората очакваха Sacred игра.Ако имаше някво различно име от Sacred 3 със сигурност щеше да се приеме по-добре.За тея пари не си струва, но на някое изгодно намаление ще си я зема.Ако харесвате Dead Island epidemic,почти съм сигурен,че и Sacred 3 ще ви допадне и най-важното -абстрахирайте се от името.
има ли някакъв шанс тази игра да се подкара на XP.
well i guess no
well i guess no
“If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer