Автор |
Съобщение |
Revive_
|
 |
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
|
|
Заглавие: Re: Sacred 3 Публикувано на: 01 Авг 2014 21:16
Като заклет фен на Поредицата Sacred, мога да кажа че ми харесва играта, въпреки че е различна от предните части... Като че ли НЕ е стил " още от същото" което я прави различна от предишните! С удоволствие ще си я закупя.... но нека като поевтинее!
___________________________________ "Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione." "Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
|
|
|
|
 |
Excess
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Sacred 3 Публикувано на: 01 Авг 2014 21:37
изненадваш ме с това изказване. Въздържах се да я тегля понеже всички я нахраниха, но заради теб ще я пробвам
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Sacred 3 Публикувано на: 01 Авг 2014 21:43
BaronZlovon написа: Nreth написа: Аз се отказах дори да я тегля.Супер зле я описват.Ся ако и Risen 3 е някъв боклук...хептен ще се откажа от RPG-тата  fifa 2014 = fuck dragon age, fuck sacred 3, fuck risen 3...  fixed
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Sacred 3 Публикувано на: 01 Авг 2014 22:00
DarkAvenger89 написа: Ако имах място на харда, щях да си я изтегля просто щото ми стана интересно да видя колко точно се се осрали с нея, но за щастие нямам. Интересно, наистина ли имаш някакви очаквания към Risen 3, при положение, колко зле бяха миналите 2 игри ? Айде първата, ако си някакъв заклет фен на пираните може, ама 2 беше просто тооолкова зле. Как Risen 1 ще е била зле? Ще те набия бе ЕЙ!
|
|
 |
Revive_
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Sacred 3 Публикувано на: 01 Авг 2014 22:01
Excess написа: изненадваш ме с това изказване. Въздържах се да я тегля понеже всички я нахраниха, но заради теб ще я пробвам Виж, Excess, не си налагам мнението, просто намирам играта за по различна от предните части, това че авторите са решили да я направят различна, съвсем не означава че е по безсмислена или тъпа. Все пак това си е въпрос на вкус, разбирания, гейм култура, логика, познания, иновативност и популярност! Избора е голям и всеки може да избере това което му харесва! Както казват хората... цял живот на Боб не можеш да караш ( същата максима важи и за жените) така е и при игрите ако няма нещо различно, еднаквото омръзва бързо! Икономиката на света се крепи на основната максима да се произвежда това което е иновативно(ново-модерно), популярно или това което се търси! Стига сме дъвчили една и съща дъвка... Има много игри-поредици който в много малка степен се различават... а това ги прави скучни и непопулярни.
___________________________________ "Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione." "Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
|
|
|
|
 |
Nreth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Sacred 3 Публикувано на: 01 Авг 2014 22:08
Сумати неща изреди,но не каза какво ти харесва 
|
|
|
|
 |
BaronZlovon
|
 |
В момента играе: junglist
|
|
Заглавие: Re: Sacred 3 Публикувано на: 01 Авг 2014 22:18
moroel написа: BaronZlovon написа: fifa 2014 = fuck dragon age, fuck sacred 3, fuck risen 3...  fixed don't fix if it's not broken. 
___________________________________ smoknchillnplayn
|
|
|
|
 |
Revive_
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Sacred 3 Публикувано на: 01 Авг 2014 22:24
Nreth написа: Сумати неща изреди,но не каза какво ти харесва  Отговарям ти.... + Харесва ми историята, визията ( макар, че не съм привърженик на анимационните игри, стил Boarderland) по скоро ми се вижда леко фентъзи... + Харесват ми ефектите и саунда и магиите, диалозите, противниците... например като "Beastmen" > http://s15.postimg.org/3l7bua1vv/sacred ... sokd_d.jpg ) + Яко е че можеш да се гавриш с противниците си по няколко начина... + Картата е дооооста обширна... нищо,че зоните са затворени! Интелекта на противниците е на добро ниво. + Харесва ми че някой от противниците използват атаки/магии който е добре да ги избягваш, вместо да се засилват към теб само и само да те млатят монотонно. + Харесват ми крайпътните опасности които трябва да избягваш. - Не ми харесва това, че не можеш лично да си обираш предметите(златото) от земята. - Липсва разнообразие от екипировки и оръжия. - Липса на куести. - Липса на отворен свят - Липса на Свобода на действие - Нетрадиционно управление - Играта не отговаря на поредицата "Sacred".
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Sacred 3 Публикувано на: 01 Авг 2014 23:28
Kirilicata написа: DarkAvenger89 написа: Ако имах място на харда, щях да си я изтегля просто щото ми стана интересно да видя колко точно се се осрали с нея, но за щастие нямам. Интересно, наистина ли имаш някакви очаквания към Risen 3, при положение, колко зле бяха миналите 2 игри ? Айде първата, ако си някакъв заклет фен на пираните може, ама 2 беше просто тооолкова зле. Как Risen 1 ще е била зле? Ще те набия бе ЕЙ! На мен лично не можа да ми хареса особено. В началото ми беше интересно, ама след това здравата ми отъпя, особено като отидох в манастира. Куестовете ми бяха скучни, броните и оръжията също. кат се отвори онзи затвор и наизлязаха гущерите почна да ми става интересно, ама и това не продължи дълго. Just not my type of game probably... Revive, надявам се, че наистина намираш нещо стойностно в играта, а не фенбойстваш...
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Sacred 3 Публикувано на: 01 Авг 2014 23:28
Kirilicata написа: DarkAvenger89 написа: Ако имах място на харда, щях да си я изтегля просто щото ми стана интересно да видя колко точно се се осрали с нея, но за щастие нямам. Интересно, наистина ли имаш някакви очаквания към Risen 3, при положение, колко зле бяха миналите 2 игри ? Айде първата, ако си някакъв заклет фен на пираните може, ама 2 беше просто тооолкова зле. Как Risen 1 ще е била зле? Ще те набия бе ЕЙ! На мен лично не можа да ми хареса особено. В началото ми беше интересно, ама след това здравата ми отъпя, особено като отидох в манастира. Куестовете ми бяха скучни, броните и оръжията също. кат се отвори онзи затвор и наизлязаха гущерите почна да ми става интересно, ама и това не продължи дълго. Just not my type of game probably... Revive, надявам се, че наистина намираш нещо стойностно в играта, а не фенбойстваш...
|
|
|
|
 |
Revive_
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Sacred 3 Публикувано на: 02 Авг 2014 14:34
[/quote]Revive, надявам се, че наистина намираш нещо стойностно в играта, а не фенбойстваш...[/quote] Дори не знам как се прави това! 
|
|
|
|
 |
Nreth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Sacred 3 Публикувано на: 03 Авг 2014 19:08
Ся я пробвах(изненадах се колко бързо се изтегли) и наистина не е толкова лоша колкото я изкарват.Заслужава си сегашната оценка в Metacrtick(даже по-висока трябва).Целият хейт идва от това,че хората очакваха Sacred игра.Ако имаше някво различно име от Sacred 3 със сигурност щеше да се приеме по-добре.За тея пари не си струва, но на някое изгодно намаление ще си я зема.Ако харесвате Dead Island epidemic,почти съм сигурен,че и Sacred 3 ще ви допадне и най-важното -абстрахирайте се от името.
|
|
|
|
 |
Motorolaz
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Sacred 3 Публикувано на: 04 Авг 2014 19:03
има ли някакъв шанс тази игра да се подкара на XP. well i guess no
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Sacred 3 Публикувано на: 08 Авг 2014 21:35
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|