Автор |
Съобщение |
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 04 Апр 2014 14:06
Някой от вас посещава ли люлински фитнес, че искам да видя има ли по добър от Нео-то, засега не съм попадал...
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 13 Май 2014 16:56
Искам да ви покажа упражнения за супер напреднали ... С невероятни спортни уреди от последно поколение. Разработвани дълги готини от НАСА, съвместно с Роскосмос ... http://vbox7.com/play:fed199006aТук може да наблюдавате , мъртва тяга с 145 килограма. Изпълнена по перфектен начин, с много модерна щанга, на фона на квалитетна музика, която говори за изтънченият стил на атлета и неговото завидно високо ниво на ерудиция ... http://vbox7.com/play:0732d95385В този видео урок, може да се насладите на перфектно изпълнено бицепсово сгъване на 60 килограма с права щанга от стоеж. Атлетът е облечен в елегантен спортен екип. http://vbox7.com/play:57eb95a0e9Вдигане на 23 килограмова щанга , 100 повторения за бицепс !!! Щангата е изработена от специални карбонови сплави от сувалката Аполо 16.
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 13 Май 2014 17:57
и аз хойм в тая зала мочмета, искате ли некой път, както сме прайли форумни срещи, футболче и кръчми, така и да направим един форумен фитенс некой път
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 13 Май 2014 18:53
И форумна клизма
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 14 Май 2014 07:41
Какво го постваш тоя тумбак тука?!? За какво само разваляш темата...
А на въпроса за люлинския фитнес - Неото просто е нов фитнес, но уредите му не са особено добри, особено кардиото е под всякаква критика. Аз ходя в R5, защото е една идея по-спокойно (в пиковите часове пак се пълни много де), уредите са стари, но много качествени. Кардио уредите също са качествени, но в общи линии вече работят когато си искат и никой не ебава да ги оправи. Като тоя младоския фитнес, дето е нов и на не знам си колко етажа и на добра цена - в люлин уви няма.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 01 Авг 2014 07:42
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 01 Авг 2014 08:51
Абе ако има някой от Бургас ако има тук, нека да каже някакъв евтин фитенс, да ходя там да блъскам да стана нацепен батка . Мисля че вече постигнах максималното с това което имам у нас - две малки гирички и две бутилки от мин вода пълни с пясък
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 01 Авг 2014 13:08
Начи, аз съм почнал да прекрачвам допустимата граница шкембе и гъз за моя ръст и от известно време съм почнал да тичам и вкъщи да си правя серийки (ама редовно) коремни преси и лицеви упори.
Дано това ми помогне.. :S
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 01 Авг 2014 13:12
абе то че ще има ефект, при условие, че нищо не си правил дося, ама фитнеса си е фитнес
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 01 Авг 2014 13:44
Дидко, какво да ти кажа... лицеви и коремни само по себе си няма как да ти помогнат поради доста причини - шкембето и гъза идват от кофти хранене и/или недостатъчно изразходване на калории. Тоест или нещо грешиш с храненето, или просто си обездвижен. - добави към лицевите и коремните - упражнения на лост и успоредка. Имаш ли гири? Реално погледнато каквато и да е мускулна група не трябва да я правиш по-често от през 3-4 дни. Та с тия две упражнения ще си ангажиран макс 2 пъти седмично, което е крайно малко за натоварване със собствено тегло. Ако беше 10-14 годишен можеше и да докараш някаква видима промяна с тия две упражнения
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 01 Авг 2014 13:48
аз се движа на работа постоянно съм в движение, проблема е от храненето, където съм сгрешил много и чак ме е срам
щото всеки ден на работа ям от макдоналдс/кфц и там подобните шитове в мола, тъй като няма друго а аз дори да си нося от вкъщи, то пак ше са сандвичи, което е същия шит
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 01 Авг 2014 14:00
Имам за задача до догодина по това време да стана около 80кг на 8-10% мазнини. Сега съм 70 сравнително чист, около 12%. Онзи ден си купих 5кг протеин, 120 хапа амино киселини и 500гр креатин и блъскам здраво. Ако имаше само начин да стана и по-висок
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 01 Авг 2014 14:03
denik написа: аз се движа на работа постоянно съм в движение, проблема е от храненето, където съм сгрешил много и чак ме е срам
щото всеки ден на работа ям от макдоналдс/кфц и там подобните шитове в мола, тъй като няма друго а аз дори да си нося от вкъщи, то пак ше са сандвичи, което е същия шит А, със сандвичите от вкъщи изобщо не е така. Ако почнеш да си купуваш пълнозърнест хляб в стил "101 зърна"(следи етикета да няма Е-та най-вече) + каквато и да е пилешка/пуешка шунка + каквито и да са зеленчуци = сандвич 1000 пъти по-безвреден от кфц/макдоналдс. Там като се почне от хлябовете, които издържат с месеци, преминаваш през пластмасовите кюфтета, кофти сосовете и зеленчуците... отврат просто. Тука в работата няколко мои колеги се поддадоха на моите агитации и само от това, че смениха белия хляб с пълнозърнест свалиха по няколко кила. И даже ще си в по-малък разход отколкото с яденето от мола, просто ще ти трябват 15 минути вечер или сутринта, за да си приготвиш читава закуска/обяд.
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 01 Авг 2014 14:16
Gipo написа: denik написа: аз се движа на работа постоянно съм в движение, проблема е от храненето, където съм сгрешил много и чак ме е срам
щото всеки ден на работа ям от макдоналдс/кфц и там подобните шитове в мола, тъй като няма друго а аз дори да си нося от вкъщи, то пак ше са сандвичи, което е същия шит А, със сандвичите от вкъщи изобщо не е така. Ако почнеш да си купуваш пълнозърнест хляб в стил "101 зърна"(следи етикета да няма Е-та най-вече) + каквато и да е пилешка/пуешка шунка + каквито и да са зеленчуци = сандвич 1000 пъти по-безвреден от кфц/макдоналдс. Там като се почне от хлябовете, които издържат с месеци, преминаваш през пластмасовите кюфтета, кофти сосовете и зеленчуците... отврат просто. Тука в работата няколко мои колеги се поддадоха на моите агитации и само от това, че смениха белия хляб с пълнозърнест свалиха по няколко кила. И даже ще си в по-малък разход отколкото с яденето от мола, просто ще ти трябват 15 минути вечер или сутринта, за да си приготвиш читава закуска/обяд. тъй си е За отслабване изварата е мана небесна, както и боба и зелето (селската рецепта за боб със зеле си е bodybuilding meal). Аз ям доста дроб, това е толкова евтин източник на белтъчини и витамини, че е като грешка в системата направо.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 01 Авг 2014 14:20
Deprivd написа: Имам за задача до догодина по това време да стана около 80кг на 8-10% мазнини. Сега съм 70 сравнително чист, около 12%. Онзи ден си купих 5кг протеин, 120 хапа амино киселини и 500гр креатин и блъскам здраво. Ако имаше само начин да стана и по-висок Щом сега започваш с фитнеса тия 10кг ще ги качиш супер лесно. Просто яж много(но чисто, белтъчините винаги са с приоритет) и редовно. Наспивай се добре. Наблягай повече на базови упражнения и не толкова на изолиращи. Аз не бих си взел амино киселини в толкова начален стадий на тренирането ми. Не че ще ти навредят, просто ползата от тях идва при по-тежки и напреднали тренировки, където протеина не смогва да те зарежда с амино киселини. Факт е, че под свободна форма се вливат много по-бързо в кръвта, но пак казвам - не е належащо за в начален стадий на трениране. Това го казвам, защото съм останал с впечатлението, че тренираш от скоро. Поправи ме, ако греша.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 01 Авг 2014 14:28
Абе как се измерва това колко процента мазнини има в тялото ?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 01 Авг 2014 14:33
На специален апарат И тук таме по моловете има някакви, ама те не са прецизни, защото ти пускат ток само през ръцете. За да е съвсем точно трябва да стане от няколко точки на тялото.
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 01 Авг 2014 14:38
Gipo написа: Deprivd написа: Имам за задача до догодина по това време да стана около 80кг на 8-10% мазнини. Сега съм 70 сравнително чист, около 12%. Онзи ден си купих 5кг протеин, 120 хапа амино киселини и 500гр креатин и блъскам здраво. Ако имаше само начин да стана и по-висок Щом сега започваш с фитнеса тия 10кг ще ги качиш супер лесно. Просто яж много(но чисто, белтъчините винаги са с приоритет) и редовно. Наспивай се добре. Наблягай повече на базови упражнения и не толкова на изолиращи. Аз не бих си взел амино киселини в толкова начален стадий на тренирането ми. Не че ще ти навредят, просто ползата от тях идва при по-тежки и напреднали тренировки, където протеина не смогва да те зарежда с амино киселини. Факт е, че под свободна форма се вливат много по-бързо в кръвта, но пак казвам - не е належащо за в начален стадий на трениране. Това го казвам, защото съм останал с впечатлението, че тренираш от скоро. Поправи ме, ако греша. Ами тази програма я правя за втора година, сравнявайки се с един приятел, с когото се надстезавам си е отскоро. Той тренира по този начин от 5 години. Когато започнах бях 60кг и преди това тренирах само по лостове и успоредки... Миналата година го карах на храна само. Сега реших да включа добавките. Започнал съм ги тези хапове, те ще ми стигнат за 1 месец, в края на който целя лежанката за 5x5 да ми е 100. В момента е 80. Май е време за спра форума и да тръгвам към залата Само се чудя като започна евентуално работа как ще намирам време и сили за тренировки и редовно хранене.
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 01 Авг 2014 14:41
vanmx написа: Абе как се измерва това колко процента мазнини има в тялото ? Или просто гледаш картинка и преценяш. Не съм толкова изцепен като за 10%, не съм толкова и мазен като за 15%.. 13%
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 01 Авг 2014 15:17
Гипчо може да стане мотивационен спийкър Надъха ме, довечера ще отида на здравословно пазаруване в билата и днеска ще ям салата (ма с филе де, няма как без месо :S) иначе аз за фитнес имам проблеми със самочувствието щото съм доста хилав (като изключим гъза и шкембето) и ше ме е срам сред всичките батки а и не знам какви упражнения да правя, как етц. то верно има там инструктори ама... :X един мн добър приятел, дето е хипер батка, бачка в един фитнес и примерно при него ше ми е мн спокойно, ама е в младост, което на мен ми е доста далеч за след работа
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|