Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!!
Публикувано на: 09 Юли 2014 21:18

От това, което съм видял приемам, че играта ще е шит. Просто не мога да се насиля да я харесам. Ако се окаже хубава - ще съм приятно изненадан и щастлив, ако е лайно - самодоволно ще разправям "Told you so"

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Публикувано на: 09 Юли 2014 23:26

-Stormrаge- написа:
https://www.youtube.com/watch?v=WdXvFEEBZeo

Играта изглежда невероятно!Нямам търпение!

Профил

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 10 Юли 2014 00:55

Нямам търпение за педерастките приключения. :mexican:

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юли 2014 10:27

http://www.kaldata.com/%D0%98%D0%B3%D1% ... 91461.html
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... CGJACVoMPI

Профил

Публикувано на: 29 Юли 2014 18:15

https://www.youtube.com/watch?v=oYZw98f58Xo
:punk:

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2014 19:55

Аз само едно не разбрах - колко магии имат героите?По четири определени или можеш да си избираш различни и същевременно да ги update-ваш и дали можеш да ги сменяш по време на битка?

Профил

Публикувано на: 29 Юли 2014 21:26

Засега,всички демота които показват BW,са с конзолен интерфейс и от там са тези 4 скила,които имат героите.Предполагам,че на РС версията,ще е както предните 2 игри-една лента отдолу на интерфейса със всички скилове на нея.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2014 22:03

Е, не баш всички де :D .
Абе, едва ли ще е могъща колкото новия вещер, ама кой знае, кой знае...

Профил

Публикувано на: 30 Юли 2014 00:14

Ами незнам,засега няма индикации колко ще е могъщ новия вещер.Определено BW са показали доста повече материал на който има какво да се види.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Юли 2014 06:32

Лично за мен последните години останах с впечатление, че колкото повече хайп има една игра, разочарованието е по-голямо след това.

Нямам очаквания вече за никоя игра - излиза - сваля - се пробва се - харесва ми - купува се, това е :)

Профил

Публикувано на: 30 Юли 2014 11:07

Така е,спор няма.И аз съм на същия принцип.Иначе в случая с инквизицията,не мисля,че ЕА са ударили някакъв голям хайп.Обикновенно показват само реален геймплеи от самата игра.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Юли 2014 18:40

Всички местности засега изглеждат адски обикновени, пластмасови и uninspired. И оръжията са като от магазин за детски играчки. Ма то след Dark Souls всичко изглежда детинско вече. :S

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Юли 2014 19:51

Айде и аз да си изкажа скромното мнение.
Значи от това, което съм видял до сега, не съм особено впечатлен. Първо интерфейса ме дразни страшно много, както и цялостното движение на героите. Виждат ми се твърде раздвижени по един доста нереалистичен начин. Не че съм особен привърженик на реализма в игрите, особено във фентъзи такива, но някакво основна концепция за физика щеше да бъде добре. Като цяло ми бие твърде много на конзолно ориантирана игра.
Ефектите на магиите и абилитата като цяло ми се виждат waaay to flashy, което си е малко гей.
Също от това, което виждам май ще трябва да се играе на почти намалена докрай яркост, щото както е светла в момента ти убива цялата атмосфера, това вървейки с факта, че зоните наистина изглеждат доста скучни(за сметка на това пък твърде големи)нещата не вървят на добре.
Прогнозата ми е, че ще бъде доста по-добра от 2ката в крайна сметка, но твърде далеч от ДА играта, която първоначалните фенове на Оригинс искаме да видим

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Юли 2014 20:08

Нямам търпение the witcher 3 да издуха това лайно.

Профил

Публикувано на: 30 Юли 2014 23:14

Kirilicata написа:

Дано да имаш солидно търпение.Най-малкото защото the witcher 3 излиза 4 месеца след инквизицията.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2014 00:24

moroel написа:
Kirilicata написа:

Дано да имаш солидно търпение.Най-малкото защото the witcher 3 излиза 4 месеца след инквизицията.

Не бързам. Тоя нов драгън ейдж ми е толкова противен, че дори насила не бих го играл. Първата част беше супер, но биоуеър просто не способни да правят добри игри повече.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2014 18:37

Aз се надявам на Lords Of the Fallen да е нещо което си заслужава, относно Вещера и Инквизицията и за 2те ще изчакам, така или иначе Вещера няма да има подкарване докато не изкарат поне 2-3 кръпки... Относно него много ме притеснява оптимизацията.
Инквизицията ми изглежда от типа да пробваме да създадем нещо по-добро от Скайрим, поне на мен ми изглежда че на там са се ориентирали разработчиците, не че има лошо но ще се види , за сега Дарк Соулс и ще се чака на 30.11. Lords Of The Fallen...

Бтв гледахте ли новия клип който пуснаха за Инквизицията ? Какво ви е мнението относно така иновативната система която показват, аз мисля че с нищо не е кой знае каква иновативна...

Профил

Публикувано на: 31 Юли 2014 19:58

Ми никой не е казал,че е иновативна.Просто дивелъпърите си показват комбат системата и толкова.Някой ще я хареса,друг не,нищо необичайно.На мен лично ми харесва.Иначе Lords Of the Fallen няма нищо общо с инквизицията.Той си е кнонкуренция на дарк соул-овете.Също така инквизицията няма нищо общо и със скайрима,BW си имат своя визия за игрите-добра или лоша,няма значение но е доста по-различна.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2014 20:51

dr_gilotin написа:
Лично за мен последните години останах с впечатление, че колкото повече хайп има една игра, разочарованието е по-голямо след това.

Нямам очаквания вече за никоя игра - излиза - сваля - се пробва се - харесва ми - купува се, това е :)

Е...duuuh. Защо мислиш, че беше тая яростна кампания около Watch Dogs? Бутаха я в лицата на всички, че да има една стабилна маса от приордъри. :lol: Хайпът на една игра е обратнопропорционален на вярата на дивелъпърите в нейната стойност.
Няма нищо лощо да си развълнуван, че някоя игра, чиято концепция ти харесва ще излезе. Лошо е, ако вярваш, че играта ще е успешно изработено лечение за рак.

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Публикувано на: 01 Авг 2014 12:14

Едно от нещата които са развили доста в сравнение с ориджинс е лагера на партито.От скромната полянка с един огън и 2 палатки,в инквизицията ще имаме на разположение цяла крепост-Skyhold.В нея ще има затвор,където може да се правят разпити и екзекуции,таверна където да разлафиш с доста спътници,конюшни и още и още.Най-същественото ще е така наречения War Table,където ще може да се осъществяват мисии по цялата карта под формата на мини куестове.И накрая,крепостта ще може да се кустомизира :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com