Автор |
Съобщение |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 09 Юли 2014 21:18
От това, което съм видял приемам, че играта ще е шит. Просто не мога да се насиля да я харесам. Ако се окаже хубава - ще съм приятно изненадан и щастлив, ако е лайно - самодоволно ще разправям "Told you so"
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 09 Юли 2014 23:26
-Stormrаge- написа: https://www.youtube.com/watch?v=WdXvFEEBZeo Играта изглежда невероятно!Нямам търпение!
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 10 Юли 2014 00:55
Нямам търпение за педерастките приключения. 
|
|
 |
Nreth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 11 Юли 2014 10:27
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 29 Юли 2014 18:15
|
|
|
|
 |
Nreth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 29 Юли 2014 19:55
Аз само едно не разбрах - колко магии имат героите?По четири определени или можеш да си избираш различни и същевременно да ги update-ваш и дали можеш да ги сменяш по време на битка?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 29 Юли 2014 21:26
Засега,всички демота които показват BW,са с конзолен интерфейс и от там са тези 4 скила,които имат героите.Предполагам,че на РС версията,ще е както предните 2 игри-една лента отдолу на интерфейса със всички скилове на нея.
|
|
|
|
 |
Balerion
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 29 Юли 2014 22:03
Е, не баш всички де  . Абе, едва ли ще е могъща колкото новия вещер, ама кой знае, кой знае...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 30 Юли 2014 00:14
Ами незнам,засега няма индикации колко ще е могъщ новия вещер.Определено BW са показали доста повече материал на който има какво да се види.
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 30 Юли 2014 06:32
Лично за мен последните години останах с впечатление, че колкото повече хайп има една игра, разочарованието е по-голямо след това. Нямам очаквания вече за никоя игра - излиза - сваля - се пробва се - харесва ми - купува се, това е 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 30 Юли 2014 11:07
Така е,спор няма.И аз съм на същия принцип.Иначе в случая с инквизицията,не мисля,че ЕА са ударили някакъв голям хайп.Обикновенно показват само реален геймплеи от самата игра.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 30 Юли 2014 18:40
Всички местности засега изглеждат адски обикновени, пластмасови и uninspired. И оръжията са като от магазин за детски играчки. Ма то след Dark Souls всичко изглежда детинско вече. :S
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 30 Юли 2014 19:51
Айде и аз да си изкажа скромното мнение. Значи от това, което съм видял до сега, не съм особено впечатлен. Първо интерфейса ме дразни страшно много, както и цялостното движение на героите. Виждат ми се твърде раздвижени по един доста нереалистичен начин. Не че съм особен привърженик на реализма в игрите, особено във фентъзи такива, но някакво основна концепция за физика щеше да бъде добре. Като цяло ми бие твърде много на конзолно ориантирана игра. Ефектите на магиите и абилитата като цяло ми се виждат waaay to flashy, което си е малко гей. Също от това, което виждам май ще трябва да се играе на почти намалена докрай яркост, щото както е светла в момента ти убива цялата атмосфера, това вървейки с факта, че зоните наистина изглеждат доста скучни(за сметка на това пък твърде големи)нещата не вървят на добре. Прогнозата ми е, че ще бъде доста по-добра от 2ката в крайна сметка, но твърде далеч от ДА играта, която първоначалните фенове на Оригинс искаме да видим
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 30 Юли 2014 20:08
Нямам търпение the witcher 3 да издуха това лайно.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 30 Юли 2014 23:14
Kirilicata написа: Нямам търпение the witcher 3 да издуха това лайно. Дано да имаш солидно търпение.Най-малкото защото the witcher 3 излиза 4 месеца след инквизицията.
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 31 Юли 2014 00:24
moroel написа: Kirilicata написа: Нямам търпение the witcher 3 да издуха това лайно. Дано да имаш солидно търпение.Най-малкото защото the witcher 3 излиза 4 месеца след инквизицията. Не бързам. Тоя нов драгън ейдж ми е толкова противен, че дори насила не бих го играл. Първата част беше супер, но биоуеър просто не способни да правят добри игри повече.
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 31 Юли 2014 18:37
Aз се надявам на Lords Of the Fallen да е нещо което си заслужава, относно Вещера и Инквизицията и за 2те ще изчакам, така или иначе Вещера няма да има подкарване докато не изкарат поне 2-3 кръпки... Относно него много ме притеснява оптимизацията. Инквизицията ми изглежда от типа да пробваме да създадем нещо по-добро от Скайрим, поне на мен ми изглежда че на там са се ориентирали разработчиците, не че има лошо но ще се види , за сега Дарк Соулс и ще се чака на 30.11. Lords Of The Fallen...
Бтв гледахте ли новия клип който пуснаха за Инквизицията ? Какво ви е мнението относно така иновативната система която показват, аз мисля че с нищо не е кой знае каква иновативна...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 31 Юли 2014 19:58
Ми никой не е казал,че е иновативна.Просто дивелъпърите си показват комбат системата и толкова.Някой ще я хареса,друг не,нищо необичайно.На мен лично ми харесва.Иначе Lords Of the Fallen няма нищо общо с инквизицията.Той си е кнонкуренция на дарк соул-овете.Също така инквизицията няма нищо общо и със скайрима,BW си имат своя визия за игрите-добра или лоша,няма значение но е доста по-различна.
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 31 Юли 2014 20:51
dr_gilotin написа: Лично за мен последните години останах с впечатление, че колкото повече хайп има една игра, разочарованието е по-голямо след това. Нямам очаквания вече за никоя игра - излиза - сваля - се пробва се - харесва ми - купува се, това е  Е...duuuh. Защо мислиш, че беше тая яростна кампания около Watch Dogs? Бутаха я в лицата на всички, че да има една стабилна маса от приордъри.  Хайпът на една игра е обратнопропорционален на вярата на дивелъпърите в нейната стойност. Няма нищо лощо да си развълнуван, че някоя игра, чиято концепция ти харесва ще излезе. Лошо е, ако вярваш, че играта ще е успешно изработено лечение за рак.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 01 Авг 2014 12:14
Едно от нещата които са развили доста в сравнение с ориджинс е лагера на партито.От скромната полянка с един огън и 2 палатки,в инквизицията ще имаме на разположение цяла крепост-Skyhold.В нея ще има затвор,където може да се правят разпити и екзекуции,таверна където да разлафиш с доста спътници,конюшни и още и още.Най-същественото ще е така наречения War Table,където ще може да се осъществяват мисии по цялата карта под формата на мини куестове.И накрая,крепостта ще може да се кустомизира 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|