Световно по футбол 2014
- newcomer
- В момента играе: Футбол, ама навън
Re: Световно по футбол 2014
Ловеца спаси Холандия! Влезе ли Хунтелаар, вкарва! Каут НА ПЕЙКАТА!
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Какво жалко бе? Ако отпаднат холандците супер скучна става дясната колона.Gipo написа:Дееба и тъпите холандци, жалко...
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Никак не са ми симпатични (особено треньора им), за разлика от мексиканците (особено треньора им
).
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Аз пък съм в Гърция в момента и се надявах гърците да бият, че да мога дори косвено да се доближа до емоциите в БГ '94. Но Гърция падна и сега всички тук са вкиснати. И сигурно няма да излъчват останалите мачове до финала.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Kirilicata
Е какво доближаване? Те спечелиха едно Европейско ей така от рас.Розов селянин написа:Аз пък съм в Гърция в момента и се надявах гърците да бият, че да мога дори косвено да се доближа до емоциите в БГ '94. Но Гърция падна и сега всички тук са вкиснати. И сигурно няма да излъчват останалите мачове до финала.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
- newcomer
- В момента играе: Футбол, ама навън
Много слабо първенство за гърците. Биха един път, колкото резилът да не е пълен. Самарас и Митроглу (Митроглу = турско име!?) бяха напълно безидейни, а защитниците само гледаха как головете във вратата им се множат. Вратарят им все едно от моето даскало са го взели доброволец - пълен катил с класа на умряла риба, не може да улови една топка...
Нищо де, било е писано балканците да не постигнат кой знае какво на това световно. Ще се вика за Германия, Франция и Холандия, европейския контингент.
Нищо де, било е писано балканците да не постигнат кой знае какво на това световно. Ще се вика за Германия, Франция и Холандия, европейския контингент.
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:

--Gort!Klaatu barada nikto!--
daiiii kosta rika
- Kirilicata
Еми какво очакваш? Аз не знам нормален човек да си е мислил, че Германия и Франция няма да бият.
Само да кажа
Вчера заложих добра сума на много добър коефицент Шурле да вкара (особено, че бе и резерва).

в редовното време

Вчера заложих добра сума на много добър коефицент Шурле да вкара (особено, че бе и резерва).

в редовното време
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Kirilicata
Айде! Хуя за Швейцария!
е ко добре играха, ма накрая се наядоха на хой
заслужаваха си дузпите, или поне тая греда да я нямаше
za kogo we mainawhat if they get me? написа: Обаче за честен труд, в който не се буташ пред камерите, никой не те ебава.
Кур!
prekara svetovnoto u foruma
i veche mega golem filosof
ti si unikalno prosto parche
she se osaznaesh malko predi da izlezesh ot puberteta
ma koi znae koga she e tva
naprao si jalak
i da ti se kaje oshte vednaj - ochevidno ne gledash nikav futbol i nishto ne razbirash
Е Мюлер е доста красив бе :S
Между другото, бъдете готови довечера за поредната страница от славния поход на "белгийците" към финала !!!!!!!!!!111!!1!!
Между другото, бъдете готови довечера за поредната страница от славния поход на "белгийците" към финала !!!!!!!!!!111!!1!!
i si brasni madqta po-chesto che mn mirishi
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Няма да го добутат до финал след това тромаво начало в групите убеден съм, даже не вярвам че днес биха се справили така лесно с ръгбистите... Иначе и на мен са ми едни от фаворитите...denik написа:Е Мюлер е доста красив бе :S
Обаче на тва световно видео режисурата е просто плачевна... тея бразилци кога ще се научат кога се дават повторения... не знам за кой пореден мач някво яко положение и аз си чакам повторение по 20 минути което така и не виждам... дори и при головете повторенията са в пъти по калпави дори от първенства от преди 10-тина години...
От друга страна забелязвате ли че ТВ стриима на БНТ-то е стабилен няма черни екрани и дропове като 2010 няма гадно разминаване на звук и картина+ постоянните оправдания на коментаторите .... пу пу да не съм им уроки... ся остава да сложат и коментатори които различават поне отборите и не работят паралелно на хонорар за господари на ефира...

--Gort!Klaatu barada nikto!--
И аз това бях написал малко по-горе. Стриймът е уникален (а и HD-то си е бая HD). Поздравявам ги за което.-Stormrаge- написа:
От друга страна забелязвате ли че ТВ стриима на БНТ-то е стабилен няма черни екрани и дропове като 2010 няма гадно разминаване на звук и картина+ постоянните оправдания на коментаторите .... пу пу да не съм им уроки... ся остава да сложат и коментатори които различават поне отборите и не работят паралелно на хонорар за господари на ефира...
А по другото - ма то това е традиция, би било смешно коментаторите на световното да са компетентни/концентрирани :S
добре каете чесно, ако ви сложат мега сериозния и компетентен коментатор дето емоцията ич не му е силна страна по яко ли ше ви е от тия несретници атм?
Не че ме кефят, ама тва си е чара на бнт