Световно по футбол 2014
Re: Световно по футбол 2014
Аз съм за Италия и Германия(повече за Германия).
Единствените лесни групи за C и F и донякъде Е.
Единствените лесни групи за C и F и донякъде Е.
- Till.Lindemann
Германия/Испания
има хляб в белгия ппц
има хляб в белгия ппц
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Тази година е доста предвидимо първенство. Или Испания или Бразилия го взимат. Даже мисля да сложа пари на тях.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
- Kirilicata
Тази година е доста предвидимо първенство. Или Испания или Бразилия го взимат. Даже мисля да сложа пари на тях.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Можеше да направиш анкета като се замисля.
Ми без 2-3 отбора.Някои просто не заслужават да играят, примерно Япония и Южна Корея.
-
- Обратна връзка:
Белгия , Уругвай и Германия са моите фаворите... Дано видя някой от тях на финал...
D- е най-тегавата група за мен
Испанците ще ядът дръвцето готов съм да се обзаложа...
D- е най-тегавата група за мен
Испанците ще ядът дръвцето готов съм да се обзаложа...

--Gort!Klaatu barada nikto!--
- Till.Lindemann
да бе, направи анкета. след световното ще сверяваме
- Kirilicata
what if they get me? написа:с всички 32 отбора ли?
Еми направи в StrawPoll и сложи линка в първия пост.
Е не всички ми тея които имат шанс за купата. Испания, Бразилия, Германия, Португалия, Аржентина, Белгия, Англия, Италия, Уругвай (които не знам що съм ги сложил след Япония в prediction-а ми, нещо съм се объркал) и Холандия примерно. Може и да съм изпуснал някойwhat if they get me? написа:с всички 32 отбора ли?
Имат най-силните защитници в света. И като цяло отбора им има доста звезди, вобще не са лимонки
-
- Обратна връзка:
Kirilicata написа:Тази година е доста предвидимо първенство. Или Испания или Бразилия го взимат. Даже мисля да сложа пари на тях.
Не си заслужава риска според мен, щото са им прекалено ниски коефициентите. Испания вече им поостаряха футболистите, с които спечелиха двете си европейски и едното световно първенство. Освен това досега в историята европейска държава не е печелила световно в Южна Америка

Иначе аз лично от футбол не се интересувам въобще, но покрай световното гледам чат-пат. Залагам на Бразилия аз, но мисля да сложа някви пари на Италия, че им е доста изгоден коефициента. За последно като гледах беше 20-25, пък те винаги са си един от фаворитите. Колко му е да сложа 2 лв. и ще взема 50

- newcomer
- В момента играе: Футбол, ама навън
Писна ми всеки път Испания да бият. Надявам се, че този път ще се поизложат (четвъртфинал им давам) за сметка на испаноговорящите си братя аржентинци. Бразилия напред, но надали ще спечелят. Дори не изключвам сценарий тип Южна Африка за бразилците(дето ги унищожиха след хубаво начало). Дойчланд ще спечели този път или, при цялото ми уважение, ще умре. Една генерация играе от сума години (както споменахте за Испания) и ако сега Клозе не скъса мрежата няма кога. Нещо младите шваби не ги виждам победители на световно в близкото бъдеще. ИТАЛИА ще удари здраво, особено ако Балотели се активизира. Босна са скритата лимонка, може би и САЩ. Инглънд аут в началото, след добър старт и те (спомнете си 2010-а). Без Хески и Крауч не става при тях
. Има още сума отбори с потенциал и дано световното да е добро. Холандците да се стягат.

Това световно съм за Белгия като primary и Англия като secondary.
Младото поколение белгийци (тоест "белгийци") са наистина уникални.
А англичаните тая година са ми симпатични... особено ако половината титулярен състав е от Ливърпул
Младото поколение белгийци (тоест "белгийци") са наистина уникални.
А англичаните тая година са ми симпатични... особено ако половината титулярен състав е от Ливърпул

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

и на англичаните отборът им винаги е пълен със звезди ама толкоз пробит футбол като техния никой не играе, ще се надрискат още в групите, както винаги става
аз па за никой не съм на тва световно, просто ще си пия бирата и ще си гледам мачовете с кеф, вместо да се правя на мега запалянко
като вас
аз па за никой не съм на тва световно, просто ще си пия бирата и ще си гледам мачовете с кеф, вместо да се правя на мега запалянко
като вас

-
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Nocturno написа:и на англичаните отборът им винаги е пълен със звезди ама толкоз пробит футбол като техния никой не играе, ще се надрискат още в групите, както винаги става
като вас
^
Това
Пък и няма по-кеф от това да гледаш футболни битки от сорта на Еквадор-Хондурас или Иран-Нигерия.
И да Испания тоя път ще се издъни, няа кък!
what if they get me? написа:denik написа:Младото поколение белгийци (тоест "белгийци") са наистина уникални.
Защо кавичките?
щот е пълно с негри араби и евреи?
what if they get me? написа:denik написа:Младото поколение белгийци (тоест "белгийци") са наистина уникални.
Защо кавичките?
Виж им халфовата линия и нападението и прецени колко от тях са белгийци и колко са "белгийци"

Това малко като "швейцарците".
Между другото, имам усещането че на всяко международно първенство отборът на Германия изглежда най-най-силен... но някакси не им се получава баш накрая.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel