NoName написа:По принцип не съм за Испания ... за Русия съм.
Но ми е много интересно защо ги храните толкова много ? Какво са ви направили ... страхотен отбор са, със страхотни играчи. И испанският футбол и испанското първенство са номер 1. С удоволствие гледам и Реал и Барса и Атлетико дори.
2008 - евро шампион, 2010 - световен , 2012 - евро ... 6-7 години играха прекрасен футбол и мене са ме радвали много , както и всеки човек които гледа футбол. Не може да са нон-стоп номер 1.
Тука в България има някакъв много голям хейт към успелите. И когато те се провалят по някакъв начин, се изпитва някаква много голяма радост ... аз това не го разбирам !
Също не разбирам и огромният хейт който обира Роналдо , но това е друга тема ...
И това го казвам съвсем безпристрастно. Нито съм за Испания , нито за Португалия
Първо хейта към Испания не е само в БГ... Стига с тея клишата всеки мрази успелите и нз си какво... И точно 2010 искам да ми припомниш този "прекрасен" футбол за който говориш... Не познавам човек който да се кефи на футбола и начина по който Испания стана шампион 2010... не говоря за европейските говоря само и единствено за ЮАР 2010 и клизмите с който Испания вдигна купата... Невероятния хайп преди световното за това колко гига, мега, ултра отбор са Испания и как бързо бързо швейцарците ги свалиха на земята... Холандия и Германия заслужаваха много повече титлата и демонстрираха страхотен футбол... Но всичко се връща!
Пак ще се повторя за мен Испания играеха много по-стойностен футбол по-времето на Раул, Йеро макар сега да имат много повече големи имена в отбора си... И ако франките не бяха бутнали пари на Нигерия 98-а съм сигурен че испанците щяха да отстранят бъдещия световен шампион...
И аз се кефя на Ел Класико... И за мен това е най-голямото дерби в Европа и света като цяло... Но кво общо има тва с мнението ми за националния им отбор и незаслужената им титла от преди 4-години?
Колкото до Роналдо повечето хора го мразят защото е самовлюбено, егоцентрично, надменно, лайненце... Никой не отрича, че е добър футболист...
Искам да си сложиш ръка на сърцето и да ми кажеш кой заслужаваше вчера победата?
Чилитата дадоха всичко от себе си играха със сърце и душа за тях този мач беше едвали не финал...а и реванш за 2010 в който заслужаваха Х-а...
Съвсем безпристрастно логично, че ще се накефят на Чили... просто всички се кефят когато един отбор дава всичко от себе си и играе като за последно... Испанците вчера бяха жалки точно толкова колкото бяха на мача с Холандия... За тва и не трябва да се бърза още с преценките за холандците макар да играят приятен резултатен футбол ... а и до 1/4 финал не виждам как ще срещнат стойностен съперник ...
BTW- Ако днес Англичаните бият Уругвай ги виждам на 1/4 финали... противно на всеобщото мнение...
Хърватия - Мексико се очертава да стане страшен мач...
Ахахаха Epic Win е тваBaronZlovon написа: и защо китай не там: