Вие сърца имате ли
Световно по футбол 2014
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Re: Световно по футбол 2014
^Ей не ме мъчете бе, кажете какво става, хвана ме разстройство и изпускам първото полувреме
Вие сърца имате ли![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Вие сърца имате ли
1 на нула за Чили
Испанските резерви са на ръба от реването.А Чили имам чувството, че искат да им вкарат гол,но просто не им се получава на испанците.Трагедия.
Испанските резерви са на ръба от реването.А Чили имам чувството, че искат да им вкарат гол,но просто не им се получава на испанците.Трагедия.
-
The Wolf
- Обратна връзка:
Мерси човек. Тая Испания ще вземе да отпадне още в групитеNreth написа:1 на нула за Чили
Май ако сега Чили победят,испанците се прибират
2 на нула за Чили

-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
хоооохохохохох ..... Всичко се връща в тоя живот!!!

--Gort!Klaatu barada nikto!--
какви са тия испанци бре ? Такива слаби не ги помня.
Италия,Германия или Холандия
Един от тея ще е шампиона.
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Италия срещу Германия ще е добър финал.Nreth написа:Италия,Германия или Холандия
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
- shub niggurat
- Обратна връзка:
джумерки
- Kirilicata
Касилас толкова е насрал гащите в момента, че чак тук мирише.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Какво доживях!Остана и България да ги бие тея испанци.
ЧИЛИ КЪМ ИСПАНИЯ : WE RAPE HER, WE MURDER HER, WE KILL HER HOPES
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Баси якия мач. 90 минути кеф.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
брал брал доволка тия да изцепват 
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
По принцип не съм за Испания ... за Русия съм.
Но ми е много интересно защо ги храните толкова много ? Какво са ви направили ... страхотен отбор са, със страхотни играчи. И испанският футбол и испанското първенство са номер 1. С удоволствие гледам и Реал и Барса и Атлетико дори.
2008 - евро шампион, 2010 - световен , 2012 - евро ... 6-7 години играха прекрасен футбол и мене са ме радвали много , както и всеки човек които гледа футбол. Не може да са нон-стоп номер 1.
Тука в България има някакъв много голям хейт към успелите. И когато те се провалят по някакъв начин, се изпитва някаква много голяма радост ... аз това не го разбирам !
Също не разбирам и огромният хейт който обира Роналдо , но това е друга тема ...
И това го казвам съвсем безпристрастно. Нито съм за Испания , нито за Португалия.
Но ми е много интересно защо ги храните толкова много ? Какво са ви направили ... страхотен отбор са, със страхотни играчи. И испанският футбол и испанското първенство са номер 1. С удоволствие гледам и Реал и Барса и Атлетико дори.
2008 - евро шампион, 2010 - световен , 2012 - евро ... 6-7 години играха прекрасен футбол и мене са ме радвали много , както и всеки човек които гледа футбол. Не може да са нон-стоп номер 1.
Тука в България има някакъв много голям хейт към успелите. И когато те се провалят по някакъв начин, се изпитва някаква много голяма радост ... аз това не го разбирам !
Също не разбирам и огромният хейт който обира Роналдо , но това е друга тема ...
И това го казвам съвсем безпристрастно. Нито съм за Испания , нито за Португалия.
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
- Kirilicata
Еми на хората просто им писнаха. Ако Бразилия срещу Испания беше финала, на всеки щеше да му е през кура. Щото сещаш ли се? Same old shit.NoName написа:По принцип не съм за Испания ... за Русия съм.
И не само от България е този хейт. Ся че са ни били 13-0 преди сто години е едно, ама виж в социалните медии как всички се цепят от кеф, че отпаднаха.
Факт, ние сме си комплексарска нация. Ама това си ни е вродено вече, първо турско, а след това руско робство.NoName написа: Тука в България има някакъв много голям хейт към успелите.
Испанците ме изненадаха с физическата и психическата си немощ, а супер много ги харесвам (щото някои са от Барса + малкото пичове от ревал). Дано не фръкне главата на Дел Боске, на следващото първенство ще мачка с нови момчета, сигурен съм.
Аз лично не харесвам кристиано, защото ми е твърде путкенска личност. Не е мъжкар просто. По същата причина не харесвам и някои играчи от любимия ми отбор - например бускетс, масчерано, неймар. Пак големи путки, ако не друго не са толкова гелосани и самодоволни. Фабрегас не го харесвам, защото няма грам хъс в себе си, супер анемичен човек. Затова и съм много доволен, че го махнаха, при това за пари
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
The Wolf
- Обратна връзка:
Баси, вчера гледах как изнасилваха онея от Камерун. Тоя мач ме наведе на мисълта колко излишни са африканските и азиатски отбори на световни първенства. Само за пълнеж в групите са и някой случаен 1/4 финал...
- BaronZlovon
- В момента играе: junglist
класирали са се - играят.
освен да направят световното с 8 отбора...
и защо китай не там:

освен да направят световното с 8 отбора...
и защо китай не там:

smoknchillnplayn